koliko se ja sjećam, preko 1000 se ne dupla svakih 48 sati nego treba više vremena, vibram da bude sve okdee-dee prvotno napisa
![]()
koliko se ja sjećam, preko 1000 se ne dupla svakih 48 sati nego treba više vremena, vibram da bude sve okdee-dee prvotno napisa
![]()
dee-dee zelim te utjesiti i umiriti. I ja sam imala lagano krverenje u pocetku trudnoce. No na pregledu se pokazalo (kao i tebi) da oko bebe nema krvi. To je trajalo do 12.tjedna trudnoce, pila sam Dabrostone do 20. tjedna. Dr. je rekao da je to vjerovatno bila krv koja je ostala negdje u kanalima, a i pojavilo se u vrijeme kad sam mjesec prije imala M.
Budi hrabra, znam da ti je sada svako virkanje u gacice koma, ali vjeruj ti u svoju tockicu![]()
Dee-dee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malo![]()
![]()
![]()
Dee-dee , čestitke od srca , bit će sve uredu.
dee-dee, nadam se da je sve u redu, cekamo da nam se javis![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
naravno da misliš pozitivno kad je sve u redu![]()
Sve je o.k. :D
Beta je 2468 i dokica je prezadovoljna![]()
Sada cekam da dodje sestra da primim IVIg jer su NK celije povisene (23%) :/
Bravoooo staraaaaa, ma znala sam ja da ce sve biti OK :D :D
Bravo!! :D :D![]()
SUUUper :Ddee-dee prvotno napisa
Nemoj se sekirati, i meni su NK bile povišene, ali uz dex i ivig sve je bilo pod kontrolom i dobila sam svoju mišicu, drži se hrabra mamice![]()
Dee-dee, evo ti jos jedne IVIG-ice u virtualni posjet! Sve ce bit ok, nisu te NK stanice bas tako brze kao sto ti mislis. Zelim ti da dobijes IVIG primjerenom brzinom a ne da te pikaju satima, da ti ne moraju odstopavat iglu na svaku bocu, da te poslje ne bole kosti i da ti obrazi ujutro budu rumeni (meni je ovo bio jedini drag simptom terapije).
Beta je svjetska! A sad kad vidis i cujes srce, tko ce ti na kraj stat.
:D :D :D super, presretna sam da je sve ok. Sada uživaj draga dee-dee![]()
Heh, mora da rospa nosi mini rospu, ne da se ta bosanka u tudjini! :D
Ljubim i tebe i mrvicku!![]()
![]()
dee dee, ma to je predivno :D , pola toga što si napisala nije mi jasno (što sve ne konzumiraš) ali glavno da se isplatilo i nagradilo jednim velikim, ljubimo te
:D![]()
samo tako nastavite![]()
E draga, ma super sam ja sa IVIG terapijom (ovo je vec 4 infuzija u zadnjih mjesec dana 8) ) i nemam nikakve nuspojave :DTimmy prvotno napisa
Prosle godine NK su bile 14,5%, a pred sami postupak su skocile na 29%, a nakon tri infuzije pale su na 23%.
Jutros opet malo jaca sukrvica, ali danas idem na UZV pa se nadam da se Zvrkic cvrsto drzi![]()
Super da nemaš nuspojava. Samo tako naprijed!
vibrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrram za srceko cim prije!dee-dee prvotno napisa
![]()
:D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibrrrrrrrramooooo za![]()
Dee-dee, baš se raduje da su vijesti dobre.![]()
dee-dee...čestitam ti i ~~~~~~~~~~ za mirnu T....
Vidjeli smo Zvrka :D
Okrugao i debeo na mamu![]()
Sve je super, imamo zumancanu vrecicu a po srce idemo iduci utorak![]()
Drago mi je da sve ide u dobrom smijeru, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za zvrkića![]()
Super, cestitam od![]()
Tako je, za veliko!