-
Mu, cudno mi je to za ljekarnu Talan. Menopur sam osobno kupila kod njih u 2 navrata na proljece ove godine.Gonal F nisam kupovala doduse, ali mi je magistra uredno rekla koliko bi kostao. "Stopericu" nije nikako mogla pronaci u svojoj referentnoj knjizici s lijekovima (zapravo podebela knjizurina), pa to i nije ponudila, ali za Gonal F se tocno sjecam da mi je rekla cijenu i mogucnost pojedinacne kupnje (za razliku od Menopura koji ide u pakovanju od 10 kom). Mora biti da si naisla na drugu magistru u ljekarni. Ova kod koje sam ja nabavljala je bila jako susretljiva i spremna reagirati jako brzo. Marza koju je zaracunala za lijek je nesto smanjena, zbog vrste lijeka (u odnosu na standardnu marzu).Bitno je naglasiti da ljekarna te lijekove nema kod sebe, te posebno narucuje prema zahtjevu. Mozda su u medjuvremenu odustali od toga??! Ako jeste bas mi je zao jer iskreno dosta mi je ljekarni koje traze gotovinu i nabijaju marze. Nazalost ne spadam u one kojima je par tisuca kuna peace of cake. S druge strane, posebno me pogodilo sto nigdje u Zg-u ne mozes kupiti Suprefact na karticu. Ljekarna preko puta Petrove bolnice inace prima kartice, ali kada kazete da hocete kupiti Suprefact onda odjednom kartica nije validno sredstvo placanja!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma