Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Ja pikalica?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Ja pikalica?

hik... sad sam sa pive došao, malo brljam po internetu, vidjeh sebe u rubrici pikalice pa ne mogu vjerovati. jest da moram bocnut (iglom) sž (svoju ženu), ali malo me sjećanje zekapeka, ne sjećam se da sam se učlanio u pikalice.
    hvala guruovkama
    tiki_a
    Isabel
    sekica
    Roza
    Ana29
    i ostalima slučajno nespomenutima (piva će mi se ugrijati pa jedna velika isprika što ih ne navodim, a ima ih još).
    idem u subotu na instrukcije.
    uj, nego... još jedno pitanje guruovkama... žena pušta vjetrove, a premalo prozora u stanu. eh, da su barem vjetrovi, to su katrinčići koji tendiraju rinejmu u ketrinetine.
    dobila je za sada 2 šprice i pije one neke ubojite teblete. kad sam stao čitati indikacije i kontraindikacije, promptno sam se smrznuo na polovici.
    pisanije su veće od starog zavjeta pa sam odustao, a kako mi se čini, antraks je kamilca prema tim tabletama. ne znam kako se zovu i ne znam jel to od tih injekcija ili tih tableta.
    kako izgledaju? šta ja znam, ima tableta u njenoj torbi više nego u apoteci.
    nego, znali koja iskusna curka - hoće li to još dugo tako?

hvala na odgovoru ma kakav bio.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Rado bih ti odgovorila, ali nisam se nikada pikala (još, što ne znači da neću i do toga doći).

U pikalice su te curke ubrojale, jer si im se javljao na tu temu i jer vam žele pružiti podršku, nadam se fda ti to ne smeta

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjetrovi?nikad neće proći , sad si gotov!

ma sve je to normalno-hormoni tako djeluju na organizam-navijamo za vas!

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da vjetrovi.....

A šta te još čeka.....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

E, vjetrovi su mila majka

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

baš sve zapele za vjetrove. Ajmo svi na more (osim Majoline he he) tamo puše bura. E da, sad znam otkud i meni, nisam znala da je od hormona, mislila sam loša prehrana, hvala A.-g. i ne čitaj previše o kontraindikacijama jer u većine tableta je tako, valjda...
    Sretno pikaču (moj mačak se zvao Pikač).

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Andro-gen,
    hoćemo izvještaj!

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Andro-gen,
    hoćemo izvještaj!
    eto luce, taman sam je piknuo u svaku ruku po jednu, otišao na rodu pogledati još jednom jesam li napravio po ininoj kuharici, kad ono - roda ne radi. baš sam mislio da sam nešto gadno zeznuo.
    a osim svega, mislio sam da se to može i šmrkati, kad ono - tekućica.
    never mind.
    sa svojim šapetinama sam uspio nekako je upiknuti u ruku a da mi se ne zabije u kost. prva injekcija je bila neka sliska, kao da je staklena. znojile su mi se ruke pa je migala lijevo-desno, te je mrvu veći trag ostavilo u batrljku moje dragane.
    druga šprica (ona sa pola ml) je bila ful ok.
    neosjetljiv sam bio.
    onak, kad sam je piknuo, čuo sam slabi tssss, kao da sam probio opnu od vrećice.
    koža moje ženice nije ničim ostavljala dojam da je njena.
    sve prošlo, nije je bubalo.
    cijeli dan joj je bilo dobro, dakle, pozitivno.
    eto...
    pozdrav svim budućim pikalicama.
    a.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bravo Andro!! :D Super ste odradili pikanje!! ~~~~~~~~~ od srca da vam uspije!!

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D :D

SNOOPY avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

AG svaka čast!
    Nema veze što je "rukica" dragane modrikasto-zeleno-ljubičasta, bitno da je sadržaj "in". Zaslužio si veliki prijateljski

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bravo, androniče! I još kad s ramena (koje je sklono modričarenju) prijeđeš na trbuh, ono ispod pupka, di modrica ne ostavljaju trag i di manje boli, bit će to prava fešta. Baš sam ponosna na tebe, ma znala sam ja da ti to možeš! Mene bi MM i punktirao, da mu daju kateter, pa laparaskopirao, da samo zna kako itd. Skoro smo tražili snimak moje laparskopije (moš mislit koji obiteljski album), ali smo ipak odustali ako se ponovno tamo pojavimo da ne izgledamo kao totalni frikovi, da glumimo još malo normalu. A znaš' šta, MM i ja se s tim opako zekamo i tako nam nekako u zabavi prođe i vrijeme, nemoj što zamjerit.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Samo naprijed :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

bravo :D :D

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Eto, od jučer sam i službeno pikalica!
    Već na pola puta do kuće ruke su mi se počele tresti, naglo sam zanijemila i jedva čekala da stignemo napokon kući i da to obavim! Tako je i bilo... Stigli smo, ja sam jurnula u kuću, oprala ruke zgrabila vatu, alkohol i Gonal te posložila sve na stol! Ja sam već sve to pripremila, a moj je dragi tek tad pokalo ulazio...
    Pomješala sam prah sa otopinom, promjenila iglu, ustala se, premazala tibu s vatom i alkohlom, pripremala se minutu i odlučno piknula... Igla je ušla a da je nisam ni osjetila, MM me je stalno zapitkivao jel boli i da li sam dobro, a ja sam lagano i koncentrirano, sa onako drhtavim i znojnim rukama ubrizgavala svoj spas u sebe... Malo je peckalo, pa sam radila sporo. Bilo je gotovo za 20tak sekundi, još sam malo pričekala, izvadila iglu, obrisala i sjela! MM me je odmah jako stisnuo, izgrlio i izljubio, i onako sa ponosom i ljubavlju divo se mojoj hrabrosti... U tom smo položaju i zaspali, moleći se i nadajući da smo korak bliže našem toliko željenom anđeliću...
    Danas ću sve morati sama, je je dragi otišao na put, ,ali mi se danas već sve to čini kao mačji kašalj, jer ipak je prvi puta najgore, jelda?

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Isabel - bravo , hrabrice naša.
    sve za malog

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

isabel, bravo
    uskoro ces biti tata-mata za pikice.
    meni su sestre ponudile posao u klinici he, he.
    MM nemoze to cak ni gledati i divi se svaki puta kad to radim. nije tesko napraviti to i bilo sta drugo za cilj koji imamo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •