Čokolada :D.
Čokolada :D.
:D
![]()
Nek početničke muke brzo prođu!
a ja vam zelim da uzivatečokolada prvotno napisa
![]()
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 19:00
ovo mi je jako poznata situacija. pozdrav tatičokolada prvotno napisa
![]()
Čokolada, kako ste ti i beba?
Guramo, uz veliku pomoć () pokušavamo riješiti probleme s klopom - rodilište nas uništilo 7-dnevnom bočicom s kraterom na dudici
, pa mamina cica nije baš jednostavan ručak. Izdajanje ide "na kapaljku"... kombiniramo svašta.
Mala je mirna i uspavana ljepotica, ćori 24 sata, osim kad je mijenjanje pelena ili kupanje u pitanju, a klopa ionako u polusnu.
Moram pronaći/otvoriti topic o pospancima da mi bude lakše.
Velika je u fazi (kako je, mislim, Pinocchio jednom napisala) "Me, I & Myself", privlačenje pažnje je vrlo preslab izraz. (Srećom, u vrtić se vratila relativno bezbolno.)
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 19:01
Čestitam na bebi i zao mi je zbog problema s dojenjem. Prosla sam i sama dosta i na kraju smo uspjele, dojimo ko velike sad a bilo je dana kad sam bila spremna, teska srca, sve otpisati. Dok god izdajas, bez mlijeka neces ostati. ma bude se ona probudila i jos cete vi dojit sve u 16![]()
cokoladice, tek sad vidim da si rodila!!
cestitam od srca i uzivaj sa svojim djevojcicama!![]()
Predivno!!! :D
Čestitke od![]()
Čokolada,! Vibram da se cura brzo "razbudi" i da dojenje krene! Čestitkek cijeloj vašoj obitelji
!
hej cokolada, long time no see.. evo i mene opet, jako mi je drago da se cudo desilo.... jako sam sretna zbog tebe... kod mene jos uvijek nista.... cekamo da putujemo u rusiju.. nadam se u proljece... sijecanj 2008 je 2 god da cekamo.... ali ne gubimo nadu.. pozdrav i sretno.. Ivca
Čokolada, predivne su ti curke!![]()
![]()
prekrasan avatar !![]()
Avatarje za poželjeti, ne znam koja je ljepša: dama ili damica...
koje prekrasne curke,meni jako lice jedna na drugu![]()
![]()
![]()
Meni malena jako sliči na mamu.A velika je odavno moja ljubimica.
Posljednje uređivanje od čokolada : 19.07.2016. at 19:02
Prekrasne cure!![]()
Ajme! To je slika od koje staje dah! Divne su...
Sad sam tek vidjela avatar... predivne su cure! Obožavam ove slike male bebe i najednom velikog djeteta koje je još ustvari jako malo, ali najednom je kao naraslo... pa se ponosno namješta pored bebe![]()
za avatar
Čokolada, avatar je![]()
!
djevojčice su poput![]()
![]()
xmareena prvotno napisa
Malo smo se opustili, M. prešla 5 kg i 60cm, naučila cicati (trenutno na samo 2 flašice dnevno), guguće i smije se, izluđuje mamu popodnevnom nervozom i žalosti seku "jer se neće igrati s njom".
:D za malu ribicu...., a velikoj seki najslađi![]()
Joj kak mi je drago da je sve krenulo na bolje! Drzte se i volite i mazite i pazite i ljubite i igrajte!
:D![]()