-
Tako je i nama bilo...od čudnih pogleda do ajme jadna beba ne napreduje dobro. Sve njene vršnjakinje su u kolicima sjedile, osim nas. Bebu iz susjedstva je mama kod nas posjedala, a jadna mala bi ko čunj nakon nekog vremena padala na pod. Svi su nas čudno gledali, osim moje svekrve koja je stalno govorila: mama zna najbolje šta je dobro za bebu 
Čak je i moja mama gledala na cijelu situaciju s aspekta: joj, pa mislim da stvarno malo previše filozofiraš oko toga. To je bio i jedan od razloga zašto sam ko kobac stalno visila nad malom i nikom osim mužu nisam dala da ju pričuva.
Sada, par mjeseci poslije - one njene vršnjakinje koje su bile toliko napredne u odnosu na nju su sad iza nje, jer moraju popunjavati rupe u razvoju (bočne obrane, pravilno izdizanje na noge,...), a moja stoji ko grom.
Moj savjet ti je da malo proučiš temu koju ti je puntica preporučila, i ako ti je ikako izvedivo, nemoj ju stavlkjat na čuvanje nekom u koga nemaš povjerenja.
A savjet koji ti je beti dala, ne bih poslušala, jer je u istoj knjizi penelope leach preporučila i posjedanje s jastucima i hopsalicu, a ovdje na forumu već sve ptice na grani znaju koliko je to štetno i opasno.
Radije se strpi i pusti je da sama odradi svoj motorički razvoj, ako ne dopustiš nikakve ingtervencije, onda ćeš dobiti dijete na koje nećeš trebati paziti kasnije dok bude sjedila, dizala se i prohodavala
Moja sad i ne dopušta da je se slučajno uhvati ispod ruku dok stoji, odmah se baca na pod i ide puzati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma