Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Bebe Confort Trio Br5

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Bebe Confort Trio Br5

Ima li tko- ili zna li tko išta o ovim kolicima? Vidjela ih u TL, 3 u 1+ torba, koštaju 2500 kn?
    I drugo, uzeti njih ili napr. Graco Quattro tour ili Vivo?
    Hvala

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja sam gledala ta kolica, onako laički ne čine se loša, ali nemogu nigdje naći da li netko ima dobra ili loša iskustva sa njima?

Pa ako netko ima neko mišljenje/iskustvo, javite

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

baš sam i ja u katalogu od TL gledala ta kolica i koliko se kužim čine mi se ok i nisu skupa tak da se dvoumim između njih i Graco Quattro tour. Kaj nitko nema nikakva iskustva s ovim kolicima?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=6453

Evo kaj su meni na trudnoći odgovorili.

Sve u svemu, čine se sasvim dobra

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kolica izgledaju OK, a što se tiče AS ne znam. Ovisi koliko će se beba voziti u autu.

Mi smo pri kupnji kolica posebnu pozornost obratili na AS koja ima ADAC certifikat, pa smo na kraju kupili od Bebe confort-a Loola i AS Creatis.
    Ali uz sve gore navedeno imali smo problem kad je Lucija navšila 4 mj. jer je prerasla nosiljku (rodila se velika - imala je 56cm :shock: ) tako da je bila premala (zbog navršenih mjeseci) za Loolu pa smo kupili još jedna kolica - Graco Mirage +.

Koliko vidim iz slike u katalogu TL-a kolica se nedaju spustiti u skroz ležeći položaj.....što možda može biti problem.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi imamo ta kolica i ne bih ih bas preporucila...

meni se svidjelo sto ima 3u1 i veliku kosaru. na kraju nam sjedalica uopce nije bila upotrebljavana, kupili smo drugu, ima neki cudan nagib, a to smo vžustanovili tek kad smo dijete stavili u nju)
    kosaru smo koristili par mjeseci (jer dorian uopce nije zelio lezati u kolicima prvih 6 mjeseci, ali je dobro dosla kad je pozelio, a kako je dosta velika to je bilo i moguce, to je jedan od rijetkih pluseva)
    pozitivno je jos samo to sto su kolica jako uska pa su usla cak i u nas lift ( a to je bio jedan od razloga zasto smo ih kupili, uz 3u1 sistem i cijenu, i zgodan izgled, barem meni tada bio)

na koncu nam se kosara za kupnju, ona dole, brzo strgala, sad na moru nam se strgala i jedna strana kupole, jedan dio navlake se ne da skinuti (dio koji nam se najvise maze ), jako su teska za upravljanje, kotaci ne prolaze cak i najmanje prepreke, stalno ih moram dizat...

sad kad gledam ta kolica i vecinu drugih, ova moja mi izgledaju ko igracka
    naravno, kad sam kupovala kolica nisam bas imala previse vremena za biranje, a i nisam imala pojma o kolicima.

kupili smo mala kisobran kolica, ali kupit cemo jos jedna kolica za spavanje i malo duze setnje. i to sve nakon nepune godine dana koristenja
    eto, potvrdila se ona stara, ne mozes i ovce i novce...

dakle, moja preporuka NE KUPOVATI!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jel ima netko pozitivnije iskustvo? Meni se ova kolica baš sviđaju...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kupila sam kolica sa pocetka price I super sam zadovoljna sa njima.
    Dapace, sto puta sam vec mm rekla da sva sreca kaj nismo dali duplo vece novce za neka druga.
    D. se u kosari vozila cijelu zimu do tocno napunjenih 5 mjeseci. Kosara je velika, pa je bez problema stala I u skafanderu, kupola I navlaka su jako dobro stitile od vjetra.
    S obzirom na to potpuno ravni polozaj kolica nam nije ni trebao jer kad sam ju prebacila u njih ovaj nanizi je bio taman.
    AS smo koristili iskljucivo u autu, nikada na kolicima. Ima potpuno normalan nagib I lako se montira.
    Kolicima se lako upravlja. Kompaktna su, cvrsta, nista se nije raspalo niti potrgalo, a zbilja ih puno upotrebljavamo.

Mala su kada se sklope, lagana za nositi.
    Sve u svemu nemam bas nikakve zamjerke.
    Bez razmisljanja bi ih kupila opet.
    A u medjuvremenu sa imala prilike isprobati od frendica nekoliko drugih skupljih - I meni su moja bolja.
    Ne vodim se sad za onim - svaki cigo svoga konja hvali - nego zbilja jesu. Npr. puno su mi kompaktnija cvsca I stabilnija od peg perego p3 (neznam jel se bas tocno tako zovu)
    Ak te jos kaj detaljnije zanima, pitaj slobodno!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Znači autosjedalica ti je OK?! A kad si ih kupila?
    Sestra moje kolegice je kupila taj isti model ali pred 3,5 godine i zadovoljna je sa svim osim sa nagibom as, kaže da kad se montira u auto položaj je skoro sjedeći. Ali njena su malo starija, pa su možda popravili taj nedostatak?! U TL nemaju pojma kakav je nagib kod montiranja u auto a ne daju mi isprobati...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo tek sad sam stigla odgovoriti.

AS se postavlja pod potpuno normalnim kutem (rodina savjetnica mi je pokazala kako se montira) ali ono kaj može biti zbunjujuće je to kaj je AS postavljena na kolica dosta jako okomita (po meni za dijete koje već stabilno sjedi), ali se u auto ne montira tako da su adapteri za kolica pod pravim kutem sa sjedištem auta tj ne pod kutem kao na kolicima.

Neznam koliko si ovako napisano možeš predočiti, ali kad vidiš AS biti će ti jasnije.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zaboravila sam napisati da sam ih kupila prošle godine u ljeti.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Kupili ABC Bayamo kolica. Uopće nismo imali ta ni u kojoj kombinaciji, ali baš su super. Nadam se da će i bebi biti super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •