Evo je, anketa
Molim vas obratite pažnju na razliku između korisnika platnenih i jednokratnih pelena![]()
Evo je, anketa
Molim vas obratite pažnju na razliku između korisnika platnenih i jednokratnih pelena![]()
Evo, ja prva. Ira je prestala sa 18 mj., zapravo nije htjela pelenu jer ju brat nema. Ali još neko vrijeme joj je znalo "pobječi".
Ne znam kak bi glasala još jednom, Erik je skinuo pelene sa 26 mj, ali mu zato niti jednom nije "pobjeglo".
Glasate tako da mišem kliknete bijelu tačkicu pored odgovarajućeg odgovora (nakon čega se tu pojavi crna tačkica) i kliknete na Glasujte-dugme
![]()
Eci, nemreš dvaput glasat.
inače, Strobery Shortcake, anketa ti je super! još nemam pravo glasa, al zato željno iščekujem rezultate! :D
Klia, ne kuzim kakvi realni rezultati, pa tek nas je glasalo par.
Samo napomena, glasala sam pod platneni, iako smo to bili samo zadnjih 2 mjeseca otprilike :/
glasala, jednokratne, skinila ih sa 2 god i 8,5 miseci :D
glasala sam "platneni 18-24" a skinuli smo tacno sa 18 meseci!
Evo mi smo 20 mj i pelene nam trebaju samo za po noći.
p.s nadam se i to riješiti do 24mj,pa sam si uzela slobodu da kliknem na 18-24 :D
glasala platneni 24-30 i nešto, nećkala sam se između dva, jer je dnevnu skinuo nedugo nakon drugog rođendana, ali još smo u noćnoj.
ja skroz isto kao josie, neckala se izmedju 18-24 i 24-36 pa ipak kliknula na onu drugu... s tim da je kod nas i nocna pelena otisla jako brzo nakon dnevne.
sa 20 mjeseci skinuli i dnevne i noćne (Pampersice)! privikavanje je trajalo 2 tjedna, a od onda na prste jedne ruke mogu nabrojati sve nezgode u gaće i krevet! :D
Stjepan je na platnenima, nadam se da ćemo ih se riješiti i još ranije.
glasala za jednokratne i to s 2,5 god.... dan/noc (noc je piskila jos 2-3 noci a onda je i to prestalo). mozda bi i ranije pokusali (jer smo je vec stavljali na jutarnju tutu), no cekali smo ljeto (srpanj), skinuli pelenu,kupili gacice... trebalo joj je 2-3 dana se navikne. tj. desavalo se da joj doslovno kapljica krene prije nego sto pocne dozivati.
mama mi je pricala da je meni skinula platnene pelene (one tadasnje platnene, one praveplatnene pelene) s 11 mj., da je kod moje sestre bila ih opet sve izvukla, prokuhavala, peglala i cekala - dok joj u bolnici nisu donijeli dijete u pampersici (tada jedna medju prvima). ona veli da je to bila u ono vrijeme blagodat.
Malo dižem temu, vidim da smo se zabavili drugim problemima.
Glasala za platnene 24-36 mj. makar smo dnevne skinuli prije ali smo još na noćnima, za svaki slučaj, tj. uglavnom su suhe ali se nekad zna popiškiti noću osobito kad je bolesna.
Kao izdajnica platnenih, predbiljezila sam se pod jednokratne - 20 mjeseci.
glupa sam. kliknula na platnene, a zapravo smo jednokratne - 21mjesec
glupa sam. kliknula na platnene, a zapravo smo jednokratne - 21mjesec
Skinuli se u roku od 3 dana (i dan i noć ).Jednokratne 30 mj.
jednokratne, 29 mjeseci (nocna nakon prvog tjedna dnevne)
Jednokratne, 29 mjeseci. Nocnu joj jos stavim tu i tamo, kada procijenim da je navecer puno pila, iako je uglavnom suha do jutra.
Jednokratne, 31 mjesec...Vidim da nas takvih ima najviše![]()
E da zaboravila sma reći...u par dana smo skinuli i noćnu i dnevnu i od kada smo to napravili na prste jedne ruke možemo pobrojati koliko nam je puta pobjeglo i to u samom početku....Sad smo ak da nikad nismo bili u peleni :D
Skinuli pelenu nešto prije napunjenih 14 mjeseci (jednokratne). Noćnu je imala još neka 2 mjeseca, a cijeli postupak skidanja pelene je trajao oko tjedan dana.![]()
jednokratne - 29 mjeseci
Tonkica se rijesila jednokratnih sa 20 mjeseci, kao i ana.m i mi skinuli i dnevnu i nocnu i nije bilo nezgoda. Vec sam zaboravila kako je s pelenama![]()
M smo pelene počeli skidati sa 19.mj. negdje u od 6.mj. do 8 mj. bio je potpuno bez pelene. Prije je skinuo noćnu nego dnevnu. Krenuli sa 6 pelena/dne, pa 4/dne , pa spali na 2/dne i onda skroz bez. Polako 2 mjeseca navikavanja jer je sam kad god je piškio ili kako rekao ali dok je to već obavljao, pa sam se oboružala strpljenjem pošto je počelo lijepo vrijeme gol po kući, krpu u ruke i objašnjavaj. Žao mi je što nisam koristila platnene. To je prava stvar.![]()
Sa starijim smo bili jednokratni, odviknuo se s 2,5 g. doslovno preko noći. S mlađim smo nedavno prešli na platnene i nadam se da ćemo ih se riješiti ranije.