Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Kako perete dekice od baby gim-a

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Kako perete dekice od baby gim-a

super mi je kako na kutiji piše da se koristi za bebe od 3-12 mjeseci, tako nešto, ali da se ne pere. Hm. Do sada koristili s pelenicom pod glavu, ali to više ne ide jer se mali valja i sve trpa u usta. Idem danas to prati. Samo ne znam, u mašinu ili na ruke :? Help, kako vi?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema sta nisam oprala u masini

ida je po rodjenju dobila chiccovog leptira (dekica u obliku leptira s "futranim" rubom koji je sprjecavao da se otkotrlja s dekice). sa suskalicom, plasticnim leptirom, prozirnim plasticnim djepicem, onim plasticnim ogledalcem - oprana zilion puta u masini, na maksimalno 40, tekucim detergentom ili s malo praskastog... trajala dobrih 7 godina...

lani je poklonila dalje...

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam isto prala te dekice u mašinu, na 40, ko litala. Nakon pranja je bila ko nova! I na mojoj je pisalo da se ne pere. Moš mislit!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Na 40 bez centrifuge (program za sintetiku) pa onda okrenem samo jednu centrifugu. Skupa sa svim igračkama koji su na njemu .

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure thnx
    3..2..1.. paljenje mašine

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je jednom žena u kemijskoj rekla da sve na čemu piše da se nesmije prati u mašini se ustvari smije prati,ali na laganoj temperaturi.tako ja takve stvari perem na 30-C.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

oprano na 35 zajedno sa svim plišancima i navlakom za kolica. Ko novo. Sutra na čisto "igralište" :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •