-
Najprije, hvala svima na odgovorima!
Dakle, ovako: zadnja dva pregleda bila su nam u razmaku od tri tjedna (a ne točno mjesec dana), ali i za tri tjedna mi se čini 200 g premalo. Međutim, istina je da je u tom razdoblju počeo dulje spavati po noći.
Inače, uvijek vidim razliku da li vuče ili samo uživa na prsima. Obično aktivno vuče 20ak minuta do pola sata, ali ponekad (pogotovo ujutro) zna vući i dulje. Točno osjetim kako se dojka prazni, ali na kraju uvijek nešto malo ostane (još mi se nije dogodilo da dojka "presuši").
Ima dudu, ali je vrlo malo koristimo, zapravo, samo u specifičnim situacijama (kad mu vježbam stopala, to nikako ne voli, a moram ga dobiti da se opusti). Duda je sve manje u upotrebi (na moje zadovoljstvo). Ne dajem mu nikakvu drugu tekućinu osim svog mlijeka (usprkos uvriježenom mišljenju starije generacije, nisam ni pokušala sa čajem ili vodom). Čujem kad guta, ali ne uvijek. Ovisi koliko je bio gladan.
Inače je sisanje uvijek palilo kao metoda smirivanja, ali ovaj mjesec par puta se dogodilo da je bio tako jako uznemiren da nije htio uhvatiti dojku. Ipak, ne mogu reći da se radilo o štrajku, jer je nakon smirivanja na druge načine ipak htio jesti (nakon par minuta).
Let-down osjetim onako kako ga je Renata opisala. Miču mu se uši, i točno izgleda tako: siše par minuta, onda malo stane, pa opet vuče.
Probat ćemo sljedećih par dana s još malo češćim podojima, pa ćemo vidjeti. Dosad smo ga vagali jednom tjedno na kuhinjskoj vagi (i išlo je - prilično se poklapalo s mjerenjima kod pedijatra!), ali sad je predugačak, pa moramo smisliti nešto drugo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma