Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: proljev bez drugih simptoma

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno proljev bez drugih simptoma

G. zadnjih deset dana ima česte kakice, bolje rečeno proljev.Kaka 5-6 puta dnevno i stolice su smrdljive i zelene boje.Prije tjedan dana smo bili na sistematskom i trebala se cijepiti, ali je pedijatrica odgodila i rekla da ako nastavi sa proljevom da se javimo u ponedjeljak.Otišli u utorak jer je i dalje ista situacija i ona rekla da joj dajem Prolife i ruski čaj sa rehidracijskom otopinom.ALI! Jučer sam joj dala tu kombinaciju i šta se desilo.Manje je sisala, a navečer ludilo :shock: .Nema spavanja, navijena sto na sat,vrti se, okreče, smije se, pa plače jer je naravno pospana.cijeli dan je odspavala dva sata, a to je za nju malo.Mislila sam ajde loš dan, ali danas ista ili bolje rečeno još gora situacija od jela do spavanja.Jučer smo odnijeli kakicu na analizu, ali će nalaz biti gotov tek u ponedjeljak .Napominjem da drugih simptoma nema, dobre je volje, ponaša se kao i obično.Kad su počele te stolice ukinula sam skroz dohranu, mada i nije baš nešto jela, probala mrkvu, jabuku, palentu, krušku i rižu, počeli sa šest mjeseci.Kad je počeo proljev nije jela ništa novo.Najviše sam ljuta na doktoricu, a i na samu sebe zbog tog čaja sa rehidracijskom, jer zbog njega manje sisa i ponaša se tako, neznam da li ima šećera u toj otopini pa se ponaša kao da je popila Red Bul, a ne čini mi se da izgleda dehidrirano da joj to treba.I šta sad, da li je normalno kada se započne sa dohranom da neke bebe kakaju češće, a neke rijeđe ili da mijenjam pedijatricu.Je znam, post je dugačak ali.... :?

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa ja mislim da mala ne spava zbog teina iz ruskog čaja. Ima isti efekt kao kofein iz kave. Bolje joj daj čaj od kamilice npr. **** ili neki drugi proizvođač čaja za djecu, ako i inače pije čaj. Taj čaj inače zatvara, a ako je jako zaslađen otvara ( a to nećeš koristiti naravno), nama rekla pedica jer jj moja L to pila pa ju je tvrdi kakač bio mučio par dana, a ja nisam znala da kamilica ima takvo djelovanje. Inače starijoj djeci se može davati nezaslađeni šipkov čaj u slučaju proljeva, ali tvoja curica je premala za to.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Kako smrde stolice? Pitam zato jer su kod nas zelene smrdljive stolice (dosta rijetke) bile prvi simptom gljivica (soora) - a smrdile su na sir ili jogurt, onako prilično kiselo. Danima nakon toga su se pojavili drugi simptomi (s tim da bijelih naslaga u ustima uopće nije imao, pa je i pedica rekla da nije soor :/ , a ipak je bio).

Za ruski čaj se slažem s Amelie, od njega je vjerojatno "high".

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

inače ne pije čaj, počeli sa vodom kad smo uveli dohranu u malim količinama, stolice smrde baš onako kiselkasto, kao ocat, naslaga u ustima nema, stolice zelene, ponekad sa sluzi i stvarno su prečeste, evo od jutros je kakala dva puta, inače je imala dvije stolice dnevno, zar je swtvarno moguće da je soor :?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

inače ne pije čaj, počeli sa vodom kad smo uveli dohranu u malim količinama, stolice smrde baš onako kiselkasto, kao ocat, naslaga u ustima nema, stolice zelene, ponekad sa sluzi i stvarno su prečeste, evo od jutros je kakala dva puta, inače je imala dvije stolice dnevno, zar je swtvarno moguće da je soor :?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mrzim adsl, jer stalno izbacuje

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo mene, nije soor, nisu nikakve bakterije, nalaz uredan, e sad izgleda da je od mlijeka koje sam ja pila, naime nisam ga dugo konzumirala i sad sam opet počela sa pahuljicama i izgleda da je ona reagirala.Somoinicijativno sam prestala prije tri, četri dana i jučer popodne i danas su se stolice prorijedile, danas je kakala samo jednom i više ne smrde, opet su kao i prije, pričekati ću još par dana pa opet polako na dohranu.Izgleda da je reagirala na mlijeko, srećom pa je ona na prsima, tako da sam sigurna da ona dobija dovoljno hrane koju treba.Pedica je rekla da ako se nastavi do ponedjeljka da će ju poslati vaditi bjelančevine iz krvi da se vidi na što je reagirala.Ja mislim da sam saznala.KRAVLJE MLIJEKO KOJE SAM JA POPILA :shock:
    Mislim da ga više neću ni okusit, bar dok G. sisa.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nas momak ima obavezno proljev koji ga drzi i do dva i pol tjedna kad mu nice novi zubic . Pravi smrdljivi, zeleni , obilni proljev . I nista ne pomaze . Izbije zub na svjetlo dana - proljev isti dan nestaje kao da nikad nije ni bio ! Odsad znam kad dobije proljev da se moze i zub ocekivat ( ako nije viroza - ali tad se i to primjeti ) .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •