On nikad ne place kad je gladan. Tako je bilo otkad se rodio. Kad ne bih imala mlijeka on bi zaspao kad bi se jako iscrpio cicanjem u prazno. S tim da bi se onda vrlo brzo probudio. I onda opet cicanje.dutka_lutka prvotno napisa
Danas sam mu pokusavala dati tikvice i kolerabicu kad nisam imala mlijeka ali nije bilo sanse da to pojede. Na bocu isto ne jede od pocetka. Zato se i izdajam k'o konj jer nece da jede iz boce. Inace bih mu uvalila adaptirano ili izdojeno. Ma bilo sta.
Nekidan nije jeo nista od 12 do ponoc. Mene je dusa bolila kad ga gledam, ali on se sve uredno igra, zabavlja kao da je sretno prezderan. Radi toga nitko ne misli da je gladan, osim mene koja znam da mora biti gladan, a to i osjecam jer sam uznemirena posto je i on nervozan. Pretprosli tjedan je bio lagano dehidrirao jer se preznojavao kad su bile one vrucine a mi bez klime na Visu, mlijeka nije bilo a on nije nista pio... I nema sanse dati mu nesto drugo u zamjenu.
Sad je poceo jesti vocne obroke i stvarno se trudim oko dohrane da pocne sto prije jesti sto vise toga jer me ovo totalno iscrpljuje. Nikako se ne mogu po tom pitanju opustiti i stalno sam u grcu. Ajde, sad mi je bar donekle lakse jer nije vise tako mali, ali ipak mu je dojenje glavna hrana, tako da opet ne mogu sad od toga odustati ili se opustiti.
Trazio je, ali kako nije bilo odustao je i otisao svojim poslom.dutka_lutka prvotno napisa
![]()

Odgovori s citatom