Ako misliš na onu novu, meni se čini super, ali ja ti ju čitam onak, spoooro (držim ju u WC-u, pa kad idem....bubica27 prvotno napisa
). Ovak koliko sam vidjela, ima dobrih savjeta, i recepata, jako je lijepo ilustrirana, ima savjete i za trudnice, pa onda po mjesecima za bebače. Nisam niš naravno još kuhala, ali sam vidjela neke stvari koje se mogu napraviti bez puno muke.
*Sanja*- znači ako pokupimo krpelja, u Klaićevu? Nadam se da niste čekali.
*Cekana*-- ma najbolje ti je kafenisati! Baš mi je žao da se nismo vidjele, ali vidim da si uživala i nisi bila sama-što je najvažnije![]()

). Ovak koliko sam vidjela, ima dobrih savjeta, i recepata, jako je lijepo ilustrirana, ima savjete i za trudnice, pa onda po mjesecima za bebače. Nisam niš naravno još kuhala, ali sam vidjela neke stvari koje se mogu napraviti bez puno muke.
E, jesam zločesta.. al mi fakat ide na jetra kaj niš ne zna skuhati..
), i uputila nas je na kirurgiju u Klaićevu, jer ak se iskomplicira vađenje ionako bi tamo završili. A meni je to i bilo nekako draže (dr-ica i sestra mi djeluju presmotano i malo "staromodno").
Za našu malu adrenalinku!
recepti zvuče mrak! znaš kaj sam odmah napravila, copy-paste i isprintano nosim svojoj mami
koja sam kuharica...tak da ti ne mogu baš dati nekih ideja osim reći kaj Mila najviše voli (osim jogurta tvrdog i žganca) - voli papati:
8) :shock:
DA nisam trudna, još bi to izdržala, ali ovako me svtvaaarno ubija. Ujutro se budim sva iscrpljena, zlo mi je od gladi! Moram prvo nešto ići pojesti da mi mogla funkcionirati.