[quote="Isabel"]
Citiraj majica555 prvotno napisa
Isabel ako ne budes reagirala na Gonal pokusaj se dogovorit s doktorom da ti da Femaru jer kazu da jako dobro reagira pogotovo na cure koje imaju PCOS, meni doktor se mislio sta prvo pokusat Gonal ili Femaru i dao mi je Femaru i bingo iz prve.
Nevjerojatno!! Baš sam si danas mislila o Femari i tebi!! Kako je tebi uspjelo...
Ma stvar je u tome pto sam ja već i jednom i drugom doktoru predložila Femaru, ali niti jedan ju "ne voli" jer je neistražena i bla, bla... Pa su odbacili tu soluciju! Al, sad ću je ja ponovno spomenuti, pa ćemo vidjeti! Ja sam ju voljna probati. Ti također uopće nisi reagirala na klomifen?
Koliku si dozu Femare uzimala u sretnom ciklusu?

Kad je meni doktor predlozio Femaru i ja sam bila jako skepticna prema njoj ali me uvjerio da se meni ni buducoj bebi nece nista dogodit tako da sam je pila od 3-7 dc po dvije i vec osmi dan sam imala folikul od 20 mm, dobila stopericu i sad imam malog bebaca.
Sta se tice klomifena meni je bio katastrofa nikad vodeceg folikula, endometrij jedva 4 mm uzas , evo bas kad sam bila nekidan na UZV doktor mi kaze da jako malo skoro pa nikome vise ne daje klomifen jer je to zastarila metoda sad svima daje Femaru i on je odusevljen uspjehom.
Nadam se da ces uspit nagovorit ginekologa da ti da femaru i da ces i ti uspit iz prve. Sretno!