i jopet![]()
završila srednju ugostiteljsku za kuharicu-imala maturalni rad na temu PAPRA, pa znam šta ih očekuje kad to pobalavezmaj prvotno napisa
![]()
kontrolorka, zar si ti sjedila na ušima u školi?!?
ima još namirnica koje će izazvati isti ili vrlo sličan efekt; npr. češnjak, crvena paprika, feferoni, luk....
a može se nositi i špricaljka sa mačjim urinom, pa kad se potencijalni balavac približi, ti ga brzo poprskaš i on odbije![]()
bravo samo si zaboravila jedno-papar izaziva i kihanje tak da će izazvati dvostruku štetu osim toga dijeluje (za tebe kao majku) kao i alarm pa i ako nisi sa svojim bebačem slučajno u sobi čuti ćeš kihanje i znat ćeš kad je netko čak i pokušao balavitianki prvotno napisa
il staviš malom češnjak oko vrata!!![]()
ono ko u srednjem vijeku...obana od vještica i vampiraiš iš sveki
(sram nas bilo)!!
da, ali ako izaziva kihanje, onda to znači puuuno više balaca na djetetu, zar ne?kontrolorka prvotno napisa
kailash:
baš je tako, kailash. A to nepoštovanje na žalost počinje od rođenja i nastavlja se kroz posjete doktoru i mnoge druge situacije. mene to jako ljuti...ma, mislim, šta sve ljudima pada na pamet...bebe su mala ljudska bića sa svojim dostojanstvom, ali to malo njih razumije. nekad kad vidim kako se ljudi odnose spram beba - kao da su igračke ili neke male životinjice ili ....nemam pojma, ali u svakom slučaju ne kao da su OSOBE
brrrrrr........ grozim se takvog razmisljanjaIvanna prvotno napisa
a tek djelovanja brrrr. na kvadrat
Mislim da ja rjesenja naci necu dok jednog prekrasnog dana jednostavno ne puknem i posaljem svih u 3 p**** ********!
Definitivno je problem u meni i mojoj nesposobnosti izrazavanja vlastitog stava (da, da to se zove odgoj). Nadam se da cu svoje dijete uspjeti nauciti da se zna izboriti za sebe. Ali to je vec OT.