Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 61

Tema: balavci, fuj!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno balavci, fuj!!!

Eto s ovim vrucinama stigli su i balavci. To su oni koji mi balave dijete od glave do pete. Turaju mu rucice i noge u (svoja) usta a meni je to bljak. Poslije on sebi stavlja te balave rucice i nozice u usta, 2x bljak. Sad mu vise ne mogu oblaciti duge rukave i hlacice i carape, i eto njima prilike.
    Posebno volim i kad mu daju da ih "gladi" po kosi.
    Kako na lijep nacin reci da ne zelim da to rade a da izbjegnem komentare tipa "pa nece se otrovati", "pa nemamo kugu" itd (ionako smatraju da nisam normalna jer nisam pocela dohranu sa 4mj., jer nisam davala caj, jer spava sa mnom, jer mi je stalno na rukama...)?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

MM-ov frend je uzima ruke od malog i stavlja ih sebi u usta...nakon nekog vremena ja sam se dovažila i ovako ga pitala: "oš da te poljubim??"...čovjek je osta :? ...a ja reko: ti njegove ruke u usta...onda on svoje ruke sebi u usta....reko ko da si ga "zažvalio"....više bome NIJE...a znali smo dobivat komentare tipa tvojih: nemamo kugu i sl...
    reci ljudima da bi ih rado poljubila!! i svi će pobić

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

već sam pomislila kako bebač bali zbog zubića, pa ti je to fuj
    reko, kojoj mami može njeno dijete biti fuj...
    a što se tiće velikih balavaca...pa, iskreno, ne znam...ćuj u najgorem slučaju poneseš neke vlažne maramice da ga brzinski možeš obrisati...a, da, i meni je to fuj...naročito ako su stranci u pitanju...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ali i ovo od zmaja očito pali...

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

strašni su s tim guranjem i pipkaranjem za ruke i gole noge. Fuj. A prije toga bili u banci, na tržnici, u javnom WCu.... bljak :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni je neka zena na ulici pre neki dan pokusala da poljubi dete. Bile smo u nasem parkicu ispred zgrade i ona prisla i uzela njenu ruku i pravo ka svojim ustima (nakarminisanim!!!!!!!). Samo sam (neverovatnom brzinom) uhvatila njenu ruku, ona pustila dete (koje sam ja sve vreme drzala u narucju) i ja se okrenula i nastavila setnju. Eto mozda je bolje da nekad ne kazes nista... Doduse, nije isto sa poznatima i nepoznatima.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Eto mozda je bolje da nekad ne kazes nista... Doduse, nije isto sa poznatima i nepoznatima.
    E, pa to i ja kazem. Sa nepoznatima nemam nikakve frke, njih lako otpilis, ali s poznatima je drugacije, ipak ih ne bih htjela povrijediti.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

čitam brdo ovakvih tema u zadnje vrijeme... svi navalili na djecu, još malo pa će mame morati na tečaj za bodi gardove... :?

pitam se koliko toga je subjektivno, a koliko objektivno...

npr. jučer ja u dućanu s kikicom, čekam u redu. KROZ IZLOG gledam bebača u kolicima (vani je s mamom). smješkam mu se, i on mi uzvraća smješkom... ja mu mahnem - on se veseli maše rukicama...

mama pogleda u bebača, prati kud on gleda - i STANE ISPRED NJEGA... da mu igračku i počne ga zabavljati igračkom... povremeno pogleda u mene, da vidi da li ja gledam...

moram priznati da sam bila strašna. tko zna kakve traume dijete sad ima od mog pogleda...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sorciere, jedno je gledati a drugo baliti!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

sorcie, ok ova mama pretjeruje, ali ovdje se priča o balavljenju dijeteta. I mom Janku su to radili i to moj sveki i moja šogorica. I kaj njima reći, tj. kako im fino reći a da se ne uvrijede...
    A ne da mi je to odvratno nego...fuj na kvadrat .
    Oni su i jedno i drugo imali običaj njegove prsteke na rukama trpati doslovno u svoja usta....Brrrrrr, bljak...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da mome djetetu netko stavi ruku ili nogu u svoja usta ja ne bi mogla šutiti. Taj netko bi me čuo i sigurno nikada ne bi to ponovio.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    sorcieI kaj njima reći, tj. kako im fino reći a da se ne uvrijede...
    ja sam valjda rodila na drugoj planeti . kikici su znali poljubit i noge i ruke - ali ne gurati ih u svoja usta.

kad je situacija bila "škakljiva" - ljude sam zamolila (i najbliže i malo manje bliže) da se suzdrže od takvih izljeva nježnosti, jer nisu higijenski. svaki puta sam sa to rekla s osmjehom, ali čvrstim glasom. i nisam imala problema.

kad sam procijenila da verbalno neće proći - napravila sam ono što obično radimo s djecom: skrenula pažnju na druge stvari.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja frendica je uhvatila svekra da njenoj maloj gura jezik u uho :shock:
    od tada se ne viđaju.

vimmerby avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    od tada se ne viđaju.
    đziz! :shock:

ne čudi me ni najmanje da se ne viđaju!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

od tada se ne viđaju.
    Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj !

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

od tada se ne viđaju.
    I što onda reći takvoj osobi?!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja nekako razmisljam kao i Sorci.

ne bih dozvolila da mi bas 'zazvale' dijete, no mislim da su to krajnosti.
    no, ja sam mama koja ne reagira kada mi dijete uzme kamencice u parku (po kojima su vjerojatno pisali psi i stotine ljudi proslo) i stavi ih u usta.
    takva sam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj momze prvotno napisa

no, ja sam mama koja ne reagira kada mi dijete uzme kamencice u parku (po kojima su vjerojatno pisali psi i stotine ljudi proslo) i stavi ih u usta.
    takva sam.
    Eto još jedne zmazanke.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    kad je situacija bila "škakljiva" - ljude sam zamolila (i najbliže i malo manje bliže) da se suzdrže od takvih izljeva nježnosti, jer nisu higijenski. svaki puta sam sa to rekla s osmjehom, ali čvrstim glasom. i nisam imala problema.
    Ovako i ja napravim

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a meni je najgore kad moju malu nećakinju ljube stariji u usta, ili kad joj netko onako uzme hranu kroz svoja usta pa onda njoj, :shock: meni odmah loše i razmišljam kako li će mi biti kad budem imala svoje :/

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj niccoleta prvotno napisa
    ljube stariji u usta, ili kad joj netko onako uzme hranu kroz svoja usta pa onda njoj
    :shock: :shock: :shock:

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Molim lijepo, imaš potpuno pravo reći da ti ne miluju i ne ljube dijete! Nek se nafure ako hoće.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja moram reći da mene nervira kad Teina prabaka hoće njoj dati pusu. Ona je već dovoljno velika pa nekad to jednostavno ne želi i onda joj ova primi glavicu s obje ruke i cijelu ju ispusa. Pa mislim koje je onda značenje puse ak ju dobiješ na silu?? Bezveze.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A i ovu pusu u usta od starih babetina je znala ponekad zaloviti. Fuj!
    Ja svoje dijete nisam nikad poljhubila u usta, već u lice ili čelo i stvarno ne kužim zašto netko drugi ima potrebu to napraviti. Ja tuđu dijecu niti ne ljubim niti ne balim na bilo koji način.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam puno puta bila u situaciji da mi hoce ljubit dijete, da je drze za ruku ili miluju po licu. Najradikalniji slucaj je bio kad sam vidjela susjedu koja je pred kucom kopala po novcaniku i preslagala novce i odmah za tim isla maloj prema bradici vidjet jesu li joj poceli rast zubi :shock: . Ja sam je doslovno zgrabila za ruku i zaustavila. Ja to ne dozvoljavam i u vecini slucajeva uspijem mirno sa smjeskom reci, "molim vas nemojte je dirati", ljudi se cesto osupnu, ne kazu nista ali sta je tu je.

Moram priznat da i ja osobno nisam od poljubaca i dodirivanja sugovornika, mogu i volim zagrlit bliske prijatelje ali ne volim se poljubit, zaista ne. Uvijek zalim mladence na svadbama kad im dolaze kolone cestitara i svi ih redom ljube, bljak.

Ljubim i grlim dijete i muza i to s najvecim gustom, a valjda oni vole ljubit i mene .

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Citiraj momze prvotno napisa

takva sam.
    Eto još jedne zmazanke.
    i još jedne.
    mene uopće nije pogađalo kad bi netko maloj poljubio nogice ili rukice. ali joj ih nitko nikad nije stavio u usta.
    meni je čak bio normalno kad maloj padne čuča na pod da je ja dignem, strpam u svoja usta i vratim njoj.
    ja ne patim baš od prevelike higijene kad su u pitanju raznorazna trpanja svega i svačega u usta. trpala sam i ja, a isto su pasi pišali i u moje vrime, isto se pljucalo po podu i u moje vrime. i imunitet mi je danas (kuc-kuc u drvo) odličan. :D

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma i moj svašta stavlja u usta, baš sve što uhvati. Nedavno je počeo lizat i pločice. Nije da ga baš bodrim "samo ti liži, sine", ali ni ne skačem odmah. Ma, recimo, da i ja spadam u ove "zmazanke".

Ali ljubljenje djeteta s našminkanim usnama, ljubljenje na silu ili ljubljenje od strane nekog s kim i nisam nešto dobra me živcira. Ne toliko zbog higijene, nego ne kužim što i kako sve ljudima pada na pamet.

Evo, sretnem prije par dana jednu ženu koja je dobra s mojom sveki (ali niš posebno) pa me zaustavi da vidi dijete i bla, bla i kaže mi ko da se ispričava "poljubila bih ga al sam prehlađena". Mislim :?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

eto i to je prednost nošenja u marami...ljudima je neugodno toliko se meni približiti a moraju ako žele dirati S. još ju nisu pokušali ljubiti a nadam se da ni neće

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

balavaca i onih što ne peru ruke pa diraju dijete mi je već preko glave ljudi uopće nemaju kulture. katastrofa! jedno pitanje: da li mogu nakon ovakvih "susreta" pobrisati djetetu ruke vlažnom maramicom budući da poslije stavlja ruke u usta? ne znam da li je možda štetno jer u njima ipak nije samo voda

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Salen ja nakon takvih susreta operem Davidu ruke vodom, ako mi voda nije u blizini onda obrišem sa vlažnom maramicom.
    Bolje da stavi ruke u usta koje koje sam prebrisala maramicom, nego ruke koje su svi dirali.
    Tako ja razmišljam

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj kailash prvotno napisa
    eto i to je prednost nošenja u marami...ljudima je neugodno toliko se meni približiti a moraju ako žele dirati S. još ju nisu pokušali ljubiti a nadam se da ni neće

ja se jos lepo okrenem tako da mogu bolje da vide dete, ali im je i dalje neugodno da prilaze jako blizu.

inace i ja mogu da podnesem poprilicnu kolicinu "nehigijene", ali mi je trpanje rukica u usta stvarno grozno (srecom sam videla samo kad to rade necijoj drugoj deci).

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

voda i sapun, naravno. ako su u blizini. ma pobrišem mu i ja vlažnom, al mislila sam možda ipak...zbog tih kemikalija. možda nije zgodno da ih liže. a opet, ipak je možda bolje i to nego tuđu prljavštinu i bakcile :?

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Moj svekar isto obavezno ljubi moju djecu u usta a ja ne znam kako bi mu rekla da to ne radi a da ne nastane cijelo sr... oko toga

jer bi me garant loše razumio

moji roditelji odnosno sad mama ih uvijek ljube u kosu

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moram priznat da sam i ja u nekoliko navrata doživjela da sam pogledala i nasmiješila se nečijoj bebi,a kad ono mama me čudno pogleda i okrene dijete na drugu stranu.to mi je recimo bezveze.a o slinjenju i lizanju mog djeteta-nisam baš za to.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

apsolutno bi zabranila ikom da mi dite ljubi u usta, uši i sl...meni to liči...da vam ne kažem na što...neko dođe pa poljubi mene, ak se usudi ...skoro pa da i MM-u takvo što zabranjujem (doduše on to i ne radi)...jedino ja imam pravo na takvo što!! 8) ..pa nek se buni ko oće!!!!!!
    OT a da ne kažem kak bi svi volil gledat piška :shock: ...valjda da se vidi jel ima svu opermu il što :?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa
    OT a da ne kažem kak bi svi volil gledat piška :shock: ...valjda da se vidi jel ima svu opermu il što :?
    :shock: :shock:
    ma, mislim, šta sve ljudima pada na pamet...bebe su mala ljudska bića sa svojim dostojanstvom, ali to malo njih razumije. nekad kad vidim kako se ljudi odnose spram beba - kao da su igračke ili neke male životinjice ili ....nemam pojma, ali u svakom slučaju ne kao da su OSOBE

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj pipi1 prvotno napisa
    Moj svekar isto obavezno ljubi moju djecu u usta a ja ne znam kako bi mu rekla da to ne radi a da ne nastane cijelo sr... oko toga

jer bi me garant loše razumio

moji roditelji odnosno sad mama ih uvijek ljube u kosu
    odvratno
    reci svome mužu da ti to smeta pa neka on kaže svome ocu da to NIJE u redu.možda se tako ne bi uvrijedio. moj je muž svima skresao pa sad više ne dolaze. ali nam to uopće ne smeta. apsolutno se slažem sa zmajicom

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

reci da to pokazuješ na bazi reciprociteta . oni svoje, ti djetetovo - ali samo ako ima dosta publike .

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    reci da to pokazuješ na bazi reciprociteta . oni svoje, ti djetetovo - ali samo ako ima dosta publike .

al, stvarno...kod svakog presvlačenja kad nismo sami..publika se utiša i ko zuji okolo... (pa onda posegnem za nečim što bi moglo služit ko paravan)
    a dva put smo doživili direktno: "da vidimo...a mašala..." e onda sam ja malo o dostojanstvu svog dečka...nije mi jasno? što žele vidit??

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije mi jasno? što žele vidit??
    tješe se da je "njihov" ipak mrvicu veći...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma ni ja nisam neka "cistunka" ali mi nema gore stvari od slinjenja po djeci ili kad ih neko ljubi u usta
    nije mi problem kad ga oce poljubit neko od mojih ali mi smeta kad to pokusa neko nepoznat!
    Mada moram priznat da ni moji doma ga bas i ne ljube jer znaju da mi to bas nije po volji a i kad ga ljube to je u obraz ili u kosicu i to je to
    Neki nam se dan jedna zena koju sam prvi ( a nadam se i posljednji put vidla)pokusala ZAVUCI U KOLICA I POLJUBIT MALOG ali sam bila dovoljno brza i sprijecila je uz komentar: sta vam pada napamet , ko ste vi da mi uznemiravate dijete? Baba se tako zbunjeno povukla s onim blago telecim pogledom da sam skoro prasnula u smijeh od prizora! Koma nikad mi nije bilo jasno koji je to gust dodirivat i ljubit potpuno stranu osobu , meni je to osobno potpuno nepojmljivo!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sorciere

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj vendela prvotno napisa
    Koma nikad mi nije bilo jasno koji je to gust dodirivat i ljubit potpuno stranu osobu , meni je to osobno potpuno nepojmljivo!
    Da, ali to nikome ni neće past napamet!

Stvar je u tome što takvim ljudima dijete nije osoba pa prema tome ne može bit ni strana osoba. To su jednostavno slatka mala bića na koja valjda svi imaju pravo!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja na ovo imam isti odgovor kao na onom topicu o zločestim ljudima: hraćni ga u facu! mislim, koja je razlika :?

neće biti sranja, garant! nećete se više viđati

kontrolorka

Početno

namažite dio tijela koji obično balave s recimo PAPROM!, da im prisjedne jednom zauvijek

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

OT a da ne kažem kak bi svi volil gledat piška :shock:
    i ovih se lako rešiti
    zemeš vibrator i uvališ ga malom u pelenu tak da viri na jednu stranu kroz nogavicu i onda obilaziš ove željne gledanja...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ovih se lako rešiti
    zemeš vibrator i uvališ ga malom u pelenu tak da viri na jednu stranu kroz nogavicu i onda obilaziš ove željne gledanja...
    ajme dugo se nisam vako nasmijala

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kontrolorka prvotno napisa
    namažite dio tijela koji obično balave s recimo PAPROM!, da im prisjedne jednom zauvijek
    koja domišljatost!! što si ti studirala??

pipi1 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja na ovo imam isti odgovor kao na onom topicu o zločestim ljudima: hraćni ga u facu! mislim, koja je razlika :?

neće biti sranja, garant! nećete se više viđati

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i ovih se lako rešiti

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •