Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Klima za labos na VV

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Klima za labos na VV

Jutros sam negdje na forumu pročitala da u labosu na VV krepavaju od vrućine, a vrućine baš nisu zgodne ni za poslove koji se tamo rade. Nisam shvatila dal se radi o ovim klasičnim klimama koje i mi po kućama ugrađujemo ili nešto baš sepcifično za labos?
    Pa kvragu i sve... te klime danas nisu skupe. Jel idemo u akciju? Koja je procedura?

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja sam uvijek za akciju.
    ako smo uspjeli skupiti za inkubator na SD, mislim da bi za klimu trebala biti prava sitnica.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja sam uvijek za.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

..javit će se sigurno cure koje su u udruzi. Za akcije i prikupljanje sredstava ipak treba odluka ljudi iz udruge.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Cure, ne brzajte! Dr.L. mi je rekao da je on već bio dobio klimu kao donaciju ali nije dobio dozvolu da se klima ugradi jer nagrđuje zgradu klinike. Tako je klima otišla na drugo mjesto. Treba prvo vidjeti s nekim gore je li to izvedivo i kako!?!

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Anett ja sam mislila da se javim sestrama pa da vidim kakava je situacija i dali je to moguce napravit. nisam znala za tu situacuju da ne mogu staviti klimu jer naruzuje zgradu.ma molim ljepo o cemu oni pricaju,jeli bitniji izgled zgrade ili nasi embriji

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zaboravih reci da se klima moze staviti i negdi na krov pa nece narusavati taj famozni izgled zgrade

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roda sigurno nece ici u akciju doniranja klime za kliniku vv, koliko god gore bilo vruce - takva akcija stvarno nema veze s nasim djelovanjem
    isto tako, vecina vrtica i skola u zg i po hrvatskoj takoder nema klimu ali mi nemamo u misiji uciniti zrak svjezijim
    nadam se da mi ne zamjerate ovakav odgovor ali nase bolnice i sve ostale institucije imaju jednaku mogucnost skupljanja sredstava kao i mi, ako ne i vecu jer roda UOPCE nije humanitarna udruga i nasi resursi su prilicno ograniceni (prvenstveno mislim na ljudske, a onda sve ostale).
    skupljanje novaca za ove dvije akcije koje su se dogodile bilo je odluka skupstine jer, kako sam rekla, to nije nasa djelatnost po statutu.

eto, prije nego sto se ideja zahukta i prije nego itko nazove osim u svoje privatno ime tamo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •