Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Gonal F ?????

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

Heloouuuu pikalice moje!
    Evo i mene u sto muka u pripremi kupovanja pikica..
    Kao prvo,pocinjem 21.01. sa Decapeptylom ili Suprefactom a ja preferiram Decapeptyl.
    Onda nastavljam uz Decapeptyl 04.02. sa Gonalom ili Menopurom ili Merionalom dalje i za to bi me interesirale cijene u Zg ili SLO pa da usporedim sa austrijskim cijenama te se odlucim gdje da ih kupim.

Jedna vazna stvar koja mi ne daje mira (morat cu zvati MB) je to da meni u protokolu pise samo jedan Gonal 75 uz 1 Decapeptyl..pa nije li to mala doza??Vidim da su cure ovdje primale i po 2-3- Gonala dnevno uz Decapeptyl.....

Sretno svima skupa i da sto prije dodjemo do nasih !!!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Poslala ti PP da tu previše ne offtopičarimo - ali samo kratko - tek nakon 1. UZV-a u Mariboru upisuje se broj ampula gonala, a obavezno s njima podijeli iskustva prethodnih reakcija na lijekove - koliko si ampula primala i kad je bila štoperica. 1 ampula gonala bi išla na ekstremni PCOS eventualno tako da mislim da si nešto krivo skužila. 1 decapeptyl je OK.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

MonaLisa, evo samo da javim, Ljekarna Filipović ima Gonal u dovoljnim količinama, ne treba rezervitati ni naručivati
    Suprefact nemaju, ali ga ima ljekarna na Dolcu 9, 500 kn - gotovina (ja si rezervirala 1 kom za četvrtak)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bok cure. mene zanima koji su načini plačanja ivf postupka u privatnim klinikama? dali kartice dolaze u obzir?(american)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Hele, najbolje da postaviš pitanje na Potpomognuta u privatnim poliklinikama.... Ja ne znam odgovor jer se liječim (za sada) u državnoj, tj. VV.

kik@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hele-mozes platiti kako ti hoces na kartice,na rate ili u gotovini

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala curke.. koliko se ceka na vv da te stave u postupak i koliki je vremenski razmak u oplodnji?

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel koja imala kakve nuspojave od Gonala tipa mučnine i glavobolje???

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    Jel koja imala kakve nuspojave od Gonala tipa mučnine i glavobolje???
    Ja nisam imala baš nikakve nuspojave. Primala sam Gonale od 3DC. Ukupno 24 Gonala i sve je prošlo OK. Pikali su me ujutro.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno cao curke

krenula sam s postupkom u jednoj privatnoj poliklinici. ja pcos bez ovulacije naravno i neredoviti ciklusi,mm ok. e sad mene isto buni malo.. dobila sam ovako 3,4,5,6,7, dc po 2 tablete clomida. 7,8,9 dc po jedna ampula gonal f i 10 dc sam na uzv. prije sam pila u ciklusima samo klomifene i imala sam uvijek vodeci folikul ali nista od oplodnje.. sad sam malo u nevjerici za ovako male doze... kaj vi kažete? danas popodne idem u nabavku lijekova jer mi je sutra 3 dc gdje kupiti? i dali ču moči dobiti odmah gonal f pošto su to samo 3 ampule? hvala

ana39 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

gonala imaš po apotekama po malo komada, tako da probaj obići nekoliko ako ne nađeš odmah a mogu se i naručiti...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •