Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Pitanje vezano za porodiljni- molim pomoc!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Pitanje vezano za porodiljni- molim pomoc!

Imam jedno pitanje vezano za porodiljni dopust. Naime, termin poroda mi je 18.07., i gin. mi je napisao da mi porodiljni dopust krece od 4.06. S tim sam bila kod doktorice opce prakse da mi da doznake i ona mi je napisala doznaku od 4.06. do 30.11. i rekla da se kad dijete bude imalo 5 mjeseci javim u hzzo i kazem im hocu li ostat na porodiljnom do djetetove godine dana. Sad meni nije jasno, zasto je ona stavila porodiljni samo do 30.11. kad ce mi dijete tad imat samo 4 i pol mjeseca. Sta nije trebala stavit do djetetovih 6 mjeseci?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Uf, svaki doktor radi drugacije, meni je doktorica dala doznaku bez krajnjeg datuma. . . . no, to ce ti se i tako korigirati kada rodis i doneses rodni list u hzzo onda se zaista zna kada zavrsava tih famoznih 6mj.
    Mozda se zabunila?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uh, malo sam već zaboravila točno objašnjenje, ali meni je moja rekla nešto tipa da ona mora staviti datum (isto mi je bio totalno nebulozan) ali da se to automatski korigira nakon rođenja djeteta, kad se donesu papiri u hzzo, i da onda vrijede stvarni datumi :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da, to sto je rekla Mirjana je istina, malo sam se raspitala kad je to meni bilo nejasno i to sto si rekla je točno.. korigiraju datum, cim doneses papire od malog, tj. cim se djete prijavi, tako da te ne mora biti strah, jedino nesto prije nego napuni 6 mj. moras otic tamo i produzit porodiljni na god. dana.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Joj bas sam vam zahvalna na pomoci! To me jucer bas zbunilo i uplasilo malo,mislila sam da cu zbog njene zabune imat poblema, ali sad sam sretna :D Hvala vam jos jednom!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Sretna Mama prvotno napisa
    korigiraju datum, cim doneses papire od malog, tj. cim se djete prijavi, tako da te ne mora biti strah, jedino nesto prije nego napuni 6 mj. moras otic tamo i produzit porodiljni na god. dana.
    A je li od pola godine krece onaj minimalac od 1600kuna? Moze li se nekakvom molbom produziti da ti ide puna placa?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne može se produzit da ti ide puna placa, a ne ide minimalac nego zavisi o prosjeku place. od 1600kn-2500 kn.. Ja primala 2500kn iako sam prijavljena na duplo vise...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

2500 je maksimum za drugih 6mj i nikakve molbe tu ne dolaze u obzir, to je tak. . . da nije svi bi bilo puuuno sretniji.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Moram offtopic, nemrem si pomoć, Pina avatar tj. djetešce ti je preprepredivno!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

iki hvala. . . .

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni to isto nije bilo jasno! Ali sad je sve ok.
    Zanima me, a mozda neko zna...
    Ako MM uzme porodiljni drugih 6 mj, jel se to i njemu računa kao drugih 6 mj (2500 kn), ili kao prvih, jer je to njemu prvih (prosijek plaće)?

Uh, jesam zakomplicirala, ali mozda neko zna...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Bojim se da mu se računa kao drugih 6mj dakle max 2500.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

opet offtopic, pina malena je stvarno preslatka! ja nikako da skuzim kako cu svoju stavit...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    opet offtopic, pina malena je stvarno preslatka! ja nikako da skuzim kako cu svoju stavit...
    Hvala! Imas PP

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •