Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Što mislite o Graco AS?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Što mislite o Graco AS?

Mene jako zanima ZAŠTO npr. Gracove AS znaju koštati oko 400 kn dok druge marke 800-1000 kn ako svaka od njih ima certifikat? Je li meni nešto promaklo? Jesu li skuplje ujedno i sigurnije? Naravno da mi je sigurnost djeteta najvažnija ali nismo pri lovi i ne želim plaćati samo ime marke, boju i sl. Dakle, što druge skuplje AS imaju a Gracova nema?
    Puno bi mi pomoglo da mi se javi neko sa Gracovom AS jer me jako zanima jeste li zadovoljni s njima.
    Tnx
    [/b]

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: Što mislite o Graco AS?

Mi smo imali Gracovu.

Moji dojmovi su ovakvi- mana joj je što je teža nego npr. Maxi cosi. Ujedno je i veća, a to joj je prednost jer je odlična za veće bebe, moja Hana se u njoj vozila do godinu i 2 tjedna i još bi stala- ima 11kg i 80cm. Nisam imala osjećaj da je sputana. Ako ne namjeravate bebu nositi u AS često, onda je sasvim ok izbor. Čak ni ta težina ne smeta u početku, već kad beba oteža. Što se tiče montaže, isti princip vezanja kao maxi cosi.

Nile

Početno

Mi isto imamo Graco + baza i super nam je...malo je teza nego druge ali muz nosi pa mi je super

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi smo imali o-9 i super nam je bila.
    Istu i prodajemo za 200 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lali prvotno napisa
    mi smo imali o-9 i super nam je bila.
    Istu i prodajemo za 200 kn.
    Hmmm...koji model, imate kakvu slikicu? Može i na pp.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo, imamo i mi Graco AS, i zadovoljni smo. Glomazna je u usporedbi s ostalim markama, ali meni se čini da je to više prednost nego mana jer vjerujem da je malenoj udobnije i da ima više prostora u njoj nego što bi bilo da je manja sjedalica. A što se tiče težine, teška je, ali zato u većini slučajeva ju muž nosi...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala na odgovorima. Znači, malo je teža, što opet može biti i dobro.Nama težina neće smetati jer je mislimo držati montiranu u autu cijelo vrijeme tako da je nećemo nositi uokolo.
    Dakle drugih primjedbi nema? Mene najviše muči to što je ful jeftina pa ne znam po čemu je lošija od drugih a ima certifikat?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koja to Gracova košta 400Kn?!
    Ja sam svoju prije godinu dana na sniženju platila 1000kn (s bazom)...

Nama se pokazala dličnom. Čvrstom i udobnom. Tek sam neki dan malog prebacila u 9-18 iako ima već 13 mjeseci.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I još jedna stvar - navlaka je ostala kao nova - nema nikakvih mucica, fleka i sl.

http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971944.aspx

Tek sada vidim cijene --- istina koštaju 400 i 500 kn. Očito su izašli novi modeli jer je moja kao na gornjem linku samo plavo-crna.

I mojaide na burzu ...
    Koliko date za nju (i bazu zajedno)?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mojaide na burzu ...
    Koliko date za nju (i bazu zajedno)?

Vrijeska, nemam pojma, vidim da nove baze od maxi c. koštaju po 800 i 1000 kn, a meni to nažalost niš ne znači kad mi ne možemo imat AS sa bazom jer imamo auto iz 91. god. na kojeg se to ne može montirat. Dakle, meni osobno treba samo AS koja se montira samo pomoću pojasa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zašto misliš da ne možeš montirati bazu?
    Baza se učvrsti pojasom kojim bi učvrstila autosjedalicu ...
    Na montiranu bazu samo "klikneš" autosjedalicu i ništa drugo ne moraš činiti ...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Švedica prvotno napisa
    mi ne možemo imat AS sa bazom jer imamo auto iz 91. god. na kojeg se to ne može montirat. Dakle, meni osobno treba samo AS koja se montira samo pomoću pojasa.
    Baza se montira pomoću pojasa, ukoliko nije isofix (što starija auta nemaju)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja imam Graco AS +bazu i spasila sam se. S 1 djetetom nisam imala bazu (u TL-u košta 299kn) i to je bila živa muka. Svaki put kad bi ga vadili iz auta trebao je sve odvezivati pa opet vezivati, a sad... baza je namještena a AS vadiš 1 rukom.
    Super!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I nisam rekla da je moj auto star 25 godina tako da to s bazom nema veze!

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo isto ovaj put kupili Gracovu AS, a glavni razlog nije bila cijena (iako smo je našli na sniženju za 400 kn, pa kad smo još oduzeli od toga nagradne bodove TL, sjedalica nas je koštala 150 kn ). Glavni razlog je jednostavnost montaže, upravo taj klick sistem. Kako MM zimski period radi po 16 sati dnevno, neće mi biti puno pomoći od njega, pa sam gledala nešto što je meni jednostavnije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja curka se stalno vozikala u autu i bila u toj autosjedalici.
    nama je bila super.
    nismo koristili bazu.
    onda ti je super kupiti ista kolica da tu istu autosjedalicu možeš kliknuti na kolica.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Baš sam neki dan u TL gledala, i stari modeli AS i kolica (što znači da je presvlaka "prošlogodišnje boje" su na sniženju...recimo kolica koja sam ja uzela prije par mjeseci, koja su fantastična, su sada snižena za 600 kn...da sam znala, čekala bi... :/ Ali nema veze, jer su i ovako se već isplatile...

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je super kod te sjedalice što se jako lako i super montira.

Ta baza se montira ojasom vozila, to nije isofix.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Nika prvotno napisa
    Meni je super kod te sjedalice što se jako lako i super montira.

Ta baza se montira ojasom vozila, to nije isofix.
    Da, pogriješila sam, zamijenila sam bazu sa isofixom...

Dakle, dajete prednost AS sa bazom?

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

mi smo bili jako zadovoljni sa našom Graco AS i sada je prodajemo za 200 kn

detalji su na forumskoj burzi

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi smo se stvarno požurili, Graco AS nam je već doma i spremno čeka da uđe u upotrebu za par tjedana.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da ne otvaram novi topic, mene isto zanima dal moze biti isto sigurna recimo AS brevi koja kosta 299,00 i romer od 1799,00
    u cemu je caka iliti razlika, obije imaju atest :?

fakat sam se vec pogubila u tim sjedalicama, nije mi stvar u parama, nego zbog cega recimo romer kosta 1799,00 kn, dal se to stvarno isplati kupiti ili kupujes "macka u vreci" kad mozes u pola cijene recimo kupiti Maxi cosi priori xp

pomagajte please

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Može li mi netko reći koja je razlika između ove
    http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971947.aspx i ove stolice
    http://www.turbolimac.com/Products/T...-95971939.aspx
    osim u duplo većoj cijeni?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zanzibar je stari model, Gaia je novi...jedina razlika je u boji, konstrukcija je ista...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Naravno, mislim jedina razlika osim cijene...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo prije jedno 2 tjedna kupili u TL-u isto tu AS Graco u plavoj boji po cijeni od 799 kn-ali ako se kupe i Graco kolica onda se ta AS dobije za 50% cijene.Tak da nas je AS + baza(299 kn) došla jeftinije neg kaj prodaju samu AS po regular. cijeni.Možda akcija još traje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam prvo kupila hauck kolica i as,kada sam shvatila da mi treba i baza nisam ju mogla nigdje nabavit.Spasila me frendica koja mi je posudila svou graco sa bazom.Sobzirom da je suprug cesto dulje odsutan i ja sama s malom pohajam okolo od kad sam nabavila ovu graco sam se mirne duse vozilz u auto s malenaom(hauckova se veza pojasom kao i maxi cosy ako nemas bazu a to mi je djelovalo nesigurno)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Dia prvotno napisa
    da ne otvaram novi topic, mene isto zanima dal moze biti isto sigurna recimo AS brevi koja kosta 299,00 i romer od 1799,00
    u cemu je caka iliti razlika, obije imaju atest :?

fakat sam se vec pogubila u tim sjedalicama, nije mi stvar u parama, nego zbog cega recimo romer kosta 1799,00 kn, dal se to stvarno isplati kupiti ili kupujes "macka u vreci" kad mozes u pola cijene recimo kupiti Maxi cosi priori xp

pomagajte please
    Ako imaju atest to samo znači da zadovoljavaju minimum koji svaka AS mora zadovoljiti. A ostalo je "nadogradnja" na taj minimum i to bi trebalo značiti razliku u cijeni, makar najskuplja As ne znači nužno i najbolja - najsigurnija! Pisala sam o tome na ovom pdf pod temom veliki test AS od HAK-a pa možeš pogledati neke od tih kriterija koje neke AS na našem tržištu zadovoljavaju.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

rea, da li je tebi ta AS ok budući da je ona skoro pod 90 stupnjeva???
    mi smo je jučer montirali i čini mi se da je za bebu od 2,5 mj malo previše strma.sad je muž htio ispod baze staviti neki podupirač kako bi smanjili strminu,ali onda je AS sva rasklimana.kako si ti to rješila,neznam koliko je tvoja bebica velika?????

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj michaela prvotno napisa
    mi smo je jučer montirali i čini mi se da je za bebu od 2,5 mj malo previše strma.sad je muž htio ispod baze staviti neki podupirač kako bi smanjili strminu,ali onda je AS sva rasklimana.kako si ti to rješila,neznam koliko je tvoja bebica velika?????
    To ću vidjeti tek kad je montiramo-jer meni je još nešto više od 3 mj. do poroda.No trudit ću se da provodi što manje vremena u njoj-iz bolnice doma( tih 20-ak min. mu se valjda neće odraziti na zdravlje),od doma doktoru i to je to za početak .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj michaela prvotno napisa
    ne bi trebala biti rasklimana ako se dobro pojasom učvrsti
    malo jače zategnite pojas - treba ih dvoje za to

ja sam godinu dana imala postavljenu sjedalicu - čvrsta dekica srolana i nikada nije bila rasklimana, uvijek se dobro namontirala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •