Samo na brzinu, kad uhvatim vremena cu podrobnije odgovoriti na postove. Ovo sto si mi napisala- bas sam se mislila krenuti sa slicnom taktikom ako se stvari nastave ovako odvijati. Dosad sam se mislila oko toga ali me uvijek na neki nacin bilo strah ako ne upali i mlijeko mi se stvarno smanji pa onda prolaziti "cijelu" relaktaciju, a kako je on bio mali nisam se usudjivala. Najveci problem mi je taj da nece bocu, da hoce, dobio bi izdojeno mlijeko i ja bi sigurno bila opustenija, ovako mi je svaki put frka. Jucer sam mu pokusavala uvaliti i nije bilo šanse. Zato sam se bojala krenuti sa stavom "bas me briga, idem setati" umjesto se izdajati.vertex prvotno napisa
Inace, danas sam bila kod pedijatra na redovitom pregledu i rekla dr da imam taj problem s mlijekom, a on ga je uhvatio za špek na trbuhu i rekao "samo vi nastavite tako kako radite, ne treba nista do 6 mj."Pitala sam ga i za hormone, on kaze da ne bi rekao da to moze imati utjecaja. A sad trčim, puse!
![]()

Pitala sam ga i za hormone, on kaze da ne bi rekao da to moze imati utjecaja. A sad trčim, puse!
Odgovori s citatom