Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: brufen 600

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma ne... cijeli dan sam trpala hranu u sebe.
    Na poslu ručala, nakon tog pojela hrpu napolitanki, pa još jednu, pa još doma... pa još i još.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne... cijeli dan sam trpala hranu u sebe.
    Na poslu ručala, nakon tog pojela hrpu napolitanki, pa još jednu, pa još doma... pa još i još.
    Sve su ti to hormoni.

I vezani su sa metabolizmom šećera.

Nema tu velike mudrosti nego ovo što je Elly rekla - polako prati što ti se događa, a ono što ti smeta probaj izbaciti van. Btw. ja isto povremeno (u vrijeme kad bi mi trebale doći menstruacije, ali imam mirenu pa ne krvarim) dobijem te napade potrebe za slatkim, do te mjere da idem u špajzu u 10 navečer ali sam se s godinama opametila pa si narežem jabuku na šnitice i to žvačem, ili kikiriki (stavim si količinu u najmanju šalicu za kavu, jer ako uzmem vrećicu - ne stajem dok ne pojedem do kraja), pa cashews bez soli kad ih uspijem naći, ili bademe (to mi je super i za želučanu kiselinu i za blaaago podizanje šećera u krvi) koje treba doobro žvakati, pa ih manje ode dok se zabaviš time...

Eh, mi ljudi smo komplicirani. Meni je smrt ostati koji dan doma, blizu frižidera i špajze, jer često od dosade (ili nervoze - kako mi padne grah) samo zavirujem kaj ima, a kod nas uvijek ima i to na biranje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •