Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: balavci, fuj!!!

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i jopet

kontrolorka

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa
    Citiraj kontrolorka prvotno napisa
    namažite dio tijela koji obično balave s recimo PAPROM!, da im prisjedne jednom zauvijek
    koja domišljatost!! što si ti studirala??
    završila srednju ugostiteljsku za kuharicu-imala maturalni rad na temu PAPRA, pa znam šta ih očekuje kad to pobalave

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

završila srednju ugostiteljsku za kuharicu-imala maturalni rad na temu PAPRA, pa znam šta ih očekuje kad to pobalave

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

kontrolorka, zar si ti sjedila na ušima u školi?!?

ima još namirnica koje će izazvati isti ili vrlo sličan efekt; npr. češnjak, crvena paprika, feferoni, luk....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a može se nositi i špricaljka sa mačjim urinom, pa kad se potencijalni balavac približi, ti ga brzo poprskaš i on odbije

kontrolorka

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    kontrolorka, zar si ti sjedila na ušima u školi?!?

ima još namirnica koje će izazvati isti ili vrlo sličan efekt; npr. češnjak, crvena paprika, feferoni, luk....
    bravo samo si zaboravila jedno-papar izaziva i kihanje tak da će izazvati dvostruku štetu osim toga dijeluje (za tebe kao majku) kao i alarm pa i ako nisi sa svojim bebačem slučajno u sobi čuti ćeš kihanje i znat ćeš kad je netko čak i pokušao balaviti

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

il staviš malom češnjak oko vrata!!
    ono ko u srednjem vijeku...obana od vještica i vampira iš iš sveki (sram nas bilo)!!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

papar izaziva i kihanje
    da, ali ako izaziva kihanje, onda to znači puuuno više balaca na djetetu, zar ne?

puhovi obožavaju smokve avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kailash:
    ma, mislim, šta sve ljudima pada na pamet...bebe su mala ljudska bića sa svojim dostojanstvom, ali to malo njih razumije. nekad kad vidim kako se ljudi odnose spram beba - kao da su igračke ili neke male životinjice ili ....nemam pojma, ali u svakom slučaju ne kao da su OSOBE
    baš je tako, kailash. A to nepoštovanje na žalost počinje od rođenja i nastavlja se kroz posjete doktoru i mnoge druge situacije. mene to jako ljuti...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa
    Citiraj vendela prvotno napisa
    Koma nikad mi nije bilo jasno koji je to gust dodirivat i ljubit potpuno stranu osobu , meni je to osobno potpuno nepojmljivo!
    Da, ali to nikome ni neće past napamet!

Stvar je u tome što takvim ljudima dijete nije osoba pa prema tome ne može bit ni strana osoba. To su jednostavno slatka mala bića na koja valjda svi imaju pravo!
    brrrrrr........ grozim se takvog razmisljanja a tek djelovanja brrrr. na kvadrat

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da ja rjesenja naci necu dok jednog prekrasnog dana jednostavno ne puknem i posaljem svih u 3 p**** ********!
    Definitivno je problem u meni i mojoj nesposobnosti izrazavanja vlastitog stava (da, da to se zove odgoj). Nadam se da cu svoje dijete uspjeti nauciti da se zna izboriti za sebe. Ali to je vec OT.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •