Treba mi hitno savjet.
Moj David je neurorizičan i on je do sada cijepljen već 6 puta![]()
Jučer sam slučajno našla na netu da se dijete koje je neuorizično ne bi trebalo cijepiti do 1.godine djetetovog života i da onda ide cijepljenje po drugačijem kalendaru nego što se cijepe ostala djeca
To su mi danas potvrdila dva doktora + epidemiolog, nažalost sa njima sam uspijela razgovarati samo telefonski tako da nisam uspijela saznati koje mogu biti posljedice cijepljenja.
Nije mi jasno zašto ga je pedica cijepila a piše joj u kartonu i otpusnom pismu da je neurorizičan, ma niti nas nije upozorila.....Sutra idem kod nje i uzimam Davidov karton i molim Boga da je ne zviznem kada je vidimjer sam cijeli dan luda od brige
![]()
Što da sada napravim,ja planiram prestati sa cijepljenjem dok ne napuni godinu dana a i onda ću dobro izvagati koje su posljedice gore ako se dijete cijepi ili ne cijepi :/
Planiram doći ove dane u Zg da odem na pregled sa Davidom kod dr. Sabola pa da mi on kaže svoje mišljenje o svemu.
Mene zanima da li ima netko iskustvo sa cijepljenjem kod neurorizične djece i što da ja sada napravim?