Čokolada, predivno, predivno, predivno. Čestitam svim članovima tvoje obitelji, a posebno tebi, dvostruka majčice!
Čokolada, predivno, predivno, predivno. Čestitam svim članovima tvoje obitelji, a posebno tebi, dvostruka majčice!
čestitam čoksa :DAjme sretna sam kao da sam ja rodila :D
Čokolada,
:D
:D
:D ...razcmoljila sam se od dragosti...
![]()
preprekrasno,cestitam od srca :D :D :D
Mare,dobrodosla na ovaj svijet![]()
cestitke tati i velikoj seki![]()
![]()
dobro nam došla malena djevojčice! Mami brz oporavak i sve čestitke, a malenoj želim sretno djetinjstvo!!!!![]()
Čestitke svima u sretnoj obitelji! Puno, puno, puno sreće!![]()
Najljepše čestitke velikoj sretnoj obiteljiSada im definitivno neće biti dosadno kada se velika seka primi čuvanja male
![]()
coksa cestitam od srca![]()
čestitam od sveg srca
i uživajte sa svojom malom bebicom i A. sa svojom sekicom :D :D
želim ti što brži oporavak![]()
čokolada,
od srca ti cestitam!!!
![]()
Ovo je predivna priča s predivnim završetkom (tj. tek početkom jednog čudesnog života)! Čestitke od![]()
Čokolada,![]()
![]()
Još jednom čestitke tvojoj proširenoj obitelji (MM mi je par puta naglasio da ti čestitam i u njegovo ime 8) )!
prekrasne vijesti u prekrasnoj prici, cestitam![]()
:D :D :D :D :D
Čestitam i šaljem Vam bezbroji dobrih želja!
Oporavak nek prođe školski i da što prije dođete doma .
Čestitke tati i seki!![]()
![]()
![]()
![]()
Čestitam mami ,tati i velikoj seki!![]()
čestitam sretnoj obitelji. maloj curici želimo da raste zdrava i sretna uz svoju veliku seku. Neka obje budu ponos svojih roditelja. pusa od sunčeka![]()
Čestitam!!!!!:D
Ima li kakvih novosti? Kako su mama i beba?
![]()
Čestitke od![]()
samo da te kušnem i na ovom tvom topicu.
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 18:58
mislim da će cure danas doma :D
:D :D
:D :D :Dmamma san prvotno napisa
čestitam od![]()
Došli smo doma :D , oporavak nakon sekcije dug i bolan, priličan babyblues u kombinaciji s okolnostima u rodilištu (neke zaposlenice tamo stvarno bi morali na edukaciju iz ljudskosti, da ne kažem - stručnu edukaciju...a da mi nije divne liječnice, ništa me ne bi tamo natjeralo). Malena je preslatka mala kornjačica...imamo dosta početničkih problema (previše spava, premalo jede, nije ljubitelj cice, gubi na težini) koji me izluđuju, ali proći će valjda i oni. Seka je oduševljena, naravno da i ona sada doji bebe, crta pelene i gole guze, sutra sva ponosna nosi u vrtić oblizeke za svoje frendove...
Učimo svaki dan, oblačenje benkice ide nam sve bolje, a tata sterilizira sve živo i neživo čega se dotakne
.
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 18:59
Jupi, čokolada, čestitam, glavno da ste doma!
čokolada!
Čokolada, neka ti malena što prije uhvati ritam.
Zamišljam seku, mora da je preslatka u ulozi velike sestrice. A tata 8) za vrištat.
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 19:00
Za cure![]()
Da beba što prije počne bolje papati
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 19:00
![]()
![]()