Molim lijepo iskustva s istim i jos mi recite gdje je najjeftinije za kupiti.
Molim lijepo iskustva s istim i jos mi recite gdje je najjeftinije za kupiti.
mi dobili na poklon od svekrve i jako smo zadovoljni!!
moja mama ima njihovo posuđe jaaaaako dugo a ja ima njihov beštek koji je famozan...sve u svemu skupo ali vrhunska kvaliteta
Pretpostavljam da ne kosta u svim ducanima isto pa mi treba neki hint ako negdje ima jeftinije nego drugdje.
Kako mi familija i zderonje rastu trebam sve vece serpe i sve vise lonaca.
Ja ga imam i odlično je,kupila sam ga prije par godina u Lesnine
ima u kiki, i u onom dučkasu na džamiji...a di je jeftinije ne znam![]()
Dučkas kod đamije je i uvoznik, tak da bi mi bilo logično da oni imajupovoljnije cijene, a u kiki često imaju specijalne ponude za setove.
Ništa , telefon pa zovi.
Ime dučkasa kod đ. mi je na vrhu jezika......
Ja sam vidjela u Intersparu neke setove. Ima li u Muelleru?
evo ja imam ovaj set a tada sam ga platila oko 2000 kuna
http://www.newstartcenter.biz/online...0516fb517f738b
Imaš i u mileru
BELLA FORMA D.O.O.mara prvotno napisa
Zagreb, Trg žrtava fašizma 3
Tel.: 01/4614-463
Super cure, bas ste spas. Ovaj set sta je neva stavila bi mi bio bas ok, jer su poklopci obicni.
Ja isto imam njihov set lonaca i moram priznati da nisam oduševljena. Nisu mi ništa bolji od tri puta jeftinijih. I Wok sam kupila njihov i isto je bio prilično razočaranje. Sve se previše lijepi u njemu.
u merkuru je fiffler trenutno na akciji.
nevin set košta 1339,00 kn,a bez ove najmanje posude i malo sjaniji je 919,00 kn.
merkur imaš i u šibeniku,a akcija vrijedi do 2.6.
fiffler=fissler
Ja sam bila jučer u dučkasu kod đamije istim poslom.
Setovi (3 posude pa na dalje) počinju od cca 900 kuna pa na dalje, u svakom ima bar jedna ona velika za sarmu i sl. a to mi ne treba i puno mi je za odjednom dati jer nije da smo bez ranjgli.
A pojedinačno počinju od oko 230 kuna, to su one manje ranjgle.
I baš ona koju sam zapikirala je bila zadnja i oštećena (ženska mi je sama rekla, ja nisam ni vidjela), pa nisam kupila. Jučer navečer su trebali dobiti novu robu.
meni je to preskupo, a i ne volim kupovat komplete. ja sam kupila IPAC suđe (talijansko) s jako debelim dnom. najveća šerpa 6,8 litara - 233 kune.
a kupovala sam jednu po jednu šerpicu i tavice, onako kako sam procijenila da mi treba.
Meni je isto skupo, pogotovo setovi od kojih mi pol toga ne treba. Ali ovo nekakvo što imam već 10g. je počelo krepavati, točnije one ručke od bakelita iako je inox još skroz ok, pa sad da izbjegnem mamine emajlirane poklone, dat ću si malo oduška sa fisslerom.
Sutra idem provjeriti cijene i ponudu u varteks na trgu.
marta, pogledaj si i Silit posudje
izmedju Fisslera i Silita ja bi izabrala Silit - tu su negdje po cijeni, a ja imam doma Silitovih rajngli starih skoro ko ja (a to nije bas malo) i fakat su odlicne
vise o silitu na www.silit.com
Silita imas u Lesnini, oni su uvoznici
ja sam prije mjesec dana u nami kupila fissler set posuđa,slićan kao od neve,platila sam ga 1499,00kn.do sad sam uvijek imala neke jeftine setove,al sad sam se,eto,malo odvažila i kupila ovaj.nadam se da će se i isplatit,ima ih i par mojih poznanika,koji su također zadovoljni.
set ima 5 komada rajngli i 4 poklopca.
Podižem, moram definitvno kupiti neke dobre teće. Gledam Fissler.
Iskustva, savjeti?
Evo ako će kome pomoći informacija, u Dioni imaju popust na Fissler. Ide na onu foru kao u Intersparu, skupljanje naljepnica.
http://www.diona.hr/8945/home/
Ja imam fisslerov express lonac kupljen jako davno u njemačkoj. Neću lagat ali ima mu sigurno preko 20 godina i dan danas kuham u njemu (udijelili mi ga starci) i bas je kao nov. U par navrata smo poslali pismo direktno u firmu gdje se proizvodi i poslali su nam zamijenske dijelove ( gumu, ventile ) gratis. Nebi ga mijenjala za ništa !
Cure, podižem ovo samo da kažem da je u Kiki komplet Fissler posudja snižen 50% (4 lonca s poklopcima, 1 tavica, komplet noževa na stalku). Cijena je bila 4000kn, snižen na 2000. Ja kupila.
Mi dobili par komada za vjencanje,a ja jos neke kupila u austrijskom metrou
andiko..da li si vidjela mozda da li ima jos neko snizenje npr. na ekpres lonce..mene zanima fisslerov
u kiki su znatno jeftiniji fisslerovi express lonci, starije linije. nova linija lonaca od 2,5 i 6,5 L dodje 1790 kn i 2190 kn (odnosi se na oba lonca i jedan poklopac, a prva cijena je jeftiniji model, a drugi skuplji), a stara linija ako se dobro sjecam oko 800 kn. sto je ostalo ne znam, ja sam kupila prije 10 dana.
Posljednje uređivanje od spajalica : 18.01.2011. at 19:42
super spajalica, puno hvala! iskreno svejedno mi je dal je stara ili nova linija)
Ima li netko Fisslerovo posuđe od GUSa? Naime, na mojima se na rubovima ogulio crni sloj.
To je normalno da se oguli, pa znaš da ja imam posuđe od gusa.![]()
Ma znam da imaš (čak mislim da imamo identično), ali te uvijek zaboravim pitati. Misliš da je to ok, da se tako guli?
ako ti treba gumica za ekspres lonac, vidjela sam danas u kiki da imaju posebno gumice za kupiti. ima više dimenzija pa treba znati promjer lonca.
i da, čine mi se dost' skupe, čini mi se oko 170 kuna!![]()
![]()
Ne treba mi gumica za lonac, nego za ventil... A koliko sam vidjela, novi su im lonci drukčiji od nekadašnjih, s nekim plavim dodacima....
Meni treba guma za Fisslerov ekspres lonac. Gdje se to može kupiti ovih dana?
Evo tu sam nešto nanjušila (na špajskarti piše da imaju jedan jedini tip gume za Fissler, ali možda da ih pitaš):
http://www.kuhinja.net/oprema/dijelovi?manufacturer=7
Ne trebaju mi webshopovi, jer naplaćuju grozomornu poštarinu, već info u kojem trgovačkom lancu mogu to kuupiti. Svoj lonac sam kupila u Merkuru prije 5-6 godina, ali mislim da oni to više ne drže. Moram provjeriti.
ja sam gumu kupila u Kiki
Hahahahaha, može. Al nisi u pravu za cijenu, ovaj koji meni treba je oko 200kn. Trebam 26cm. I pošalji broj od kioska.
Planiram kupiti ekspres lonac ili set 2 lonca + ekspres poklopac.
Posto kike vise nema, u kojim ducanima je fissler jos u ponudi, i gdje je najjeftinije? znam za namu samo. sto je s lesninom, merkurom, emmezetta, bella forma, tamo svugdje ima, jel?
Ima li negdje neka akcija u tijeku?
Posljednje uređivanje od martincius : 11.03.2015. at 08:25
bilo je u metrou.
i dodatna pitanja :D
jel linija vitavit bas puno bolja od one s plavim gumbicima? mogu li fulat ako kupim tu s plavim?
jel koristite i manji i veci lonac, vi koji ste kupili set? nekak mi se cini da manji necu uopce koristit, ne znam.
ne znam za fissler, ali mogu ti reći za svoj expres od 6l.
imam ga već dugo i krivo mi je ko psu što nisam kupila komplet mali lonac+ veliki lonac + poklopac.
taj mali mi baš često fali kad bi nabrzaka izdinstala neki saft i sl. za što mi ne paše lonac od 6 l.
moj lonac od 6 l ima oznake min i max, a taj min je na oko 3,5 l. nemam 3,5 litre safta, ne hranim vojsku.
ja imam fissler s plavim gumbićem. Ne mogu uspoređivati s ovim drugim jer nisam koristila. Imam lonac na kojem piše 4,5l negdje visok oko 12 cm i imam tavu ne piše zapremina ali visoka nekih 7 cm i jedna poklopac. Često koristim i jedno i durgo. Trenutno razmišljam o još većem loncu ali na webu više ne nalazim da imaju u prodaju taj s plavim gumbićem, pa ne znam hoće li mi pasati postojeći poklopac.