Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Izmisljene igre

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Izmisljene igre

jel imaju vasi malisani neku vlastitu izmisljenu igru, koju cesto igraju???

Moji imaju i zove se Shakira, Shakira (obozavaju pjevacicu Shakiru)
    Radi se o tome da Edita stavi joragn na glavu, a Sami deku. I onda trce tako umotani i uzvikuju Shakira, Shakira I sto puta im to padne sa glave i onda po 100 puta meni prilaze sa rijecima Shakira, Shakira, sto znaci da ih ponovo umotam
    Zar nisu otkaceni

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ima i moja, ali nije baš izmišljena nego projicira događaje iz vrtića:
    ima dva dida mraza velika i svakome je dala ime po nekim svojim prijateljima iz vrtića. i onda ih stavlja spavat, pokriva, a ja moram glumit tetu iz vrtića koja mora dozivat i obavještavat te usnule dida mrazove da im je došla mama po njih.
    i onda ja po nekoliko satim izvikujem ime xy i yz da se bude jer im je došla mama po njih.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

korina stane na sred dnevnog boravka i prekrije lice rukicama. mi se svi cudimo gdje je nestala, trazimo je, zovemo... onda ona makne rukice, a mi popadamo od odusevljenja sto smo je napokon nasli 8)

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    korina stane na sred dnevnog boravka i prekrije lice rukicama. mi se svi cudimo gdje je nestala, trazimo je, zovemo... onda ona makne rukice, a mi popadamo od odusevljenja sto smo je napokon nasli 8)
    moja to radi, ali sakrije glavu iza vrata (a guzica uredno viri vani). i onda ja moram "tražit", ali obavezno nabrajat: ma da mala nije u mašini, ormaru, kupusu, otišla u grad, u loncu....i onda kad je "nađem" ona se davi od smijeha.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kad su poceli Obicni ljudi, onda nam je ona glazba sa zavrsne spice bila jako zabavna i znali bi poskakati i plesati na nju. ja sam (valjda) u nekoliko navrata rekla "ajde, mrdaj guzu!".

koliko ta serija ima epizoda? 160? jer je znaci moja kcer vec preko 150 puta ustala ili doletila iz susjedne prostorije, stala ispred tv-a, digla ruke, nespretno se naguzila, potapsala po dupetu i svaki, ali bas svaki put s jednakim odusevljenjem: "gugaaa!"

za krepat!

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    Citiraj sandraf prvotno napisa
    moja to radi, ali sakrije glavu iza vrata (a guzica uredno viri vani). i onda ja moram "tražit", ali obavezno nabrajat: ma da mala nije u mašini, ormaru, kupusu, otišla u grad, u loncu....i onda kad je "nađem" ona se davi od smijeha.
    To smo se i mi igrali kad je moja Rea bila tako mala,samo što bi ona legla na pod pored trosjeda i isto zaboravila guzu sakrit i onda bi je mi tražili i tražili,a ona bi pucala od smijeha,preslatko

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

zara ima izmisljenu prijateljicu. zove se luna geovic (!?). nas 3 (zara, "luna" i ja) se cesto igramo tako da zara izmisli situaciju, npr. setamo parkom i sretnemo se i zara me upoznaje sa svojom prijateljicom a onda ona odgovara umjesto nje na nacin da je "luna" njoj nesto rekla, pa ona to meni prenosi. duuugo se tako mozemo igrati i pricati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •