seni prvotno napisa
Je, ovo s kaosom pogotovo.
![]()
Sto se nicka tiče, već sam negdje to napisala bila- s mi je prvo slovo imena, a buczkow- prvih (zbrojite vec koliko) slova od bivšeg prezimena (poljskog- je, tata je Poljak). To mi je bio uvijek username na hinetu pa mi je najlakse za zapamtit. A i kad sam se upisivala na forum, mislila sam da je to samo username a da cu nick izabrati kasnije, ali sam se zeznula pa je tako ostalo.
![]()
Čita se sbučkov, a može i zbučkov (i ja tako čitam)
A nema me jer sam jučer bila cijelo poslijepodne u šetnji, vratila se tek u 9 navečer. Kriza je bila popodne ali nije ni htio tad jesti (bas super), tako da nije jeo od dva i po do devet navecer. Zato se obžderao prije toga tijekom cijelog jutra a onda opet navečer. Danas su malo ispuhane ali on nije nesto pretjerano ni zainteresiran. Valjda je to to- onaj kaos, mislim.
Etosvima.
A da, danas idem i u šoping, idem si kupiti prve hlače nakon sto sam rodila jer jos hodam okolo u trudničkima.Ali naprosto mi je ostao preogroman trbuh nakon poroda da bih u išta stala.
![]()

). To mi je bio uvijek username na hinetu pa mi je najlakse za zapamtit. A i kad sam se upisivala na forum, mislila sam da je to samo username a da cu nick izabrati kasnije, ali sam se zeznula pa je tako ostalo.
)
svima.
Ali naprosto mi je ostao preogroman trbuh nakon poroda da bih u išta stala.
Odgovori s citatom