-
probaj ga dojiti kad mu paznja nije 100% na cici:
- u polusnu
- ako imas stolicu na ljuljanje, u njoj
- kad hodas i njises ga (mozda u marami) - nekima je ovo odlicno palilo
jel njemu smeta kad bljucka? kao da ga pece to sto bljucka? ako da, probaj ga dojiti u malo okomitijem polozaju. i javi ako ti se to cini.
super si se sjetila za zlicicu
ja znam spomenuti na forumu da je zlicica ili salica bolja alternativa bocici, ali nekako puno ne ocekujem da ce me poslusati, vecina prvo posegne za bocicom. iz salice, glatke, tanke, velicine kao za kavu, s malo izvijenim rubom, mozda je cak i jednostavnije nego zlicicom.
ali kuzim da nije problem u nacinu hranjenja, nego da on bas nece jesti. zato mu bolje davaj dojku, vise je stimulirajuce za proizvodnju kad bar malo sisa nego da se izdajas za hranjenja. ako procjenjujes da ostaje dosta mlijeka kojeg ne pojede zato sto mu nesto smeta, izdoji se. ovo ne bih preporucila da on normalno hoce jesti, ali ovako kad bas odbija jesti, da.
i kad god je bolestan, najbolje je da jede tvoje mlijeko. otproniji je i manje sklon alergijama.
nije stvar u tome da ti imas premalo mlijeka, nego da on sad nece jesti. svaki savjet da mu dajes adaptirano bi bio totalno nelogican - i to adaptirano bi bljuckao, a dala bi mu nesto sto je manje hranjivo za njega, a tebi bi u dojkama ostao visak mlijeka.
pazi da jede dovoljno zadnjeg mlijeka, od njega ce vise dobiti na tezini. kako on sad pomalo jede, nikad posteno i do kraja, mozda dobija samo prvo vodenasto mlijeko. nudi mu istu dojku nekoliko puta (ako mu cesto nudis) tj. unutar 2-3 sata. pazi na to da se prilicno isprazni s vremena na vrijeme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma