Moj 2 godisnjak je povucen i voli "mirne" igre. Istina je da i nemamo bas njegovih vrsnjaka za igru, mozda je i to razlog, a ja i MM vise nemamo ideje kako se zabaviti. Imate li kakav prijedlog? Crtanje i listanje slikovnica nam je pomalo dosadilo...Kad se i nadje u drustvu druge djecice, najcesce se izolira i igra sam....

Odgovori s citatom
) i cijeli životinjski vrt, Bob graditelja i Traktorka i ni sama ne znam što.
Kazem "mirnog" upravo iz razloga sto nikad nije volio igre pune fizickih aktivnosti (ni doma ni u parku) - nema nekih pretjeranih juranjava, skakanja, igri s loptom: doma je najradije u beskrajnom prelistavanju slikovnica (Piko u svim varijantama i Tigrić Jakov, sve iz te serije, su nam ovosezonski favoriti!), i negdje nakon navršene 2. god. - legići! Moze po 1-1 1/2 slagati te kocke na tepihu (naravno da dobar dio tog vremena zeli da i ja s njim slazem) pa gradi, gradi, rusi pa opet gradi... Prve je dobio za poklon a kad smo vidjeli da ga to stvarno zabavlja onda su mu i mi kupili jos lego-duplo ali onih "rifuzo" da ima vise materijala za gradit (do tada je imao te vatrogasce i postara). A vani isto mirnije varijante igre: kantice i lopatice i to sve do nedavno solo a od prije 2 mjeseca (na moje opće odusevljenje!) sa jos 2-3 djece iz kvarta, slicnog karaktera - bas ih je prekrasno gledat kako se bez puno vike (suza gotovo nikad!) zaigraju i kako ide prema njima kad ih vidi u parkicu