Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Izvjestaj sa VV-a

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Izvjestaj sa VV-a

kao sto sam i rekla javljam vam se i Zg-a.jucer sam imala zadnju kontrolu i dobila stopericu pa onda punkcij u cetvrtak. u ponedjeljak na prvoj kontroli je bila zaista ludnica cekala sam od 8 do 13 sati kad sam bila primljena.cula sam u utorak od jedne pacijentice koja je isla sa dr. L. na faks da je valjda jako bolestan sto je sestra i potvrdila i rekla da joj nije jasno odakle mu snage. dosle su mi suze na oci koliko mi je bilo milo tog covika! pa on stvarno zrtvuje svoje zdravjlje za sve nas.eto toliko cure od mene javim se u cetvrtak sa nadam se dobrim vijestima..

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Znači, to je razlog njegove "odsutnosti".... Bila sam danas kod njega i činilo mi se da jedva čeka da mene (i ostale!) ispraši i da ide leć... Da nisam prije bila kod njega, ne znam što bih mislila.
    Iskreno se nadam da je nešto što se može riješiti!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ovo mi je prestrašno! I ja se nadam da nije ništa opasno. Samo neka on brzo ozdravi!!!!

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ajme, neeeeeeeeeeee, to nije nikako drobo, posla ima previše, a ne štedi se niti sekundu. Vibram da mu što prije bude bolje

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno .........

Strasno!Ali nije ni cudo,koliko radi i kojim tempom zivi.Ustvari,mislim da on skoro i nema privatan zivot.
    Samo da ozdravi sto prije,prvo zbog sebe,a onda i zbog nas.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I ja se nadam da nije ništa opasno, želim mu što brži oporavaki nadam se uskoro dobrim vijestima od cura s VV

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

To nisu obični dr. to su ljudi koji osjećaju za nas i suosjećaju s nama i trude se više nego su i sami svjesni. E takvim dr. bi ja dala velikuuuu plaću.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pepita, u potpunosti se slažem s tobom. Od kada sam ovo pročitala užasno se osjećam. Naravno da mu želim brzo ozdravljenje prvenstveno zbog njega samoga.
    On mi je već poput člana obitelji. Sudjeluje u najvažnoj stvari u mom životu

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naravno, sudjeluje u našim najintimnijim životnim stvarima. Da nema njih tko bi nama ikada pomogao da imamo svoje bebice... :D

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cure, nemojte me strašit . Samnom i inače ima malo "grublju" komunikaciju jer sam ja taj đir, nisam od suza, nego od zeza, i ipak imam karton otvoren od 2002. i dosadna sam mu više s tim propitkivanjem, jel' mi ovo, jel' mi ono, ja bi ovo, ne bi ono - a ništa ne nalaze, ali isto mi je prošli put se činio čudan i za moje kriterije. Džizs, nadam se da ovo nije istina nego neki gluhi telefon, to mi je jedina nada...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

pa ja sam bila jučer i bio je normalan.... :/
    Ili sam ja jako neosjetljiva. Niš nisam skužila.....

Šta znači bolestan? Prehlađen ili .....?

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure, i ja sam se prestrašila...samo da nije ništa ozbiljno. Stvarno ih taj ritam gore uništava...Vibram da sve bude OK, pa makar on nama radio i malo sporije i mi malo duže čekali na red .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •