Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: Gonal F ?????

Datum pristupanja
    May 2007

Početno Gonal F ?????

Cao cure,imala bih jedno pitanje:Koliko kosta Gonal F i Synarel sprej?Spremam se na 7.ICSI u Pragu.Do sada sam stimulisana sa Merionalom i Puregonom.Ovaj put je protokol promjenjen.
    DR sa Synarel
    STIMU sa Gonal F

Bila bih vam zahvalna za informacije

Miriam

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bok,
    ja sam platila Gonal F 207,00 Kn za gotovinsko plaćanje u ljekarni Kuharić u Grahorovoj, za ostalo neznam

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hello!

Ja sam najpovoljniji Gonal našla u Ljekarni Filipović u Selskoj... za got. 200 kn, za kartice 209 kn. Sretno!!

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nešto je jeftiniji u Filipović u Zagorskoj (R. vidiš kad se na kavi ne čujemo, a znam da smo o tome pričali)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure,bas ste sjajne.Ima li reznih jedinica ili je to Ampula sa 300 Gonal F.

Miriam

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma dobro nije strašno samo sam 12 kupila, bar sad znam za dalje ak će trebat....e baš smo kokoške lajave - drugi put ćemo zbilja morat ustajat i govorit kad dođemo na red - sjećaš se tigy kak je djelovala strogo, sve me bilo strah zucnut dok je ona pričala...

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hehe, jesam vam rekla da treba uvesti prozivanje, ovakve info ne smiju promaknuti na kavi !!!!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imam jedno pitanje!

Sad me uhvatila tjeskoba i nemir da mi jedan Gonal dnevno (ukupno 5 u ciklusu od 2.-6. dc) neće biti dovoljno, odn. da je to premala doza, jer sam očito jako rezistetna na te lijekove za stimulaciju. Na klomifen od 100mg. dnevno (5.- 9.dc) nisam nikako reagirala, pa se bojim da sad pak neću ni na Gonale! Kakva su vaša iskustva? Jel ima veze moja reakcija na klomifen sa reakcijom na Gonale? Hvala unaprijed dobrim dušama na odgovorima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Isabel,ja ti na zalost ne mogu odgovoriti na to pitanje.Ja prvi put treba da Stimuliram sa Gonalom.
    Prve 4 ICSI sam imala Merional i Dekapeptil,zatim Puregon i Orgalutran.
    4 puta long Protokol sa TR Blastica 2 puta short Protokol TR dan 2.
    Sada cu pokusati sa Gonalom,mada sam uvjek dobro odreagovala na Stimulaciju.Nadam se da ce mi ovo biti poslednji ICSI.

Mozes Hormone kontrolisati i na osnovu tog ti mogu reci koji Tip-Stimulacije i sa cim je najbolji.

Puno srece
    Miriam

rajvos avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa
    Imam jedno pitanje!

Sad me uhvatila tjeskoba i nemir da mi jedan Gonal dnevno (ukupno 5 u ciklusu od 2.-6. dc) neće biti dovoljno, odn. da je to premala doza, jer sam očito jako rezistetna na te lijekove za stimulaciju. Na klomifen od 100mg. dnevno (5.- 9.dc) nisam nikako reagirala, pa se bojim da sad pak neću ni na Gonale! Kakva su vaša iskustva? Jel ima veze moja reakcija na klomifen sa reakcijom na Gonale? Hvala unaprijed dobrim dušama na odgovorima
    Isabel dr če ti povečavati odnosno smanjivati količinu gonala po potrebi nakon UVZ,bar je meni tako bilo.U jednoj stimulaciji mi je počeo sa 2 a završila sam sa 1 gonalom,a prošlu cijelu stimulaciju sam primala po 1 gonal i imala 12js.Ne mislim da če ti stimulacija završiti 6dan več vjerojatno imaš ultrazvuk i onda če odlučiti koliko dalje.Sretno

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Rajvos, da točno! Ja sam naručena 7dc na folikulometriju, a Gonale trebam uzimati od 2.- 6. dc. E sad si me razveselila! Znaći ako se ništa ne pokaže 7.dc nije još sve izgubljeno, moguće je da mi nastavi stimulaciju i da ju poveća!! :D Pa to je odlično ako je tako!

Hvala ti!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ljekarna Talan - Cvjetno naselje

- Gonal F 190kn
    - Menopur 1500 kn (pakovanje od 10kom)
    - Suprefact sprej je jeftiniji nego u Lj.Filipovic ili u Lj. na VV, zaboravila sam tocnu cijenu
    Svi lijekovi se mogu dobiti na karticu ili karticni kredit (npr. AMEX)
    Na Gonal i Menopur se ceka par sati zbog dostave (najbolje naruciti telefonom)
    Suprefact je problematican jer veledrogerije cijelu posiljku odmah prodaju specijaliziranim Lj. (medju njima nije Lj. Talan) ali ako se naruci dovoljno rano npr. mjesec dana vjerujem da cete i to uspjeti nabaviti. Za ove lijekove potrebno je dostaviti recept (dovoljan je onaj bijeli papiric s potpisom i pecatom lijecnika).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Devojke pozdrav, pošto sam iz novog sada, a u avgustu idem na ICSI u mb sada sam u potražnji za lekovima. Vidim da je gonal oko 190-200 kuna pa me interesuje koliko to izadje u eurima-nemam pojma koliki je odnos eura i kune. Hvala unapred

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

1 euro je cca7.3 kn

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dacaob, računaj da je dinar 10 puta manji od kune

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

HVALA HVALA HVALA-otprilike je cena kao u sloveniji, ali jeftinije ipak nego u srbiji.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Novi tmurni oblaci i loše vijesti...
    Nakon mojih 5 primljenih Gonala, otišla sam 7dc ujutro na uzv i stanje je nikakvo! Jajnici su puni malih folikula (Sindrom PCO - imam ga oduvijek) još se niti jedan folikul nije počeo razvijati!! Prema doc. preporuci nastavila sam još s dva Gonala (danas zadnji) a sutra ujutro opet na uzv... Ja mislim da nema šanse da se išta razvije (ako nije do sada) i da je ovo još jedan neuspjeli pokušaj moje stimulacije...
    Ima li tko slični iskustava?
    Ja ne mogu vjerovati da mi se ni s Gonalima (kao jaka stimulacija) nije razvio NITI JEDAN JEDINI folikul?!?
    Užas, baš sam down...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Isabel nemoj još odustajati, još možda postoji šansa da se razvije jajna stanica, ako ti je inače ovulacija kasnije možda nije sve još gotovo.
    Jesu li te poslali da izvadiš estradiol, ako on nije previsok još se može nastaviti sa stimulacijom. Ja sam imala hiperstimulaciju već 7DC i prekinuta mi je terapija zbog vjerovatnog narušavanja mog zdravlja, jer sam imala pre-previše folikula u obadva jajnika i strašne bolove, a estradiol mi je bio 4 590. Ne mogu naći gdje si u postupku. Ja sam u Petrovoj kod prof. Šimunića.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mariel hvala na odgovoru! Vjerojatno će me vaditi estradiol uputiti doc. utra, nakon folikulometrije. Inaće imam PCOS, anovulatorne cikluse (nisam nikada imala ovulaciju :/ ) i trenutno sam na stimulaciji Gonalima i planiranoj AIH nakon toga. Pod okriljem dr. Baumana (Sveti Duh) i dr.ice Ujević (Poliklinika Vili).
    Jel znaš da li se i kolika pauza između stimulacija mora raditi?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne znam sad točno, ovdje cure pišu da mora proči bar četri mjeseca, ali između završenih postupaka,dakle cijeli IVF ili ICSI, a AIH se može svaki mjesec koliko sam ja tu pročitala i vidim da je tebi bila mala doza stimulacije pa se tak nadam da ti ide svaki mj. Meni je doc rekao nakon moje prekinute stimulacije, (ali ja sam trošila po 3 ampule Gonala i jedan Decapeptyl dnevno) da ćemo preskočiti jedan ciklus i u drugom probati opet sa minimalnom dozom lijekova. Inače ja sam trebala ići na IVF.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala ti i sretno!! Nadam se da ja sljedeći ciklus idem na duplu dozu, a ti na minimalnu, i da će nam se objema osmjehnuti sreća!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Isabel ako ne budes reagirala na Gonal pokusaj se dogovorit s doktorom da ti da Femaru jer kazu da jako dobro reagira pogotovo na cure koje imaju PCOS, meni doktor se mislio sta prvo pokusat Gonal ili Femaru i dao mi je Femaru i bingo iz prve.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Isabel prvotno napisa
    Nadam se da ja sljedeći ciklus idem na duplu dozu, a ti na minimalnu, i da će nam se objema osmjehnuti sreća!!

Baš tak, naopako su nam odredili porcije, i ja tebi želim puno sreće ako ne u ovome onda u sljedečem ciklusu.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj majica555 prvotno napisa
    Isabel ako ne budes reagirala na Gonal pokusaj se dogovorit s doktorom da ti da Femaru jer kazu da jako dobro reagira pogotovo na cure koje imaju PCOS, meni doktor se mislio sta prvo pokusat Gonal ili Femaru i dao mi je Femaru i bingo iz prve.
    Nevjerojatno!! Baš sam si danas mislila o Femari i tebi!! Kako je tebi uspjelo...
    Ma stvar je u tome pto sam ja već i jednom i drugom doktoru predložila Femaru, ali niti jedan ju "ne voli" jer je neistražena i bla, bla... Pa su odbacili tu soluciju! Al, sad ću je ja ponovno spomenuti, pa ćemo vidjeti! Ja sam ju voljna probati. Ti također uopće nisi reagirala na klomifen?
    Koliku si dozu Femare uzimala u sretnom ciklusu?

za malu bebušku!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim da su ti i na VV-u i na CITO-u počeli radit s Femarom, zašto se ne rasipitati, malo se teže nabavlja, ali je OK za žene s PCOS-om - bolja je od klomifena.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Mislim da su ti i na VV-u i na CITO-u počeli radit s Femarom, zašto se ne rasipitati, malo se teže nabavlja, ali je OK za žene s PCOS-om - bolja je od klomifena.
    A to je ko našta jače od Gonala ili...? Zašto je bolje za PCOS?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nije jače, nego drugačije. Pretražite po pretražniku - femara - već se pisalo o razlozima pro i contra, to je slično klomifenu, ali drugačijeg sastava koji je bolji za žene s PCOS-om. Nešto što je jače, ne mora nužno bit i bolje.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Fala enciklopedijo naša

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

[quote="Isabel"]
    Citiraj majica555 prvotno napisa
    Nevjerojatno!! Baš sam si danas mislila o Femari i tebi!! Kako je tebi uspjelo...
    Ma stvar je u tome pto sam ja već i jednom i drugom doktoru predložila Femaru, ali niti jedan ju "ne voli" jer je neistražena i bla, bla... Pa su odbacili tu soluciju! Al, sad ću je ja ponovno spomenuti, pa ćemo vidjeti! Ja sam ju voljna probati. Ti također uopće nisi reagirala na klomifen?
    Koliku si dozu Femare uzimala u sretnom ciklusu?

Kad je meni doktor predlozio Femaru i ja sam bila jako skepticna prema njoj ali me uvjerio da se meni ni buducoj bebi nece nista dogodit tako da sam je pila od 3-7 dc po dvije i vec osmi dan sam imala folikul od 20 mm, dobila stopericu i sad imam malog bebaca.
    Sta se tice klomifena meni je bio katastrofa nikad vodeceg folikula, endometrij jedva 4 mm uzas , evo bas kad sam bila nekidan na UZV doktor mi kaze da jako malo skoro pa nikome vise ne daje klomifen jer je to zastarila metoda sad svima daje Femaru i on je odusevljen uspjehom.
    Nadam se da ces uspit nagovorit ginekologa da ti da femaru i da ces i ti uspit iz prve. Sretno!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala Majice, i ja se nadam!! Mazi bušicu i mrvicu...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

[quote="ina33"]Mislim da su ti i na VV-u i na CITO-u počeli radit s Femarom, zašto se ne rasipitati, malo se teže nabavlja, ali je OK za žene s PCOS-om - bolja je od klomifena.[/quot
    pozdrav svima nova sam na forumu i strah me je kada vidim da se koristi femara jer je u americi zabranjen taj lijek zbog ranih pobačaja, bolesne dječice i izaziva rak dojke....

more

Početno

Citiraj fjora prvotno napisa
    nešto je jeftiniji u Filipović u Zagorskoj (R. vidiš kad se na kavi ne čujemo, a znam da smo o tome pričali)
    more prvi put u mrezi.
    pozdrav svima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno gonali i suprefact spray

u potrazi sam za lijekovima; gonali i suprefact spray.
    zvala sam u ljekarnu talan na cvjetno , i kaže ženska da nikad nisu prodavali te lijekove i da u zadnje vrijeme stalno cure zovu i traže gonale, i da je to neka greška!! :/
    onda sam izvrtila neke druge brojeve, najbolje kaj sam do sad našla je 205,00 gonal za keš, i spray za 65 eura (480 kn) i mislim da neću nigdje naći jeftiniji spray. razmišljala sam o grazu i mađarskoj, ali mi fali informacija gdje da pogledam i pitam.
    imam još fore 3 tjedna....naći ću ja te lijekove.....

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mu,veoma povoljne lijekove imaš kod anabanane,javi se njoj!!!
    Mislim da su joj ostali Gonali i spray!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala ti, poslala sam joj pp. pa se možda javi.

pijuckam čajeka....i šaram po internetu...

svima i

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mu, cudno mi je to za ljekarnu Talan. Menopur sam osobno kupila kod njih u 2 navrata na proljece ove godine.Gonal F nisam kupovala doduse, ali mi je magistra uredno rekla koliko bi kostao. "Stopericu" nije nikako mogla pronaci u svojoj referentnoj knjizici s lijekovima (zapravo podebela knjizurina), pa to i nije ponudila, ali za Gonal F se tocno sjecam da mi je rekla cijenu i mogucnost pojedinacne kupnje (za razliku od Menopura koji ide u pakovanju od 10 kom). Mora biti da si naisla na drugu magistru u ljekarni. Ova kod koje sam ja nabavljala je bila jako susretljiva i spremna reagirati jako brzo. Marza koju je zaracunala za lijek je nesto smanjena, zbog vrste lijeka (u odnosu na standardnu marzu).Bitno je naglasiti da ljekarna te lijekove nema kod sebe, te posebno narucuje prema zahtjevu. Mozda su u medjuvremenu odustali od toga??! Ako jeste bas mi je zao jer iskreno dosta mi je ljekarni koje traze gotovinu i nabijaju marze. Nazalost ne spadam u one kojima je par tisuca kuna peace of cake. S druge strane, posebno me pogodilo sto nigdje u Zg-u ne mozes kupiti Suprefact na karticu. Ljekarna preko puta Petrove bolnice inace prima kartice, ali kada kazete da hocete kupiti Suprefact onda odjednom kartica nije validno sredstvo placanja!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: gonali i suprefact spray

Citiraj mu prvotno napisa
    u potrazi sam za lijekovima; gonali i suprefact spray.
    zvala sam u ljekarnu talan na cvjetno , i kaže ženska da nikad nisu prodavali te lijekove i da u zadnje vrijeme stalno cure zovu i traže gonale, i da je to neka greška!! :/
    onda sam izvrtila neke druge brojeve, najbolje kaj sam do sad našla je 205,00 gonal za keš, i spray za 65 eura (480 kn) i mislim da neću nigdje naći jeftiniji spray. razmišljala sam o grazu i mađarskoj, ali mi fali informacija gdje da pogledam i pitam.
    imam još fore 3 tjedna....naći ću ja te lijekove.....
    Mu, molim te reci mi gdje si nasla suprefact spray za 65 EUR?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

izbrišite ak ovo ne smije biti tu:
    suprefact spray sam našla za 65 eura u zg, Dolac 9, telefon: 4816692, to je ljekarna, a kak sam ja zvala telefonski, nisam pitala dal primaju kartice i jel to sam za keš.

a u Hanžić, Trakoščanska 30, ima Suprefact spray i košta 537,00 i ista je cijena i keš i kartica.

ovi drugi deru cijene da je sramotno.... 628, 654, i daju 5% popusat za keš.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ispričavam se što upadam ali da ne otvaram novi topic mislim da bi najbolje bilo postaviti pitanje ovdje...

Uskoro sam među pikalicama Gonalima.
    Naime u Petrovoj su mi dali 20kom Gonala a terapija mi je 3 dana po 3 ampule i 3 dana po 2 ampule.
    Kad se to zbroji dobije se 15.
    Daju li inače doktori nešto više lijekova just in case ili...?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

to ti je terapija za 6 dana, a i poslije ćeš dobivati još gonale, ovisi koliko će ti biti veliki folikuli, tak sam ja 3-3-3, 2-2-2 pa još 2-2.
    a ak ti kaj ostane, ponudi curama na ovom forumu, naravno, ak nećeš morati vratit u kliniku ostatak.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno aplikacija gonala?

pitanjce:
    da li je bolje davati gonal u ruku ili trbuh?
    kaj manje boli, i kaj je jednostavnije.
    za ruku znam, ali u špekec??????
    molim odgovore do 6: tada pikam 3 kom.
    hvala

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

jednostavnije ako sama pikaš je u trbuh, a mislim i da manje boli,...
    sretno!!!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ok, idem probat.
    :shock:

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajd, i to smo uspjeli.
    boli me glava od silnog straha, a sva sam nikakva, ali rezime svega:
    ne boli niš.
    ajde da je nekakva korist od špekeca

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

imam pitanje oko nabavke gonala.
    ja bih sa stimulacijom trebala započeti vjerojatno 14.01.
    od 1 dc superfact, 2-3 dc po tri ampule gonala, 4-7 dc po 2 ampule gonala pa će mi onda reći kako dalje
    s obzriom da je to za kojih tjedan dana, ja bih u nabavku slijedeći tjedan.
    malo me ulovila panika jer je netko napisao da se treba naručivati unaprijed. koliko unaprijed?
    di ste vi nabavljale i di ima bez prethodnog naručivanja?

i još nešto... treba mi 16 ampula gonala za prvih 7 dana, da ipak kupim koju više ili mi može promijeniti što ću dalje dobivati pa da ipak pričekam?

hvala

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ginger, i ja u to vrijeme trebam započeti stimulacijom Gonalima i Menopurima. I spremam se u ponedjeljak nazvati ljekarnu Filipović u Zagorskoj. Kod njih sam i prije kupovala, a u prosincu sam ih nazvala i pitala hoće li imati u siječnju dovoljnu količinu Gonala. Rekoše da dođem ili nazovem da vidimo hoće li ih trebati nabavljati, mislim da ne treba više od par dana da ih nabave. Za veće količine, izaći će u susret i može ih se platiti u 2-3 rate (na karticu). Istina, tada su i nešto skuplje. Ne znam točno koliko.

Eto, ja ih kanim nazvati u ponedjeljak. Da ne bi bilo dan prije :shock: , nemam s čime započeti.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala draga
    i ja ću ih nazvati u ponedjeljak, nadam se da je broj sa neta dobar...
    u zagorsku se dođe iz selske ili kako?

pippi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ginger, u Zagorsku skreneš iz Selske, i odmah blizu raskršća je - nećeš imati problema naći.

Što se tiče naručivanja obično imaju neku zalihu, ali možeš nazvati ranije da ti stave na stranu ili naruče ako je potrebno.
    Još je korisno količinu za koju si sigurna kupiti, a dio uzeti na rezervaciju (ostaviš polog u kešu za lijekove koje uzmeš), a onda ako ti ne treba jednostavno vratiš.
    Ako ih unaprijed pitaš može li tako, pristat će. Ako sve kupiš (platiš i izdaju ti račun) mogu raditi probleme da je to već plaćeno, pa ti neće vratiti lovu, nego moraš zamijeniti za nešto.
    Ja se za sve lijekove pregovam s ljekarnicima i uvijek dobijem kako hoću. Ipak se radi o većoj količini love, tako da i njima nije svejedno.
    To je biznis, pa zašto ne bi bilo povoljnije za obje strane .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj pippi prvotno napisa
    Još je korisno količinu za koju si sigurna kupiti, a dio uzeti na rezervaciju (ostaviš polog u kešu za lijekove koje uzmeš), a onda ako ti ne treba jednostavno vratiš.
    Ako ih unaprijed pitaš može li tako, pristat će. Ako sve kupiš (platiš i izdaju ti račun) mogu raditi probleme da je to već plaćeno, pa ti neće vratiti lovu, nego moraš zamijeniti za nešto.
    Bravo, pippi, ma koji pametan savjet!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala pippi, stvarno koristan savjet!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove