dobio je 550 u mjesec i 2 dana. pedijatrica je uvela dohranu za večernji obrok, ali ju neću poslušati.
nekako ćemo izdržati dok ne napuni 4 mjeseca, a onda uvodim kašice pa će jesti na ovaj ili onaj način.

ono što mene muči je da on par dana super jede (dobio je 100 g u 4 dana, pa onda u idućih tjedan dana 175 g), a onda odjednom neće (tako je u zadnja 4 dana izgubio 75g).
čini mi se da se više ne radi o aktivnom let-downu jer kad dođe u fazu da neće jesti, onda čim ga polegnem za dojenje on počne plakati, okreće se od cice i plače još jače, ljuto, kad mu ju stavim u usta. neće više niti povući. zadnji vikend je htio jesti samo kad je bio pospan. čak smo se išli voziti da se uspava, pa sam ga onda hranila u autu. za izluditi!

a stolicu ima svaki dan i inače je živahan i aktivan. i mlijeka ima.

sad me muči ideja da možda nije dobro da ga dojim na zahtjev jer tako puno bljucka. čim on zakmeči, ja njega stavim na cicu i inzistiram dok barem malo ne povuče. a onda se svaaaaaki put zbljucka. možda da ipak počnem barem malo gledati na sat i ne futram ga jer mi se čini da izazivam kontraefekt. kad bi vratio nazad sve što je zbljuckao, dobio bi valjda još pola kile. imam osjećaj da mu se zgadi kad se zbljucka i onda još dugo odbija jesti.
ne znam....

jel ima tko iskustva s bebom koja bljucka? zaboravila sam napisati da ne želi više jesti na sjedečki (odnosno, izuzetno rijetko, kad je jako gladan ili u polusnu), ni stoječki, nego samo dok ležimo. :?