-
evo recepta
Ovako pije se caj od kadulje ,propolis, maticna mlijec,caj od crvenog zdravca,caj od maticnjaka,jabucni ocat sa medom
Ujutro piješ caj od kadulje; dvije žlicice kadulje preliješ sa 2 dcl kipuce vode poklopiš i ostaviš 10 min. zatim procjediš i pijuckaš lagano
nije tako strašno
onda si na malu žicicu stavim malo šecera i na to nakapam 10 kapi propolisa i to ti otopim u ustima :shock: odvratno je ali kad se otopi zalijem ga ovim cajem od kadulje , kad popijem i caj onda uzmem jednu tabletu maticne mlijeci i pocuclam je polako, jedem tek nakon dva sata
:D i slobodna sam do popodne
Onda popodne pijem caj od crvenog zdravca isto dvije žlicice preliješ sa 2dcl kipuce vode poklopiš i ostaviš 10 min. procjediš i pijuckaš gutljaj po gutljaj
Navecer pijem caj od maticnjaka jednu žlicicu prelijem sa 2dcl kipuce vode isto poklopiš i ostaviš 10 min. procjediš i pijuckaš polako
U 2dcl vode staviš dvije žlice jabucnog octa i dvije žlice meda kad se med rastopi to popijem na eks :shock:
Cajevi su ok ali onaj propolis i taj jabucni ocat sa medom su malo koma,ali ako mi to može pomoci žrtvovat cu se malo kiselih faca :D
Nadam se da ce biti neke koristi od ovog jer vec smo izgubili dvije godine cekajuci da nam bebica dođe
Vec sam umorna od toga da svaki mj.kada mi kasni i idem napraviti test on pokaže negativno i nakon par dana procurim
Rekla sam da više nikad necu napraviti test NIKAD
Pustit cu da mi kasni mj.dana i onda otic kod svoje ginicke,moram napomenuti da su nam nalazi solidni ,a ona ništa ne poduzima
Cure eto recept famozni koji se kod tešića placa 300 eura, a kod nas u ljekarni oko 200 kn sve zajedno najskuplja je maticna mlijec :/
Dršte mi fige
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma