-
Dok vas sve pročitam ovaj moj kebar će se i probuditi!
Vidim da raspravljate o košticama.Nije to ništa,Grga je pojeo punu šaku suhoga (nekuhanog :shock: ) graha i pokakao ga drugi dan onako nabubrenog i cijelog u komadu.Tek kad sam mu skidala pelenu kad se pokakao vidim ja grah a znam da ga već danima nije jeo.Pa u istragu i otkrili da je tata bio s njim kod susjeda,oni u garaži imaju kosilicu (za kojima je Grga lud,lud) i on se zabavljao s kosilicom a tata pričao sa susjedom.A imaju i graha za sjeme u otvorenoj kutiji,pa se dijete poslužilo!
Grga melje svašta,razumije sve i sve zna objasnit kaj hoće.
Jede isto sve ali nikada dvije vrste jela istovremeno.Recimo ako je meso onda samo meso,ili samo povrće ili voće,nikako ne meso sa kruhom ili tijestom,nego svako posebno.A žganci su mu zakon,to može uvijek i sa svačim.
Magriž,i Grga isto ima takav ritam spavanja već par tjedana.Jednom dnevno i noćno nacicavanje.
A bili smo na svadbi prošlu subotu i spavao je kod moje mame prvi puta,dva puta zakmečao,ona ga pogladila i malo mu pričala i spavao do 8 ujutro!Ubiću se!A mene izmaltretira!Dođe mi da ga vodim svaku večer k njoj!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma