Citiraj dutka_lutka prvotno napisa
Pa mi nije jasno zasto inace ne mogu raditi tako fino kao kad jede po noci, ako jede istu kolicinu samo po danu?
Pa znaš da je noću viša razina hormona za izlučivanje mlijeka. Zatim, dojke se češće prazne, što potiče proizvodnju. A možda i nije ista količina.
Znam da je veca razina. Stvar je u tome da kad se tako ne budi po noci onda po danu nema dovoljno uopce. Znaci nestane mi negdje tamo oko 2-3 popodne. Evo, recimo danas je jeo zadnji put u 14h. I nakon toga tek sad maloprije. I nije bilo dosta. Inace bi dosada (da je punomljecni dan) jeo jos najmanje 2-3 puta dosada. I tocno se vidi kako besposleno vise i bezvezne su. Ako razumijes sto hocu reci. Inace se vidi da "rade" nesto. Osjecam trnce, kako se jedna prazni tako se druga puni. A kad ne rade onda je upravo to- ne rade.

Ma nema vise veze. Ocito cu se morati izdajati dok ne prestane sisati i to je to. Idem se druziti sa svojom prijom. Srecom pa je na struju...

(najgore mi je to da on onako fino punasno izgleda i da mi zato nitko ne vjeruje. Osim toga, kad imam mlijeka i kad se s nekim sretnem onda svi kazu "vidi koliko jede :shock: , a ti kazes da nemas mlijeka". A nitko ne primjecuje da ne idem van kad se po cijele dane izdajam nego samo kad ima milka koje sam napumpala tih dana dok me nije bilo. )