Nema vise bebe![]()
Ne mogu vjerovati, dođem na forum nakon nekoliko dana i čitam same grozne vijesti![]()
![]()
.
Draga dee-dee strašno mi je žaodrži se
Kako nema ... :shock:
ajoooj draga, tako mi je žao ...![]()
život stvarno nije fer ...![]()
![]()
![]()
![]()
dee, jako mi je žao.....ne znam što bih rekla..........ne znam........
jako mi je žao
dee znam da nema riječi utjehe ali zato jedan veliki, veliki zagrljaj.
:shock: :shock: pa kako????oh, Bože, žao mi jenije fer....
![]()
:shock: molim :shock: kako, jao dee dee ne mogu vjerovati da sam ovo procitala, uzasno mi je zao![]()
![]()
Drzi se![]()
drži se![]()
danas sam tek vidjela ovaj topic i taman kad sam htjela cestitati ugledam ovo![]()
jako mi je zao![]()
žao mi je....![]()
![]()
![]()
![]()
Žao mi je dee-dee
:shock: ne mogu vjerovati....
žao mi je dee-dee![]()
![]()
![]()
dee dee, draga, pa kako :shock: :? :shock: Ne mogu da vjerujem, stvarno mi je žao![]()
![]()
![]()
Ne mogu vjerovati. Ne mogu opisati koliko mi je zao!
Ne znam sto je s ovim nasim forumom zadnji tjedan samo lose vijesti...
Draga uzasno mi je zao![]()
Mila žao mi je,plaćem zajedno sa tobom.Nemam nešto pametno reći da te utješim. Znam kako ti je jer sam i sama to prošla prije 4 godine. Budi jaka i pokušavaj i dalje.dee-dee prvotno napisa
![]()
![]()
oh, draga moja, tako mi je zao...
![]()
neka vam onaj dobri gore da dovoljno ljubavi i snage da izdrzite ovu bol...
mislimo na vas...![]()
Ne mogu vjerovati, Dee-dee, zao mi je.
Zaista mi je žao........
Ali nemoj gubiti nadu i vjeru...........
tako mi je žao, nek ti bog da snage da izdrzis, krenes dalje i napokon postanes mama
Hvala vam![]()
![]()
Juce sam prokrvarila, otisla doktoru i u materici vise nije bilo zum. vrecice![]()
Ne znam sta jos reci, a da ima smisla - uz toliko lijekova, uz dva vrhunska tima doktora, opet smo ni na nebu ni na zemlji. :?
Juce su poslali uzorak ploda u CA (dr. Beer kliniku), da se uradi uradi analiza i da se utvrdi sta je uzrok spontanom - imunologija ili je bila hromozomska greska ploda.
Sta god bude, necemo odustati jer bi to znacilo da je sve ovo sto smo do sada prosli i uradili bilo uzalud.
Maj mi je bas tuzan mjesec, ovo je druga majska beba koja nije ostala s nama ....
Draga moja dee-dee, ne mogu ti opisati koliko mi je žao.
Šaljem ti jedan topli, virtualni, tješiteljski zagrljaj!![]()
Nemam prave riječi za utjehu ...![]()
Ponekad treba da se sve kockice slože i tek onda uspijemo dobit slagalicu.
Draga naša dee-dee ...... isplači i odtuguj ... ovoj bebici nije bilo suđeno.
Ali ja sam uvjerena da ćeš nam ti postati mama i da će se sav ovaj trud isplatiti.
Sad, kad si na pragu cilja, nikad nemoj ni pomisliti na odustajanje, već samo na još jednu stepenicu više.
Draga, uz tako odličan tim doktora, nema šanse da ne uspiješ.
Čvrsto vjerujem da će se ubrzo otkriti uzrok ovom spontanom i da ćeš nam uskoro opet biti trudnica.![]()
Ljubim te i grlim, budi nam snažna kao što si i dosad bila ...![]()
dee dee , što da ti kažem, srce mi se steglo kad sam pročitala ..al vidim da u tebi ima snage za dalje![]()
Jako mi je žao.Ma nije fer šta sve moramo preživjeti.
Dee-dee![]()
Nemam riječi da opišem koliko mi je žao. Nije bio trenutak ali tebe tvoja beba čeka jer si toliko toga prošla da ju moraš dobiti.![]()
Citam,i ne vjerujem. :?
Dee-dee,sigurno nikome nije tesko kao tebi,ali ne brini se,kad je doslo do zaceca naci ce se i uzrok pobacaju,i onda ce sve kockice da se sloze.Zao mi je,ali znaj da cemo opet da slavimo i to uskoro.
![]()
Jako mi je žao...želim ti još puno snage za nove borbe![]()
Dee-dee, iskreno mi je žaoA ako treba, izbrisat ćemo svibanj iz kalendara - samo da se više ne ponovi!
Užas! Ne mogu vjerovati! Strašno mi je žao![]()
dee-dee, jako mi je žao![]()
![]()
Ali drago mi je što ne misliš gubiti nadu.
Drži se i želim ti od srca da što prije uspijete![]()
Tako mi je zao moja Dee-dee....ali ne brini, tvoja beba te ceka, jednostavno joj jos nije bilo vrijeme
![]()
joj draga, pa ne mogu vjerovati![]()
a baš sam pomislila kako je krasno da je i tebe krenulo
drži se!![]()
Žao mi je... i u rije?ima utjehe pridružujem se svim dragim suputnicama![]()
........ i kreni dalje.....
Žao mi je... i u rije?ima utjehe pridružujem se svim dragim suputnicama![]()
........ i kreni dalje.....
Dee-dee...znam teško je, ali ne gubi nadu....žao mi je zbog gubitka...![]()
dee-dee, tako mi je žao draga![]()
, bila sam presretna zbog tebe, ali sigurna sam ja da ces ti uspjeti i uskoro postati mama. Jednostavno pored tolikog truda MORAŠ. Molim Boga da te što prije obraduje sa jedniom ili dva
![]()
![]()
Draga dee-dee, tako mi je žao zbog loših vijesti.![]()
A mislila sam da je sve dobro krenulo ?im su vidjeli lijepu žv.
Znam kako ti je jer sam i ja sli?no proživjela ali se nadam da ?eš ipak na?i snage za krenuti dalje.
Svako dobro ti želim!