Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: nalaz krvi

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno nalaz krvi

bok cure, moja djevojčica mora na ići na skidanje hemangioma i sad smo morali vaditi krv i mokraću i nalazi su došli, pedijatrica ih je pogledala i rekla je da je ok ali mene muči na nalazu to što su
    granulociti 13 a normalo je 44-72
    limfociti 85 a normalno je 20-46
    i u mokraći su leukociti 1 a normalno je 0
    U utorak moramo kod anasteziologa i beba mora biti zdrava, pa me sad zanima dali s takvim nalazom možemo kod njega?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anesteziolozi obično dobro pročitaju nalaze. Najbolje je njih poslušati, ali im reći sve svoje sumnje.

Iako.... Nama je rekao da je sedimentacija 68 malo visoka, ali da može na operaciju (za tjedan dana je zakurio i ispalo da ima jaku upalu pluća). Ne smijem ni pomisliti da li bi i što bi bilo da je s upalom pluća stavljen pod opću anesteziju.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sedimentacija eritrocita je kod nas 11, ako si na to mislila. Ma meni je najgore to što nismo iz Zg. a idemo u Klaićevu pa ako nešto nije ok nebi htjela djete mučiti, ali očito ćemo morati otići i čuti stručno mišljenje.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, na tu sedimentaciju sam mislila. Normalno je da je ispod 20.
    Inače su u Klaićevoj anesteziolozi ugodni, imaju puno igračaka u ordinaciji i kad smo mi bili, primili su nas točno na minutu.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala ti na brzim odgovorima. Čula sam već za njih da su jako dobri, vidjet ćemo šta će reći. Ma samo da to prođe što prije, malo me hvata panika zbog tog uspavljivanja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

moj savjet ti je da vjerujes svojoj pedijatrici, ako ona kaze da su nalazi ok onda to i jesu. sigurno vas ne bi slal u zg ako dijete nije spremno za operaciju. nije sve u tim referentnim vrijednostima. sretno !

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Te referentne vrijednosti cesto su za odrasle pa ih ne treba gledati za djecu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •