Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Iskljucivo dojenje i sirup protiv grceva

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Iskljucivo dojenje i sirup protiv grceva

Ne nadjoh nigde da se pisalo o tome, ako ima neka tema, evo brisite ovu.
    Mene zanima da li se davanje sirupa/kapi protiv grceva kosi sa iskljucivim dojenjem? Znam da svaka tekucina koja nije majcino mleko ispira zastitu sa bebinih creva, ali...
    Nadja toliko jako place, grci se i vristi da bih trenutno uradila sve da joj pomognem. Sisanje, nosanje, grejanje, mazenje, masiranje...... nista nam nocas nije pomagalo.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

vissnja,

jel su ti grčevi učestali, svakodnevni?

Možeš za početak pokušati iz svoje prehrane izbaciti sve mliječne proizvode, to često zna biti uzrok grčeva kod dojenih beba.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nikakve mlecne proizvode ne konzumiram vec mesec dana. Pazim sta jedem i pijem, definitivno nista novo nije bilo na jelovniku.
    I da, to me cudi, nisu svakodnevni (ali mozda se tek zahuktavaju?) mada su uvek posle 23h. Do sada nam je cica uglavnom pomagala, sinoc ni to. I trajalo je nekih cetiri sata, malo se umiri i onda opet neutesan plac
    Probala bih neki sirup protiv grceva, mnogo mi je tuzno gledati je kako se muci

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zaboravih, grcevi sa plakanjem nisu svakodnevni, ali svako jutro (od 5-9h) u snu stenje i grci se, a onda prducka.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ima na portalu tekst Isključivo dojenje, tamo piše ovak:

Isključivo dojenje predstavlja prehranu djeteta isključivo majčinim mlijekom prvih šest mjeseci života djeteta, bez ikakve druge dodatne hrane ili tekućine, osim vitaminskih kapi ili lijekova.
    Mi smo davali Sab Simplex kapi, bebici je pomagalo. Lakše je podrignuo i prducnuo ako bih mu dala 3-4 kapi prije podoja. (U uputstvima piše valjda 15, ali nisam mu nikad toliko dala).

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Mi smo davali Sab Simplex kapi, bebici je pomagalo. Lakše je podrignuo i prducnuo ako bih mu dala 3-4 kapi prije podoja. (U uputstvima piše valjda 15, ali nisam mu nikad toliko dala).
    Također

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala na odgovorima.
    Kupili smo juce Nurse Harvey's sirup jer nam je za te SabSimplex kapi apotekarka rekla da se daju samo po preporuci pedijatra. Za sad mi je samo lakse da imamo u kuci, a da li cemo koristiti, videcemo....

Mrki avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam pila čaj od komorača i anisa i pomagao nam je kod grčeva. Probaj, možda pomogne i vama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •