Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 165

Tema: hitno- help!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Zaboravih, kako drzis dojku kad nudis bebacu? Pitam jer bi mozda bilo zgodno da je drzis u nekom hvatu, da ti ne "leluja" ako je prazna, mozda bi ti bilo manje neugodno dojiti.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    Zaboravih, kako drzis dojku kad nudis bebacu? Pitam jer bi mozda bilo zgodno da je drzis u nekom hvatu, da ti ne "leluja" ako je prazna, mozda bi ti bilo manje neugodno dojiti.
    Dojim ga najčešće ležeći i kako god da promijenim položaj dojke unutra, ne mijenja na stvari. Izgleda da je problem upravo u praznoći koja izaziva neugodan osjećaj prilikom sisanja. Kad je puna ugodno je u istom položaju, a kad nestane onda je neugodno. Ako nastavi potezati, nakon par minuta opet osjetim taj ugodni osjecaj punjenja dojke i tad mlijeko poteče (nakratko). Dakle, stvar je u punoći/praznoći.

Inače, neizdajanje ne daje efekt jer mi sušni dani ne prestaju i mislim da cu se opet poceti izdajati ili cu odustati skroz jer ne vidim izlaz iz ove situacije a motivacija mi je sve manja. Baš sam u bedu.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ali, "susni" dani ti i jesu cilj, odnosno uspostava ponude/potraznje, samo je problem u tome sto je tebi tada neugodno dojiti.

Znaci, trebaju ostati "susni" dani, ali moras pronaci nacin da ti je ugodnije dojiti. Od bildanja mlijeka kod djeteta koje u redu napreduje nema koristi (osim ako ne zelis stvoriti banku mlijeka).

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Je, ali nama se "ravnoteža" uspostavila na način da je on tih 7 ili manje- više dana gladan. Odnosno, uspostavila se tako da se on prilagodio ponudi, a ne ponuda potražnji. Jer nije da on tada ne želi jesti. Evo jučer je recimo, pojeo ujutro dva konkretna obroka i onda kasnije cijeli dan nije nijednom pojeo više odjednom. Kako je stalno bio gladan a mlijeka nije bilo dovoljno, on je češće tražio sisat, mlijeko nije moglo pratiti taj tempo i tek je navečer kad sam ga izvela u senju i vratila se doma pojeo nešto veću količinu. (da ne spominjem to da je u šetnji bio gladan ali mu nisam dala)
    Ravnoteža je po meni kad su plodni dani jer kad dovrši obrok u njima ima još taman malo mlijeka. Ovako on nakon dovršenog podoja želi još a nema više.

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam u sto čuda o čem se ovdje piše :?

kakve prazne cice pa onda iz njih šprica :?

ja pred podoj osjetim onu napetost i trnce, a dok dojim niš posebno. ponekad mislim da je LD kad vidim da brže guta. inače nam 60-70% podoja završi u plaču. stalno sam mislila da je bebač gladan, a ono ga gadno muči zrak tako da vrišti dok ne podrigne. poanta je da mislim da mi neiskusne mame stvarno možemo svašta zabiti u glavu. ja i dan danas prvo pomislim: 'nestalo mlijeka', a onda se svjesno prisilim misliti pozitivno, podrignut će i sve je ok

mislim, ne možeš ti tvrditi da mlijeka nema. ako je mali vukao, makar 5 minuta - jer ne možeš vidit što je posisao :? :? :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj dambo prvotno napisa
    mislim, ne možeš ti tvrditi da mlijeka nema. ako je mali vukao, makar 5 minuta - jer ne možeš vidit što je posisao :? :? :?
    Sto ljudi sto ćudi. Sto cica, dvjesto problema.
    Na dane kad nema mlijeka ne vuče pet minuta, povuče 10-15 gutljaja i to je sve. I više nema. Nezadovoljan je jer je gladan. (Znam kad ga muči želudac). To mislim ipak ne može biti dovoljno za bebu koja inače jede po 5-10 minuta i guta sve u šesnaest i tako najmanje 6 puta dnevno. Da, kad imam mlijeka onda šprica, čak i najmanju količinu- izlazi u mlazu a ne u kapima. Takve su mi cice, ali kad nema onda nema. Nama inače skoro pa najduži podoj traje 5 minuta. Kažem, kad ima mlijeka izlazi u velikim količinama i naglo. Isto tako naglo i nestane.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

j
    ja pred podoj osjetim onu napetost i trnce, a dok dojim niš posebno.
    VIdiš, i znaš da imaš mlijeka. Ja kad imam mlijeka isto osjetim trnce i punjenje cica pred podoj. A kad nemam, ne osjecam nista i one vise kao dvije sljive. Ta faza traje 5-7 dana i onda bude mlijeka napretek iducih 7 dana. I tako u krug.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Znam da sam dosadna, ali stvarno bih htjela saznati o čemu se radi. Je li mozda problem u duzini trajanja podoja? Da nisu prekratki? Nikad ne sisa duze od 10 minuta, jedino se uspavljuje duze na cici ali tad samo tu i tamo malo promrmlja ustima, nista posebno. I opet mi se stvaraju kvrge ispod pazuha, čak mi se cini da su tu i kad su dojke praznije. Da nije od toga?

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zbučkov,
    sorry ak sam se izrazila k'o seljak. htjela sam samo izraziti svoju zbunjenost svime time
    A prije poroda nitko pametniji od mene
    MM još uvijek misli da sve zna. Povremeno nam provjerava položaj na cici, koliko je otvorio usta i odvrnuo usnice .

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

a možda mu je to neki ritam? čitam kako ribica tina ima neku sličnu situaciju...mala vuče vuče 3dana, pa navuče, pa 3dana neće...pa opet

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zbučkov,
    sorry ak sam se izrazila k'o seljak. htjela sam samo izraziti svoju zbunjenost svime time
    Ma kuzim, no frks.
    p.s. blago se tvom MM, i ja bi tako. 8)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa
    a možda mu je to neki ritam? čitam kako ribica tina ima neku sličnu situaciju...mala vuče vuče 3dana, pa navuče, pa 3dana neće...pa opet
    Pa, tako je bilo prije, ali nikad ne bi htio toliko dana biti gladan. Uglavnom bi jedan dan jeo malo losije. A sad mu uopce ne pase i sad bi jeo. :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imas li menstruaciju?

Meni se obicno u PMS fazi ili jako smanji mlijeko ili se teze otpusta, nisam jos zakljucila u cemu je problem, ali tada dozivljavam stalno sisanje i trazenje i nikad nema bas dovoljno. Znaci, tako mi je otprilike po 10-tak dana svaki mjesec.
    isto i kod mene, da ne kažem da mi tad i odbija siku

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da je dehidriran.
    Imao je temperaturu(39) prije 7 dana, taman kad mi je bila nestasica mlijeka (bili smo na Visu i bilo je jako vruce u prostoriji u kojoj smo spavali pa se puno znojio). Pregledala ga je doktorica opce prakse i nije nista nasla. Ipak, otisli smo nazad u Split i iduci dan ga je pregledao njegov doktor. Isto nista. Taj dan je temperatura pala .
    Dan prije toga nadoslo mi je mlijeko.
    Zadnja dva dana opet nema mlijeka i on danas opet topliji. Jezik je bjelkast i pelene mozda 3 popisane. I dalje nece da pije na bocu, niti ikako drukcije. Kako da mu uvalim nesto za piti?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čaša? čaša s kljunom? nasumice pogađam..

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili mu stalno nudi siku ili mu daj vode na zlicu. jeste poceli s dohranom?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pije nekad iz boce ali malo jer najveci dio prolije. Kljunasicu kao ni sve druge boce ne zeli i ne razumije. U biti kako koji dan. Danas ne zeli bas nista.
    Poceli smo s dohranom i pokusavam mu uvaliti sto vise toga ali ne želi bas.
    E da, sve sto pojede stvara mu (cini mi se) velike probavne smetnje jer stalno kaka proljevasto i smrdljivo (ili mu mozda smeta nesto sto ja jedem :? ). Ima sve pelene skoro skuhe ali su zato sve bar malo pokakane tim proljevom. Kad sam ga odvela kod doktora, on je rekao da je temp najvjerojatnije od zubi. Ima stalno i nekakav osip po trupu. Meni se ipak cini da je dehidriran prije nego zubi. :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I puno spava. Sinoc je zaspao u 7 i spavao je jutros do 9. U medjuvremenu je uspio izvuci iz ovako praznih cica sveukupno mozda 50ml.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slusaj, osip i proljev meni nekako upucuju na mogucu netoleranciju neke hrane, koju njemu dajes ili koju ti jedes. jel jedes mlijecne proizvode?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jedem, ali ih jedem manje nego na pocetku kad sam pila dosta mlijeka tako da mi se cini da nije to. A kako jedem zanjih 7 dana- pa manje vise zivim na slatkisima i drugim sranjima jer ne stignem kuhati.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Vodu na spricu?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da mu gurnem u grlo?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I jos, nikako se ne mogu rijesiti ove kvrge ispod desnog pazuha. Pogotovo ovo kad nemam mlijeka. Uglavnom je mogu razbiti bez problema, ali danas ne ide.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Za kvrgu: masirati i izdajati, nema ti druge.
    Za spricu: ide u kut usana, ali daji vrlo polako, daj mu vremena da proguta.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ili mu das svoj prst da sisa (nokat prema jeziku), a spricom (kut usana) pritisces dok sisa.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala Nato.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

szbuczkow, kako je maleni?
    Što radite vas dvoje?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bili smo na Hvaru.
    Poceo je jesti kasice. Pojede otprilike pola (oko 80-90ml) na dan dohrane. Zasada samo vocne. Od sutra mu pocinjem davati i povrce. Ne svidja mu se ocito kako ja kuham pa mu zasada dajem kupovne.
    Mlijeka kao i uvijek malo ima, malo nema, ali mi je sad lakse jer ako je jako gladan pokusam mu dati nesto drugo. I izgleda da je zadnjih 10 dana neki skok jer je jako puno trazio sisati i cesto se budio po noci i stalno htio visiti na cici sto inace nije nikad radio.
    To bi bio kratak opis situacije.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I izgleda da je zadnjih 10 dana neki skok jer je jako puno trazio sisati i cesto se budio po noci i stalno htio visiti na cici sto inace nije nikad radio.
    Onda i moja Lana prolazi neki skok.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sbuczkow prvotno napisa
    Bili smo na Hvaru.
    Poceo je jesti kasice. Pojede otprilike pola (oko 80-90ml) na dan dohrane. Zasada samo vocne. Od sutra mu pocinjem davati i povrce. Ne svidja mu se ocito kako ja kuham pa mu zasada dajem kupovne.
    Mlijeka kao i uvijek malo ima, malo nema, ali mi je sad lakse jer ako je jako gladan pokusam mu dati nesto drugo. I izgleda da je zadnjih 10 dana neki skok jer je jako puno trazio sisati i cesto se budio po noci i stalno htio visiti na cici sto inace nije nikad radio.
    To bi bio kratak opis situacije.
    Odlično, čestitam! :D

Btw, i moja malena je na moru stalno htjela mlijeka, i noću, a kašice slabo. Promjena okoline! Najsigurnije je kod mamice!

Lijep pozdrav!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa
    Btw, i moja malena je na moru stalno htjela mlijeka, i noću, a kašice slabo. Promjena okoline! Najsigurnije je kod mamice!
    A zato sad opet nece kasice.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo ja opet malo razmisljam zasto imamo stalno mljekokrize. I sad sam primijetila da su mi cice zadnjih 10 dana odlicno funkcionirale. Jedna od promjena u odnosu na inace je bila ta da se on budio 3-4 puta po noci za jesti. I tada su po danu bile odlicne, bas sam bila zadovoljna s njima. Cak sam ih prestala mrziti.
    I nocas se probudio za prvi podoj tek u sest i one su vec mlohićke. Bitches. Pa mi nije jasno zasto inace ne mogu raditi tako fino kao kad jede po noci, ako jede istu kolicinu samo po danu?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

sbuczkow, sad sam ti pogledala slikice. Mališ je pre-pre-predivan!
    Jedino...nešto mi se čini slabašan. Mislim da nema dovoljno kolutića po rukama. Očito slabo jede, daj se malo više potrudi!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa
    Jedino...nešto mi se čini slabašan. Mislim da nema dovoljno kolutića po rukama. Očito slabo jede, daj se malo više potrudi!
    Hebi se. Ne mogu se prestat smijati. Ma necu nista ni objasnjavat. Ionako mi nitko ne vjeruje.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo ja opet malo razmisljam zasto imamo stalno mljekokrize. I sad sam primijetila da su mi cice zadnjih 10 dana odlicno funkcionirale. Jedna od promjena u odnosu na inace je bila ta da se on budio 3-4 puta po noci za jesti. I tada su po danu bile odlicne, bas sam bila zadovoljna s njima. Cak sam ih prestala mrziti.
    I nocas se probudio za prvi podoj tek u sest i one su vec mlohićke. Bitches.

Ovo je već literatura!

Pa mi nije jasno zasto inace ne mogu raditi tako fino kao kad jede po noci, ako jede istu kolicinu samo po danu?
    Pa znaš da je noću viša razina hormona za izlučivanje mlijeka. Zatim, dojke se češće prazne, što potiče proizvodnju. A možda i nije ista količina.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pa mi nije jasno zasto inace ne mogu raditi tako fino kao kad jede po noci, ako jede istu kolicinu samo po danu?
    Pa znaš da je noću viša razina hormona za izlučivanje mlijeka. Zatim, dojke se češće prazne, što potiče proizvodnju. A možda i nije ista količina.
    Znam da je veca razina. Stvar je u tome da kad se tako ne budi po noci onda po danu nema dovoljno uopce. Znaci nestane mi negdje tamo oko 2-3 popodne. Evo, recimo danas je jeo zadnji put u 14h. I nakon toga tek sad maloprije. I nije bilo dosta. Inace bi dosada (da je punomljecni dan) jeo jos najmanje 2-3 puta dosada. I tocno se vidi kako besposleno vise i bezvezne su. Ako razumijes sto hocu reci. Inace se vidi da "rade" nesto. Osjecam trnce, kako se jedna prazni tako se druga puni. A kad ne rade onda je upravo to- ne rade.

Ma nema vise veze. Ocito cu se morati izdajati dok ne prestane sisati i to je to. Idem se druziti sa svojom prijom. Srecom pa je na struju...

(najgore mi je to da on onako fino punasno izgleda i da mi zato nitko ne vjeruje. Osim toga, kad imam mlijeka i kad se s nekim sretnem onda svi kazu "vidi koliko jede :shock: , a ti kazes da nemas mlijeka". A nitko ne primjecuje da ne idem van kad se po cijele dane izdajam nego samo kad ima milka koje sam napumpala tih dana dok me nije bilo. )

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Evo, recimo danas je jeo zadnji put u 14h. I nakon toga tek sad maloprije. I nije bilo dosta.
    U 9 navečer? Pa što je jeo u međuvremenu?

I tocno se vidi kako besposleno vise i bezvezne su.
    Čista literatura.

Idem se druziti sa svojom prijom. Srecom pa je na struju...

najgore mi je to da on onako fino punasno izgleda i da mi zato nitko ne vjeruje. Osim toga, kad imam mlijeka i kad se s nekim sretnem onda svi kazu "vidi koliko jede :shock: , a ti kazes da nemas mlijeka". A nitko ne primjecuje da ne idem van kad se po cijele dane izdajam nego samo kad ima milka koje sam napumpala tih dana dok me nije bilo.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

U 9 navečer? Pa što je jeo u međuvremenu?
    Pa ništa.

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

:?

Pa je li maleni miran, ne plače?

Moja bi dignula cijeli kvart na uzbunu.

Nije uopće tražio?

Jesi li mu nudila mljekeco? I dnevno sisanje bi trebalo stimulirati proizvodnju. :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

:?
    Pa je li maleni miran, ne plače?
    Moja bi dignula cijeli kvart na uzbunu.
    Jesi li mu nudila mljekeco? I dnevno sisanje bi trebalo stimulirati proizvodnju. :?
    On nikad ne place kad je gladan. Tako je bilo otkad se rodio. Kad ne bih imala mlijeka on bi zaspao kad bi se jako iscrpio cicanjem u prazno. S tim da bi se onda vrlo brzo probudio. I onda opet cicanje.
    Danas sam mu pokusavala dati tikvice i kolerabicu kad nisam imala mlijeka ali nije bilo sanse da to pojede. Na bocu isto ne jede od pocetka. Zato se i izdajam k'o konj jer nece da jede iz boce. Inace bih mu uvalila adaptirano ili izdojeno. Ma bilo sta.
    Nekidan nije jeo nista od 12 do ponoc. Mene je dusa bolila kad ga gledam, ali on se sve uredno igra, zabavlja kao da je sretno prezderan. Radi toga nitko ne misli da je gladan, osim mene koja znam da mora biti gladan, a to i osjecam jer sam uznemirena posto je i on nervozan. Pretprosli tjedan je bio lagano dehidrirao jer se preznojavao kad su bile one vrucine a mi bez klime na Visu, mlijeka nije bilo a on nije nista pio... I nema sanse dati mu nesto drugo u zamjenu.

Sad je poceo jesti vocne obroke i stvarno se trudim oko dohrane da pocne sto prije jesti sto vise toga jer me ovo totalno iscrpljuje. Nikako se ne mogu po tom pitanju opustiti i stalno sam u grcu. Ajde, sad mi je bar donekle lakse jer nije vise tako mali, ali ipak mu je dojenje glavna hrana, tako da opet ne mogu sad od toga odustati ili se opustiti.
    Nije uopće tražio?
    Trazio je, ali kako nije bilo odustao je i otisao svojim poslom.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zapravo me najvise nervira to da ne znam koji je uzrok tome. Da mi netko kaze to je zato sto si ti glupa, bila bih presretna i prestala bih vise istrazivati ali ovo neznanje me izludjuje. I necu se smiriti dok ne skuzim u cemu je kvaka. ( Je, znam, nisam samo vama dosadna. )

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

On nikad ne place kad je gladan. Tako je bilo otkad se rodio.
    Miš mali.

Kad ne bih imala mlijeka on bi zaspao kad bi se jako iscrpio cicanjem u prazno. S tim da bi se onda vrlo brzo probudio. I onda opet cicanje.
    E, to je dobro, što se budio i cicao.
    Sad, nije valjda bilo uprazno, znamo da se mlijeko konstantno stvara, nego ga valjda nije bilo puno, pa nije curilo. A to bi ga, znači, umorilo.

Danas sam mu pokusavala dati tikvice i kolerabicu kad nisam imala mlijeka ali nije bilo sanse da to pojede.
    Da, voće dojenčad radije jede, slatkasto je, a najviše vole kašice s maminim mlijekom. Hoće li to maleni?

Pretprosli tjedan je bio lagano dehidrirao kad su bile one vrucine
    mlijeka nije bilo a on nije nista pio... I nema sanse dati mu nesto drugo u zamjenu.
    A je li htio onu vodicu na žlicu?

Sad je poceo jesti vocne obroke i stvarno se trudim oko dohrane da pocne sto prije jesti sto vise toga jer me ovo totalno iscrpljuje. ipak mu je dojenje glavna hrana, tako da opet ne mogu sad od toga odustati ili se opustiti.
    Svaka ti čast na brizi i upornosti!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

E, to je dobro, što se budio i cicao.
    Sad, nije valjda bilo uprazno, znamo da se mlijeko konstantno stvara, nego ga valjda nije bilo puno, pa nije curilo. A to bi ga, znači, umorilo.
    Nekad bi satima vukao a da kap ne bi izasla. Od 3. mjeseca mu se to vise ne da raditi i kad nema onda odustane. Od tada se izdajam jos intenzivnije nego prije. Mislim da kad se prestanem izdajati da ce mi se odjednom stvoriti toliki visak vremena da necu znati sto ću sa sobom.
    Da, voće dojenčad radije jede, slatkasto je, a najviše vole kašice s maminim mlijekom. Hoće li to maleni?
    Nisam mu to davala do prkejucer kad sam mu uvela rizine pahuljice. Tad sam ih malo razmutila s mlijekom i dodala bananu i to je jeo. (jupi!)
    A je li htio onu vodicu na žlicu?
    Ponekad pije iz boce, nekad na zlicicu, ali to nisu neke kolicine. Mozda par gutljaja, vise toga se prolije. Recimo da pije vodu jednom tjedno.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo opet mene dosadne.
    Zadnjih deset dana ne trazi uopce cicu. Kad je primi onda se samo igra i ne vuce. Cak i po noci kad se probudi ne zeli povuci. Ima razmake izmedju obroka po 12 sati. Mlijeko mi se skroz smanjilo iako se zadnja 3 dana intenzivno izdajam. Uz to, opterecuje me to da ne zeli ni dohranu, cak ni ono sto je volio. Nadam se da je pun mjesec, zubi, dosadna mama, bilo sto, samo ne prestanak dojenja jer ne znam sto da mu dajem jesti u zamjenu kad nista ne zeli, a pogotovo adaptirano. Koliko on uopce sada treba jesti? Recimo da mu uspijem uvaliti 2 obroka dohrane, koliko bi mlijeka uz to trebao popiti dnevno? Neki savjet za izdajanje? Da izdajam nocas cijelu noc? E da, to se bas nekako poklopilo s tim da sam pocela raditi. NIje to bogzna sto, nemam me max 2 sata doma, ali navecer kad je inace bas mazan i voljan cicati i spavati. Moze li biti neki bunt vezan za to?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možda štrajka?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A znaju strajkati i u ovoj dobi? Zar to onda nije "konacni" strajk?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne mora biti. Procitaj o strajku na portalu.
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=237

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne mora biti. Procitaj o strajku na portalu.
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=237
    Kod mene je tocka jedan i zadnja prisutna. Doduse, zadnja vezana uz dojenje. Medjutim, smanjuje mi se kolicina mlijeka i to jako. Mozda da promijenim nacin izdajanja, da "zavaram" cice? Mozda su se nekako adaptirale na ovo sto sad radim?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

smanjuje mi se kolicina mlijeka i to jako
    je li on stalno odbija dojiti?
    ili ipak doji, samo onim "cudnim" ritmom malohoce-malonece?
    ako je ovo prvo, onda je u pitanju strajk.
    ako je ovo drugo, onda se lijepo prilagodi njemu.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

je li on stalno odbija dojiti?
    ili ipak doji, samo onim "cudnim" ritmom malohoce-malonece?
    ako je ovo prvo, onda je u pitanju strajk.
    ako je ovo drugo, onda se lijepo prilagodi njemu.
    Ne znam uopce sto bih rekla. To kad nije htio, sisao je jedan put, mozda dva dnevno i nist adrugo nije ni pio ni jeo.
    Cini mi se ipak da se malo duri jer radim. Vikend nas je spasio. Uspjela sam si povecati kolicinu nocnim izdajanjima, a i on je bio sretniji pa je cicao cesce. Primijetila sam da se lijepio za mene taman navecer kad bih inace isla raditi i htio barem stati na cici, ako ne vuci.
    Mogu se ja prilagoditi njemu ali moje cice nece. :/ Sad sam odlucila redovito izdajati (koliko mi to bilo naporno) tako da ako on zezne stvar da ipak dobiju neki podrazaj. Pa cu vidjeti hoce li biti bolje jer me ovo jako iscrpljuje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •