Namjerno stavljam ovaj topic pod ove dobne skupine, a ne izazove roditeljstva, jer me bas zanima za ove dobne skupine, koji su ko male papige pa tocno znaju kad sta treba rec, a nisam tocno sigurna misle li uvijek tako.![]()
Naime, vec neko vrijeme L. i ja se natezemo oko oblacenja cipela nakon sto dodjem po njega u vrtic.
Jucer smo se mrvicu posvadjali i rekla sam mu da kako on mene nije slusao dok sam ga nesto zamolila ( a fakat sam ga zamolila da obuce cipele), necu ni ja njega (u autu dok mi je trazio da mu pustim Zagrebacke malisane). I nisam popustila, iako mi je rekao oprosti. Na to sam mu odgovorila nesto kao oprostit cu ti, lijepo da si to rekao, ali ne mogu ti pustit djecu (tako on zove malisane) jer smo tako dogovorili.
E, sada, naravno da mi srce nije dalo mira i malo mi je falilo da ih pustim, al ipak, moram biti dosljedna.
A opet s druge strane, rekao mi je oprosti, mama![]()
Al jel to rekao jer zna da inace funkcionira, jer zna kada treba upotrijebiti tu rijec, a ipak ne zna tocno (ili se varam) sta ona znaci. :?
Ne znam, mozda sam ga trebala pitati za sto mi kazes oprosti, pa da zapocnemo neki razgovor, al u autu dok vozim to bas nije bilo moguce. Kansije vise nije bio raspolozen.
Uglavnom, ajd da cujem vase primjere.
Kako vi reagirate?