Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 142

Tema: Fitolog Tešić - istina ili prevara?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

:/ e Ružice SB daj mi reci molim te što ti je rekla ta tvoja kolegica koja je išla kod Slobodana Tešića kojim redosljedom što ok napisala si za cajeve ali kada kapi propolisa :/ nekad tijekom dana ili
    Moj suprug i ja naruceni smo kod njega sad u subotu 25.07 ali po svemu ovome što sam ovdje procitala mogu prosuditi da je nekima pomogao nekima ne, ali da ubiti sve to možemo probati i sami za puno manje novca.
    Dobro sam proucila neke stranice i ono što ljudi pišu o njemu, mogu se usuditi reci da on nije travar koji sam skuplja te trave i ima ogromnu tvornicu doma u kojoj sve to pripravlja vec sve to nabavlja na veliko negdje i prodaje po jako skupoj cijeni.Iako bi sve dala i zadnju lipu koju imam samo da mi pomogne bilo tko, mislim da u subotu necu ici vec cu probati otici u biljnu ljekarnu.E da i zanima me da li je tvojoj prijateljici i njenom mužu dao istu terapiju

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Bila sam kod Tešića kada je bio u Sarajevu. To je bilo otprilike prije dvije-tri godine. Nije ostavio neki dojam na mene. Suviše priča i mislim da se poigrava riječima (mislim da jako dobro poznaje ljudsku psihu ljudi koji dugo čeznu za nečim).

Uopće mi nije dao prostora da mu pojasnim naš problem, nego se uvijek na moje riječi nadovezivao sa nekim svojim slučajevima koje je uspješno riješio. Non stop je govorio treba se sexat itd itd.

Ja vjerujem da čajevima možemo sebi dosta pomoći, ali ipak, to ne smije biti jedina uzdanica.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Bili ja i MM kod njega u 6 mjesecu. Uglavnom ista spika, ista procedura isti čajevi. Malo mi nije jasno kako svima daje istu kuru bez obzira na dijagnozu i ja isto mislim da se sve to može nabaviti u apotekama. Mislim isto da je to bacanje para, ali eto ja sam spremna sve učiniti da dođem do djeteta pa tako i to. Uglavnom mene se kao čovjek nije baš dojmio, ali ako pomogne super.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Provjereno svima daje istu terapiju. Mi smo bili evo ima ravno godinu dana i nikakve koristi.Čuvaj novce za nekaj drugo i pametnije

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ma,cista prevara!!!!!Cure,cuvajte novce za MPO strucnjake!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ili si odi u ljekarnu-biljnu i kupi macinu travu i pij sa medom i uzimaj mat.mliječ-ja mislim da on "brije" na te nekakve sastojke samo što ih debelo naplati.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno e da

Curke otišla ja jucer sva važna u ljekarnu i kupila skoro sve. 8) i tražim ja caj od zdravca i kaže ženska cula ona za njega ali nema, a druga ženska se izgubila u drugu prostoriju i eto je s nekom prastarom knjigom u rukama.Pita me tko mi je to preporucio jer je ta biljka otrovna i smijulji se koza .
    Ja neš smuljala i uzela sve ovo drugo osim ZDRAVCA
    173,00 kn za razliku od Tešica 300 eurica strašno.
    Danas prosurfala malo po internetu i forumima, taj zdravac je jako dobar svi ga hvale i neki caj od VRKUTA kao njih dva su dobri za neplodnost i svi koji ga pili preživjeli znaci dobar je za pice nije otrovan.
    I cak su cure nakon mj dana ostale trudne.To moram probati :D :D :D
    Danas sam pocela sa terapijom pa budemo vidjeli nije da je baš fino sve je bljak ali za bebu sve samo da uskoro zatrudnim i da je rodim jer polako mi je vec dosta

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tako su ti i od Tešića čajevi groznog okusa, mene je bolio želudac danima od njega, po cijele dane sam kuhala čajeve jer se dobiju tri vrste i piješ jedan jutro, drugi podne, treći večer. Uz sve to matična lmlječ, propolis kapi, med sa jabučnim octom...Ja sam pukla od muke a bebe niotkuda. Pristala sam na to jer me sveki nagovorila i rekla vratit pare ako ne uspije...i bome mi je vratila 300 eura

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i mi smo pili čajeve od tešića
    ako ih netko želi piti sve ima za kupiti na placu pa čak i taj med a u njemu se nalazi orah

nama nije pomogao a nalaz je bio još gori a ja sam ga nazvala onako ljuta i rekla da smo JAKO RAZOČARANI
    dao nam je da pijemo i drugu terapiju ali nismo mu ništa platili
    nakon mj. dana pijenja smo odustali i krenuli na standardne vitamine : biastin, selen , cink, e vitamin L- karn....(nešto) i bio mu je nalaz nešto bolji ali još uvijek nedovoljno.
    te vitamine je pio i prije tešičevih čajeva nalaz mu je pokazao poboljšanje

s tešičevim čajevima je dobio na količini sperme ali mu je pala pokretljivost (pisalo je : po koji pokretan :shock: )

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Od vrkute sam pila nezaslađen ali mislim da su cure pisale da se ne pije dok si pod stimulacijom.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno hey

neman pojma o nicemu samo znam sto je ovdje pisalo
    Pijem ujutro kadulju,propolis i pocuclam maticnu mlijec, e onda niš ne jedem 2 sata i kad dođem s posla mužic i ja popijemo caj od crvenog zdravca , a navecer popijemo caj od maticnjaka i dvije žlice jabucnog octa i dvije žlice meda u dva dcl vode ovi cajevi su ajd ok ali propolis, maticna mlijec i taj ocat sa medom bljak. Ali nema veze popila bi bilo što kad bi znala da ce pomoci.
    muž i ja se nadamo da ce biti pomaka nakon nekog vremena navodno se to sve pije tri mj. ako u međuvremenu ostanemo trudni prestat cemo piti :/
    Da li netko zna jel se to pije i za vrijeme ovulacije :? :?
    Ako netko zna neka brzo zbori jel bum uskoro ovulirala nadam se pozitivno ,kao i svaki mj.
    I opet cu imati simptome kao i svaki mj i opet nebu niš vec znam
    eto pukla sam

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ajd malo ako ti nije preoblem napiši u kojim količinama čega piješ-kao recept npr.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Svaku mjesec-dva takav post, bar u zadnjih godinu dana. Posearchaj malo po forumu. Prema dosadašnjim odgovorima i mojoj odokativnoj procjeni, ispalo 80:20% u korist - prevara. One trave koje on prodaje navodno se mogu pet puta jeftinije naći u apoteci, a on ih masno naplaćuje, uz garanciju čudotvornog izliječenja - na sva pitanja odgovara - deco, ništa ne brinite. Nešto u tom stilu.
    Potvrđujem. Moram priznat da sam uzimala njegovu terapiju. ... i ništa. On smiksa 2-3 vrste čajeva koje možeš kupit u ljekarnama i matičnu mljijeć za 300 Euro!!! :shock:
    Eto nije za pohvalu, ja sam prije koju godinu bila nasjela, nemojte vi!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam bila kod njega prošle godine i sreća da nisam nasjela jer sam prije samog susreta malo tražila po internetu i našla nažalost više loših komentara nego dobrih. uglavnom kad sam došla kod njega on je počeo sa nekom svojom pričom da samo bog pomaže ,da treba vjerovati ,da se treba seksati i td,nije mi ni jedno pitanje postavio u čemu je stvarno problem i htio mi je uvaliti vrećicu sa čajevima za 300 eura,ja to nisam htjela uzeti, nego sa poslije ipak kupila te preparate u ljekarni po naputku iz jednog posta prije i pila to skoro tri mjeseca,kažem skoro jer sam prekinula obzirom da mi je bilo užasno loše od nečega iz svega toga.do te mjere da sam skoro završila na gastroskopiji koja je živi užas,dakle što god bi pojela odmah povraćanje,čak i na prazan želudac,bolovi u želucu,pa proljev,ma koma ,uglavnom ja NE PREPORUČAM,ionako nas svi ti doktori i postupci previše koštaju i ne nasjedajte još i na takve šarlatane koji se koriste tuđom nesrećom i koriste gdje su ljudi najslabiji

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno evo recepta

Ovako pije se caj od kadulje ,propolis, maticna mlijec,caj od crvenog zdravca,caj od maticnjaka,jabucni ocat sa medom

Ujutro piješ caj od kadulje; dvije žlicice kadulje preliješ sa 2 dcl kipuce vode poklopiš i ostaviš 10 min. zatim procjediš i pijuckaš lagano nije tako strašno
    onda si na malu žicicu stavim malo šecera i na to nakapam 10 kapi propolisa i to ti otopim u ustima :shock: odvratno je ali kad se otopi zalijem ga ovim cajem od kadulje , kad popijem i caj onda uzmem jednu tabletu maticne mlijeci i pocuclam je polako, jedem tek nakon dva sata
    :D i slobodna sam do popodne
    Onda popodne pijem caj od crvenog zdravca isto dvije žlicice preliješ sa 2dcl kipuce vode poklopiš i ostaviš 10 min. procjediš i pijuckaš gutljaj po gutljaj
    Navecer pijem caj od maticnjaka jednu žlicicu prelijem sa 2dcl kipuce vode isto poklopiš i ostaviš 10 min. procjediš i pijuckaš polako
    U 2dcl vode staviš dvije žlice jabucnog octa i dvije žlice meda kad se med rastopi to popijem na eks :shock:
    Cajevi su ok ali onaj propolis i taj jabucni ocat sa medom su malo koma,ali ako mi to može pomoci žrtvovat cu se malo kiselih faca :D
    Nadam se da ce biti neke koristi od ovog jer vec smo izgubili dvije godine cekajuci da nam bebica dođe
    Vec sam umorna od toga da svaki mj.kada mi kasni i idem napraviti test on pokaže negativno i nakon par dana procurim
    Rekla sam da više nikad necu napraviti test NIKAD
    Pustit cu da mi kasni mj.dana i onda otic kod svoje ginicke,moram napomenuti da su nam nalazi solidni ,a ona ništa ne poduzima
    Cure eto recept famozni koji se kod tešića placa 300 eura, a kod nas u ljekarni oko 200 kn sve zajedno najskuplja je maticna mlijec :/
    Dršte mi fige

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Čajeve piješ stalno. ne prestaješ za vrijeme ovulacije.
    E znata kaj najbolje mi je bilo to kaj Tešić svima govori kako se samo treba sexat i sexat. Ma daj!!! A ja sam mislila da djecu donose rode.
    Ustvari u mom slučaju baš i ne. više radi na tome Alebić nego roda

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

što se tiče toga seksanja ja sam jučer sa mm skužila da smo 2 god. fulali što se toga tiče.jer je jednu godinu proveo u Zg,dio u Karlovcu,pa tereni,na kraju skužiš da si totalno fulao plodne dane.sada sam sa BETE skinula onaj kalendar i super je.Od sada se držim kalendara.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sanja-hvala sve prepisala-jedino ti preporučam da nađeš mat.mliječ koja nije u tabletama već od nekog pčelara.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj TWEETY77 prvotno napisa
    Ma,cista prevara!!!!!Cure,cuvajte novce za MPO strucnjake!
    Potpis ko kuća!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pčelice 2009, jesi ti koristila matičnu mliječ od pčelara? ako sam dobro skužila TM ima pčelice, jel tako?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jadra prvotno napisa
    pčelice 2009, jesi ti koristila matičnu mliječ od pčelara? ako sam dobro skužila TM ima pčelice, jel tako?
    Pcelice i ja sam musterija za prirodnu maticnu mlijec ako je to istina.

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ako kupujete matično mliječ pomiješajte je s mljevenim orasima
    jer je i kod tešića tako
    a orasi su isto dobri za poboljšanje spermića

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno ej curke

:D znaci trebala bi kupiti maticnu mlijec od pcelara to je ok imam jednog pcelara u blizini moram ga pitati da li ima maticnu mlijec,ova u tableticama je malo bljakic
    Zna li netko je li ova od pcelara finija :?
    Evo pijem sve to vec treci dan i osjecam se dobro, lagano nekak.Malo mi je mrsko popiti jabucni ocat pomjesan sa medom,ali dobro,malo se stresem poslije toga i ok.
    Da vam je samo vidjeti te face koje ja i dragi slažemo
    Nadam se pozitivi i pozitivno mislim,ako nista bar cemo malo ocistiti tijelo od kojecega
    :D :D :D :D :D :D

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Da mm i ja samo pčelari,ali on je ove godine počeo sa proizvodnjom mat.mliječi.Okus mat.mliječi(barem meni) uopće nije fin,ali je bolje koristiti svježu nego u kapsulama.Ružice,mislim da je slijedeći tjedan mm dežuran pa ti javim za kavicu.Ajd mi samo pošalji broj mob.na pp.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Može i jadra s nama-tek sada sam skužila da je i ona iz Broda.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

naravno da ću na kavicu s vama, Ružica ima moj broj već pa se čujemo.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cure ja sam kupovala matičnu mliječ od jedne gospođe iz Mostara koju je vlastita nevolja natjerala (sin joj je imao leukemiju) da sama radi matičnu mliječ i stvarnooooooooooo je odlična, probala sam i prije od nekih drugih proizvođača ali ova je daleko najbolja. Ona je svu svoju ljubav i želju da spasi svoj djete da mu ojača organizam prilikom kemoterapija unijela u pravljenje matične mliječi i stvarno je proizvod genijalan.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa
    Cure ja sam kupovala matičnu mliječ od jedne gospođe iz Mostara koju je vlastita nevolja natjerala (sin joj je imao leukemiju) da sama radi matičnu mliječ i stvarnooooooooooo je odlična, probala sam i prije od nekih drugih proizvođača ali ova je daleko najbolja. Ona je svu svoju ljubav i želju da spasi svoj djete da mu ojača organizam prilikom kemoterapija unijela u pravljenje matične mliječi i stvarno je proizvod genijalan.
    Rozalija, molim te možeš li mi na pp poslati njeno ime i kontakt tel i cijenu, rado bih i ja kupila tu pravu matičnu mliječ, hvala unaprijed

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    Može i jadra s nama-tek sada sam skužila da je i ona iz Broda.
    evo da se i ja javim vama,jer sam isto iz sl. broda. 5god će sad biti kako sam u braku i ništa.svi nalazi uredu i kod mene i kod muža i doktora u brodu i u zagrebu mi je preko glave. sad sam se prepustila teti iz biljne ljekarne koja mi je dala čajeve da pijem,odnosno terapiju. sad pijem vrkutu i zdravac (i ja i muž).vrkutu 6dcl na dan i zdravac navečer ja i muž obadvoje te matičnu mlječ u tabletama.kad to popijemo onda prelazimo na čaj od imele (4dcl) na dan,zdravac i dalje navečer obadvoje i matičnu mlječ. onda poslje toga je rekla macinu travu slatku 1l dnevno i matičnu mlječ. i ona kaže da bi to moralo imati učinka jer su to najbolje kombinacije.sad ću poslušati nju pa ću vidjeti. ako ste za,probaj te. od ovog svega je najskuplja matična mlječ,ali nema veze...riskirat ću i to samo da uspije.to pijemo trenutno tjedan i pol tako da vjerovatno je još rano za nešto očekivati. M trebam dobiti 1.8. pa ćemo vidjeti dali su mi se bar grčevi smanjili...cure moje veliki pozz,pa se javim...ako vas nešto zanima pitaj te...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno juhu

eto naletila da vidim kaj ima novo
    i kad vidim da nas ima jaaaaaaaaaaaaaako puno sa istim problemima malo mi je lakše :/ jer vidim da nisam jedina
    Iako se cesto pitamo zašto baš meni se to događa :? :? :? :?
    Oduvijek sam se bojala baš toga jer sam slušala kojekakve price okolo u vezi toga
    Ali svi su na kraju uspjeli barem oni koji su meni pricali o tome.
    Pa se eto i ja nadam da cu uspijeti dobiti bebicu uskoro,spremni smo i ja i MM na sve što je god potrebno
    S obzirom da imam glupu ginicku koja ne želi pomoci ocito jer samo prica o opustanju onda moram sama krenuti sa svim
    Dakle curke moje drage ostaje nam samo konzumacija cajeva i nada da ce to sve uroditi plodom
    Ako ne onda budem razmišljala o doktorima,više volim prirodnim putem riješiti sve jer ljekove mrzim 8)
    Pusa :D :D :D :D držite se
    Svima želim da uskoro dobijemo male zdrave kmecavce jupi jedva cekam

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ako znaš što je problem,onda ga je lakše riješiti.Ja se ipak najviše uzdam u mpo doktore,a ova čajna kombinacija mi je dok čekam postupak.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo ja sam koristila cajeve od Danice i mogu vam reci da sam zadovoljna. Evo treci mjesec kako dobija M rednovo. Prije mi je uvjek kasnila i po mjesec dana. Ako hoce neko broj neka se javi.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mariii-dobrodošla.Nadam se da ćemo uskoro na forumsku kavicu svi iz naše okolice.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    mariii-dobrodošla.Nadam se da ćemo uskoro na forumsku kavicu svi iz naše okolice.
    hvala ti....naravno...nema problema...idemo zajedno

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Re: juhu

Citiraj sanja13 prvotno napisa
    eto naletila da vidim kaj ima novo
    i kad vidim da nas ima jaaaaaaaaaaaaaako puno sa istim problemima malo mi je lakše :/ jer vidim da nisam jedina
    Iako se cesto pitamo zašto baš meni se to događa :? :? :? :?
    Oduvijek sam se bojala baš toga jer sam slušala kojekakve price okolo u vezi toga
    Ali svi su na kraju uspjeli barem oni koji su meni pricali o tome.
    Pa se eto i ja nadam da cu uspijeti dobiti bebicu uskoro,spremni smo i ja i MM na sve što je god potrebno
    S obzirom da imam glupu ginicku koja ne želi pomoci ocito jer samo prica o opustanju onda moram sama krenuti sa svim
    Dakle curke moje drage ostaje nam samo konzumacija cajeva i nada da ce to sve uroditi plodom
    Ako ne onda budem razmišljala o doktorima,više volim prirodnim putem riješiti sve jer ljekove mrzim 8)
    Pusa :D :D :D :D držite se
    Svima želim da uskoro dobijemo male zdrave kmecavce jupi jedva cekam
    hvala,također i tebi,a ja sam spremna na sve i treba probati i sa čajevima...zašto ne...možda stvarno uspijemo...pozz

nokia avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

uzela sam terapiju od njega, iskoristila sve i nista, laksi za 300 eura, ali ispricati cu vam istiniti slucaj
    prijatelji imaju dijagnozu totalna aspermija (ili kako se to vec strucno zove), pokusali s raznim prašcima iz amerike, lijekovima, pa zatim i sa terapijom navedenog 'travara'
    i gle čuda, nakon cca 2 mjeseca korištenja matične mliječi, čajeva, jabučnog octa i propolisa - spermiogram normalan da normalniji ne moze biti, prvi IVF blizanke, prekrasne curice.
    i sad, kako da ne povjerujes da tu mozda ima nešto....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ali svejedno je bio IVF a ne prirodna trudnoća kako on tvrdi da će biti.
    Kaže, djeco nikakvi doktori, samo se vi volite i pite čajeve i sve će biti ok...moš si mislit, ode 300 eura

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ovo sve što se navodi u terapiji definitivno nikome ne može odmoći već samo pomoći zato ja ne mislim da je prevarant-čovjek je dobro složio terapiju i dobro kaže kad kaže da se treba sexati-i tu ima naravno istine jer kad gledaš koliko je ustvari žena u jednom ciklusu plodna??Problem najveći je u novcu jer ja sam danas 10dag zdravca kupila za 10kn.Isto toliko sam otprilike dala za ostala dva čaja.Možda je malo pretjerao sa cijenom...ne malo,puunoo...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa naravno da se sexam. Nisam ni mislila da će mi roda donijeti djete. Ali oprostite mi svi, mislim da je ovo samo debelo iskorištavanje ljudi u nevolji. Ja sam u Mostaru od jednog dede kupila čajeve za 200 kuna. Pa sad vidite razliku 200 kuna ili 300 eura. Od ovih iz Mostara me bar nije bolio želudac a MM je bio napaljen od 0-24, a od ovih Tešićevih veliko NIŠTA

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno curke

eto svi mi zapravo u sebi imamo nade da ce nam ti cajevi pomoci, jer mnogima jesu: :D :D :D
    Netko vjerojatno ima malo veci problem ili kod jednog ili kod drugog i onda to ne uspijeva,istina je da ovi cajevi opuštaju ,ciste organizam,za zdravca vjerujem kako je dosta važan za jajnike možda cak za bolju prohodnost jajnika i da pospješuje bolju ovulaciju.Negdje sam cula da ovi cajevi na organizam djeluju tako da kako da to kažem, nešto slicno obrambenom sustavu,oni prisile organizam tj.postješuju i poticu organizam za vecu proizvodnju jajnih stanica kod žena i bolju pokretljivost i veci broj spermija kod muškaraca. kak sam ja to strucno objasnila
    Uglavnom cine dobru stvar ako ništa barem budemo malo procistili tijelo od štetnih tvari i kojecega što nam se nakupilo u njemu.Odlucila sam tu terapiju piti tri mj. pa kako dragi Bog da,vidjet cemo
    Ja vam samo kažem ne gubite nadu jer nismo svi isti,svatko od nas i cak kada je ista stvar u pitanju ipak reagira drugacije.
    Kaj da vam još kažem nego DECO SAMO VI VODITE LJUBAV I NIŠTA NE BRINITE SVE CE TO DA BUDE UREDU, U BUNARU,NA KUHINJI,U PARKU U KUPATILU SVUDA SAMO SE SEXAJTE
    kako bi rekao naš stari cika Tešić
    Pozdrav

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moj ništa ne pije od travara, pa na kraju normalan spermiogram, a prirodne trudnoće niotkuda... a i sexamo se, hvala na pitanju!

ja ne vjerujem u te "magične" trave i dobroćutnost njihovih tvoraca koji ih prodaju za pišljivih 300 eura. ma da je to dobrotvorac ne bi ih naplaćivao! barem ne toliko

ljuti me to jer jedan moj obiteljski član isto tako na nama "neplodnima" liječi svoj novčanik, prodaje tu neku kakti tinkturu od koje "odmah dobiš bebu" - skužio frajer gdje smo najtanji i samo dere pare!!!!!!! fuj!!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

8) pa normalno da bere lovu jer ljudi više od ocaja neznaju što da rade,ali smo zato ovdje napisali koji su to proizvodi i cajevi koje on prodaje pa si ih možeš kupiti sama :D :D tvoja je dobra volja želiš li probati to ili ne.Ovo sve što smo naveli zajedno košta nekih 200-tinjak kuna ni toliko.
    naravno nije uredu od njega da tako zarađuje,meni ako ovo uspije slucajno ovim nacinom svima cu dati recept te terapije i necu ništa naplatiti he he,šalim se malo.Razumijem da su mnogi ljuti na njega jer im nije uspjelo.Ja sam trebala sa mužicem ici sad kada je bio u zg. 25.07 ali nisam jer sam dva dana prije otišla malo na internet i pronašla ovu temu na forumu i odlucila da neidemo i da sve to kupimo sami,sada ce biti tjedan dana kako pijemo sve to i za sada se dobro držimo. ponekad malo slažemo face ali nema veze :D :D :D :D za bebu SVE.
    Ne nadam se previše da ce nam to pomoci,ali nada se gubi zadnja
    Inace moj nalaz je solidan,ovulacije ima kao :? tako barem moja koza ginekološka kaže.Po njoj bi se još uvijek trebalo opuštati i cekati,KOLIKO JOŠ :? 10 god nemam ni vremena ni volje za cekanje želim bebu SAD :D ali od toga ništa

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa
    Pa naravno da se sexam. Nisam ni mislila da će mi roda donijeti djete. Ali oprostite mi svi, mislim da je ovo samo debelo iskorištavanje ljudi u nevolji. Ja sam u Mostaru od jednog dede kupila čajeve za 200 kuna. Pa sad vidite razliku 200 kuna ili 300 eura. Od ovih iz Mostara me bar nije bolio želudac a MM je bio napaljen od 0-24, a od ovih Tešićevih veliko NIŠTA
    Jel od Rade travara?
    Znam jedan slučaj kojima su baš njegove trave pomogle.
    Ja sama sam malo skeptična prema tim travama, ali eto drage moje muž je pio čaj od Mije iz Solina i nalaz mu se popravio a onda šta reći......... na sve nemam pojma.
    Nedavno sam dobila broj od nekih travara iz Trebinja, ko ono bla, bla, pomažu neviđeno ali cijenu određuju prema tome kada te vide, ako si onako solidno obučen, cjena terapije za par je 250 EUR a ako si onako malo solidnije obučen cijena je nekih 10-20 EUR-a niža. Ma fuj na ljudskoj nevolji se bogate.
    Ja ipak ostajem vjerna medicini a trave osavljam u drugi plan.
    A taj Tešić, izgleda običan prevarant, ne pada mi na pamet da idem kod njega, 300 EUR-a to je meni 12 gonala za Maribor, bitna stavka.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mislila sam onako jadnije obučen. Ma grozno.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

:/ ma ljudi se danas bave sa svacim, samo gledaju kako bi zaradili na tuđoj muci i nesreci, sramota
    A ocito je ovo unosan biznis na kojem se da dobro zaraditi jer uvijek ce biti nažalost parova koji ne mogu imati dijecu ili na teži nacin ostvaruju svoj cilj da dođu do dijeteta.
    Ja osobno prezirem takve ljude, ako je taj Tešić toliko htio pomoci ljudima zašto nije ljude uputio u ljekarne i rekao im što da kupe kako bi si pomogli bez da od njih uzme i lipe. I više bi se proslavio!! e da od cega bi onda on živio,tamo na veliko kupi sve te cajeve pakira ih u svoje vrecice i stvar riješena.Svima daje istu terapiju, :/ ok terapija nije loša ako može pomoci ali ne pomaže svakom, a u današnje vrijeme 300 eura je previše,netko nema ni placu toliku.
    Zahvaljujem se curama koje su na forumu napisale o kojoj je terapiji rijec i o kojim cajevima.
    Nadam se da cu im biti zahvalna do kraja svog života ako mi uspije da na taj nacin dobijem svoju malu mirišljavu bebicu,koju jedva cekamo i muž i ja :D
    Da beba zna kako ce predivnog tatu imati požurila bi se
    jedva cekamo da nam dođeš anđelcicu mali

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni se kosa diže na glavi od Tešića i sličnim njemu
    a još manje kontam ljude koji ima uporno idu i vjeruju
    ili samo ja vidim logiku u tome da prvo urediš pretrage, pa prema tome ideš na odgovarajuću terapiju i postupak, a ne slijepo vjeruješ da što je nekome pomoglo, da će i tebi pomoći, bez obzira na dijagnozu ( a koliko vidim i Tešić i ostali travari svima daju iste travke, bez obzira na dg)
    ako nas 5 zaboli glava, ne znači da nas boli iz istog razloga i da će nam svima isti aspirin pomoći

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

edit :još manje kontam ljude koji njima uporno idu i vjeruju

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa
    Citiraj amyx prvotno napisa
    Jel od Rade travara?
    Znam jedan slučaj kojima su baš njegove trave pomogle.
    Ma da kod njega smo bili. Super mi je taj deda. mi smo isto išli kod njega jer nas je slala od prijateljice mama koja je nju dobila nakon njegovih trava, Na žalost nama nije pomoglo osim što sam rekla da mi je muž bio napaljen od 0-24. Vjerujem ja da nešto ima u tim travama,ali mi smo terapiju za tri mjeseca kod Marušića platili 200 kuna a kod tešića 300 eura pa ti vidi :/

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

od kud ti to molim te

Ako moji roditelji nisu plodni to znaci ja nisam mogla doci na svijet,prema tome nema me niti postoim i nemam razloga za brigu.Ova ti nema smisla :/

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sanja13 prvotno napisa
    Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

od kud ti to molim te

Ako moji roditelji nisu plodni to znaci ja nisam mogla doci na svijet,prema tome nema me niti postoim i nemam razloga za brigu.Ova ti nema smisla :/
    mislim da ona to zna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •