drage moje i ja sam napokon docekala svoj ET. nadam se da me nece ovo slatko iscekivanje ubiti ka i prosli put. sto se tice naseg dr. L. on izgleda dobro iako je danas bila ludnica. ja se ispricavam ako sam vas uznemirila vijscu da je bolestan ali zaista sam bila prisutna kad je sestra o tome razgovarala sa pacijenticom. zaista mi nije bila namjera siriti traceve nego sam se i ja zabrinula za njegovo zdravlje.sve u svemu izgleda dobro i nadajmo se da ce tako i ostati jer ako je sto zasluzio on i njegov tim onda je to zdravlje.I jos me danas dirnula prica laborantice dok sam cekala embriologinju. govori zena o uvjetima pod kojim rade kojih smo i mi svjesne i kako im je tesko u laboratorijima bez klime koja je neophodna, jer ipak su tu embriji a direktor im je reka da se nema para za to i neka si nadju sponzora. ma toliko mi je doslo tesko da sam pocela razmisljat o tome da koliko nas ima ovdi svaka da po 20 kn eto klime. mozda sam ja preosjetljiva ovih dana ali cure meni svaki put poteku suze kad vidim kako rade i koliko se zrtvuju za sve nas a tamo neka glavesina od direktora nosi povez oko ociju da to ne bih vidio.
eto raspisah se ja o svemu i svacemu ali eto takav mi dan danas.
![]()
![]()
![]()

Odgovori s citatom
veliku, veliku betu pa i vibriram za to
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~