-
Klima za labos na VV
Jutros sam negdje na forumu pročitala da u labosu na VV krepavaju od vrućine, a vrućine baš nisu zgodne ni za poslove koji se tamo rade. Nisam shvatila dal se radi o ovim klasičnim klimama koje i mi po kućama ugrađujemo ili nešto baš sepcifično za labos?
Pa kvragu i sve... te klime danas nisu skupe. Jel idemo u akciju? Koja je procedura?
-
ja sam uvijek za akciju.
ako smo uspjeli skupiti za inkubator na SD, mislim da bi za klimu trebala biti prava sitnica.
-
-
..javit će se sigurno cure koje su u udruzi. Za akcije i prikupljanje sredstava ipak treba odluka ljudi iz udruge.
-
Cure, ne brzajte! Dr.L. mi je rekao da je on već bio dobio klimu kao donaciju ali nije dobio dozvolu da se klima ugradi jer nagrđuje zgradu klinike. Tako je klima otišla na drugo mjesto. Treba prvo vidjeti s nekim gore je li to izvedivo i kako!?!
-
Anett ja sam mislila da se javim sestrama pa da vidim kakava je situacija i dali je to moguce napravit. nisam znala za tu situacuju da ne mogu staviti klimu jer naruzuje zgradu.ma molim ljepo o cemu oni pricaju,jeli bitniji izgled zgrade ili nasi embriji
-
zaboravih reci da se klima moze staviti i negdi na krov pa nece narusavati taj famozni izgled zgrade
-
Osoblje foruma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma