zao mi je![]()
Neee!!!![]()
Ne mogu vjerovati da ti se to opet događa...
Dee dee, užasno mi je žao. Drži se![]()
![]()
![]()
Joj draga jako mi je zao, ali vidim da si optimista. Samo mi takva ostani![]()
Jako mi je žao zbog tvog gubitka bebice... znam koliko si svega uložila u ovaj postupak i vjera u uspjeh je bila potpuno opravdana... no, kao što si i sama rekla, sada kad znaš put do cilja odustajanja nema...
![]()
nemam rijeci
![]()
jako mi je žao![]()
![]()
Jako mi je žao![]()
Žao mi je![]()
![]()
Jako mi je žao draga Dee-Dee![]()
dee-dee, jako mi je zao. znam da nema utjehe al drago mi je da razmisljas pozitivno i da nema odustajanja. jer bi sav trud do sada bio uzaludan. jednom cedoci svojoj mami, mora.
glavu gore i samo naprijed.
svaki trud se jednom isplati.
Hvala drage moje![]()
Mala pauza, pa idemo dalje u nove borbe, a sve za malog![]()
sr![]()
![]()
O Boze moj![]()
Dee samo hrabro draga, ja nemam rijeci utjehe ali sam sigurna da ce i vasa sreca jednoga dana biti neizmjerna![]()
Dee, dee, i ja sam u nevjerici čitala tvoje zadnje postove. Šaljem ti jedno veliko
.
Draga moja rospo, uzasno mi je zao... a radovala sam se kao da je moja beba...
Ljubim te i grlim i saljem bezbroj vibrrrrrrrrrrri strpljenja, docekacete vi ako Bog da svoje cedo![]()
wewa prvotno napisa
![]()
Rezervisi termin za cjelodnevno druzenje i cakalunja![]()
Ih, samo ti ako Bog da dodji, nema da te popustimdee-dee prvotno napisa
![]()
Pocetkom jula njumapo cevae kod Hodzica :Dwewa prvotno napisa
Bila sam na kontroli, sve je cisto i uredno, nema ostataka zum. vrecice i ne moram na kiretazu. Cekam nalaz Bete, jer mi je test juce pokazao debeli plus :?
super za termin dolaska, imamo se kad druziti i druziti i tracati i klopatidee-dee prvotno napisa
a za betu - hm, jel bilo vremena za ovulaciju nakon krvarenja? lude mi se misli roje![]()
Ne, jer je spontani krenuo u proslu srijedu i jos uvijek krvarim.
onda ce vrlo brzo spasti beta, pa da se makar malo primirisdee-dee prvotno napisa
![]()
Dee-dee...tek sad ovo čitam. Užasno mi je žao.![]()
![]()