Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: pomoć cure, koje imaju iskustva

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno pomoć cure, koje imaju iskustva

vjerojatno je netko već pisao o tome, al sad fakat nemanm mogućnost pretraživati stare topice, , ukratko...beba od 2,5 mjeseca mi je dobila koze od starije sekice i sad trebam sniziti temperaturu, ali beba mi istiskuje ćepić van iz guze i urliče-isprobano 15-tak puta. imam doma i sirup panadol baby, ali tamo nisu predvidjeli davanje sirupa bebama manjim od 3 mjeseca. znam da ide 10 mg/kg paracetamola po kili djeteta, moja je oko 6-7kg, al se ne usudim na svoju ruku, pedijatrica mi radi tek sutra popodne. kaj da radim.... :/

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nazovi bolnicu za panadol.
    kad joj staviš ćepić stisni malčice guzu jedno 10 sekundi.
    ne pretrpavaj je odjećom...ili je malo istuširaj...
    evo malo ~~~~~~~~ da brzo prođe

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nazovi zaraznu - hitna ambulanta - 4603-210, oni će ti najbolje znati odgovoriti!

Držim fige!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

okupaj bebicu
    malo joj stisni nogice kada stavljaš čepić

Leina mama avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kad bebi staviš čepić, izravnaj joj noge i rukama joj stisni guzove 10-ak sekundi.
    Ne znam da li se tak maloj bebi smije dati cijeli čepić. Mislim da ne, pa ak joj daješ pola čepića, prereži ga po dužini, tak da joj što manje smeta pri umetanju. Malo ga možda možeš i namazati Pavlovićevom kremom, da lakše uđe.

Vibrrrram za brzi oporavak malog zlata ~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

sve već isprobano s rezanjem čepića po dužini, s pavlovićevom, s stiskanjem guze, čak mi se 2 puta pokakala samo da istisne čepić... ipak cure hvala na trudu i dobrim vibrama. sirup nisam dala iako su mi u klaićevoj i na pedijatriji zarazne rekli da smijem. strpit ću se još malo. a kupanje... to mi je kratkoročno rješenje, ali jedino što mi preostaje. hvala cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •