Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: brufen 600

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Moguće da je... jer na kraju dana mi se užasno povraćalo, ali sam i imala strašnu želju za hranom. Dok bi jela bilo bi bolje... a kad bi prestala glavobolja se još pojačala.
    Metabolizam šećera?

Ovo što opisuješ je tipično za hipoglikemiju. Čini mi se. Probaj se prebaciti na male obroke, češće. To pali kod mog mlađeg djeteta. Taj postane neuračunljiv ako mu padne šećer u krvi. I zato nosi doggybag u školu svaki dan iako tamo ima mliječni obrok. Nije mu dosta, odnosno mora rasporediti hranu tako da mu se održava konstantna razina šećera. Ako ne uspije, dođe doma i tamani slatkiše, što rezultira hiperaktivnošću preko svake mjere.

Mene je razina šećera zafrkavala u trudnoći pa su me slali na onaj test opterećenja šećerom. Ne sjećam se detalja... Možda svrati koja medicinarka da to objasni.

Kako god bilo, nemoj ništa ne kuhati i ništa ne jesti. Pripremi(te) si nešto jednostavno.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To pali kod mog mlađeg djeteta. Taj postane neuračunljiv ako mu padne šećer u krvi.
    Peterlin, danas su tvoj i moja identicni.
    Moja bi se samo svadjala kad je gladna. A dovoljna joj je neka vocka, ili topli napitak da dodje k sebi. Ne slusa me bas za voce , ali na automatu si uzme toplu cokoladu ili ovak nesto.

I da, nedavno sam gledala na TV-u da je duzi period posta trigger za ovakve glavobolje.
    Mojca, probaj iskljuciti sve faktore: da nisi gladna, da si dovoljno pila vode, da ti je polozaj spavanja OK... Prati neko vrijeme.

Kod sebe sam ustanovila da stizu na promjenu vremena i prije ciklusa. Redovito.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •