Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: unutarnje stubište u kući

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno unutarnje stubište u kući

Zna li netko nekog majstora koji bi dobro i povoljno napravio stubište unutar kuće - iz d.boravka na kat za spavaće sobe.
    S obzirom da smo osiromašili od podizanja kata i stavljanja krova, preferiramo cijenovno povoljne majstore. Ima li netko preporuku?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

kakvo? drveno? metalno? betonsko?

ima za kupiti montažna stubišta metal-drvo , ne samo okrugla nego i ravna .. samo mi je na poslu katalog ...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma može biti drveno ili metalno pa kombinacija s drvetom ili metalno pa zatvoreno knaufom s drvenim gazištima... samo da ga ne sfuša

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nas je stubište zajedno s podom i ogradom galerije (cca 12 m2) došlo otprilike toliko koliko koštaju samo stepenice u Merkuru ili Pevecu. Ja ti imam super majstora za drvo, ali pretpostavljam da si ti u Zg, pa ti to ne odgovara? U svakom slučaju, mislim da bi se prvo trebala odlučiti što hoćeš, nacrtati to, i zatražiti ponude. Ako te brine koja je varijanta jeftinija, zatraži ponude za više varijanti.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jeste našli majstora? i mi trebamo stepenice na tavan, cjenovno nepreskupe

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Nismo još našli majstora, ali progresivno tražimo. Možda idući tjedan dođu ponude.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •