zekana prvotno napisa
To cupkanje/skakutanje kad ju se primi pod pazuhom, to svi ovdje obožavaju raditi s njom. Ali ona ima samo 6,5 mjeseci! Neka mi netko, molim vas, kaže kad je prirodno da se to s bebama smije raditi. Negdje u glavi mi se upali crvena lampica kad vidim što mi s njom rade, a možda ja NISAM U PRAVU??? Stvaaaaarno priznajem da ne znam!
Ona je propuzala neki dan, ne voli sjediti samostalno- više voli na stomaku boraviti guzajući se cijelo vrijeme (na sve četiri, a guzu poskakuje gore-dolje) i puzajući i valjajući se. Voli sjediti kad ju se drži u krilu. Ah voli, ne buni se, opuštena je. Ali sama odmah pada, a ako ju poduprem jastucima ljuti se i naprijed se baca da bi opet legla na stomak ili leđa.
U svakom slučaju je napredna i čvrsta, no ja se bojim da to sve ne ode k vragu prebrzim tempom. I ako jesam u pravu, ako jeste prerano da se oslanja na nogice bilo kako ( a mislim da jesam!) onda moram više vikati na sve. Jer znam da to rade čim okrenem leđa.
Dakle, yo-yo bebe, bez obzira na djelomično samo oslanjanje- OD KOLIKO MJESECI NAJRANIJE???