-
Da javim rezultate. Krenuti cu od pocetka dana. Danas je jeo ujutro dva obroka i onda nesto malo oko 11 i tad sam mu vec morala nadodati izdojeno oko 70 ml. Zaspao, pojeo opet oko 13:30 oko 50 ml, u cicama ničeg. Nakon toga je jos tri cetiri puta tijekom dana potegao iz cica po 15ak gutljaja i pojeo uz to mozda jos 60ml izdojenog. I to je sve sto je pojeo do 21h.
Jednom se samo pobunio da je gladan i to u polusnu, tad sam ga razbudila i on se nastavio igrati kao da je super najeden.
Izdajala sam se skoro stalno i pila, ali mlijeku ni traga. Napravila sam mu (kršitelj koda) ali ni u snu to nije htio pojesti. Na kraju nisam vise mogla i isli smo setati i kad smo se vratii (maloprije) nadoslo je dovoljno mlijeka da ne bude previse gladan. :D Jadnicak se preporodio. Inace, hvala na podrsci svima. Renci, mi nismo pocetnici, T ima 4 mjeseca ali smo stalno s ovakvim problemima. Ne znam zasto. Nema govora o odustajanju.
Iako, da zeli jesti na bocu ova zadnja dva puta mi je stvarno prekipilo i mislim da bih odustala, ali on ne zeli to ni vidit. Iskreno, jedva cekam da pocme tamanit sendviče.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma