-
Stribusha, evo, i ja ti slicno mogu reci kao Renata, opis tvog malog me skroz podsjeca na moju Nolu, dok sam Jana mogla uvijek utjesiti i pomoci mu cicom, kod nje to ne pali i skroz je isto kao sto renata veli :place, a nece dojiti, ja je nudim, starije dijete mi se vjesa o nogu i hoce ne znam kaj, obicno nesto za sto mi trebaju bar dvije ruke. I taj tren sam tako ljuta i sto je najgore bespomocna i beskorisna da i ja placem. tako da se moram svjesno skulirati i pokusavam se svaki put pripremiti na to da joj nudim, a da ona mozda nece prihvatiti. i da je nosim, a da ona ipak place. najgori su takvi trenuci kad je pospana i obicno mi jako dugo treba da je uspavam i ona se sve vise nervira. katkad mi tu pomogne setnja u drugu sobu gjde je mir pa podoj ponekad i uspije.
jos nesto, Nola isto stalno bljucka i to meni strasne kolicine (Jan nije uopce bljuckao), meni je jos uvijek sok svaki put kad ona ispali preko sobe projektil. Ali nekako mislim da je prirodno i da to nije nesto sto utjece na dobitak na tezini. Ona je isto dobila "samo" 600g u trecem mjesecu, mis ti napreduje skroz normalno. Ja uvijek mislim da smo jako povisile ove kriterije za dobivanje na tezini jer smo okruzene s puno djece "divova" koji dobivaju i kilu mjesecno pa zaboravimo da je 500-600 g skroz ok.
Drzim vam fige.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma