Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: brufen 600

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Do sad sam bila na sastanku... je, pila sam puno vode, intuitivno sam to napravila... bolje sam, nema osjećaja utrnutosti, budnija sam... ali glavobolja nije prestala... sad imam i užasnu napetost u ramenima.

Baš neobično... nedavno sam popila caffetin, od njega mi je bilo mučno nekoliko sati... isto glavobolja nije pomogla.

Moram nažicati dr. da mi opet prepiše Ketonal za ovakve slučajeve, on me spasi.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Do sad sam bila na sastanku... je, pila sam puno vode, intuitivno sam to napravila... bolje sam, nema osjećaja utrnutosti, budnija sam... ali glavobolja nije prestala... sad imam i užasnu napetost u ramenima.

Baš neobično... nedavno sam popila caffetin, od njega mi je bilo mučno nekoliko sati... isto glavobolja nije pomogla.

Kao da citam samu sebe, ovako sam se osjecala u subotu, pa onda opet u utorak.
    Htjela sam izbjeci Caffetin jer mi napravi mucninu u zelucu a kod jakih glavobolja mi ne pomaze, pa sam uzela Neofen, medjutim on mi je napravio darmar u probavnom sustavu, tako da sam na kraju pila i caj...

Na kraju mi je pomogla je masaza vrata i ledja s uljem od arnike (dm, nekih 30 kuna) koja je opustila misice, a na glavi sam drzala topli oblog... jucer sam se probudila bez glavobolje.
    Dan nakon toga mi je poceo ciklus, da ti nije od toga?
    Ja nekako s tim povezujem, iako me u zadnje vrijeme zaista (pre)cesto boli glava...
    Ili mi je od polozaja vratne kraljeznice...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •