Pa nije se valjda prištekao na kravu?Romina prvotno napisa
![]()
Pa nije se valjda prištekao na kravu?Romina prvotno napisa
![]()
ma neeeeeeespremala sam frižider i iz vreće je izvadio staro trajno mlijeko i nagnuo
![]()
Romina prvotno napisa
eto kak je točno bilo
po greškama u pisanju se vidi da sam bila ful smirena![]()
A micek, nije, nadam se, imao nekih posljedica tipa proljev, povraćanje?
I svidjelo mu se mlijeko, vidim.![]()
Sva sreća nije bilo problema...svejedno mi je bilo krivo i cmizdrila sam![]()
A što sa domaćim kravljim mlijekom, dakle onim koje nije kupljeno u dućanu, nego doma izmuženo?
s 12mj, radi povečane opasnosti od alergije na kravlje proteine
Dobro može jedno kratko pitanje za one koji su nakon 12mj dali djeci kravlje mlijeko: Koje ste dali i na koji način? Koliko mm? I da li ga treba razrjeđivati s vodom ili čisto?
Ustvari bilo je nekoliko pitanja![]()
3,2 mm,nerazrijeđeno.U kombinaciji sa,grizom,palentom,čokolinom,rižolinom isl..
Sva ta rižolina, čokolina i lina su rušitelj dječijeg imuniteta. Sadrže šećer, a šećer krade sve vitamine iz organizma. Ne bi to davala malom djetetu. A ni velikom. Bar ne svakodnevno. Ako mislite da će mu baš faliti šećera u prehrani ja bi ga zamjenila sladom. S mlijekom radije radite kašice od žitarica koje su cjelovite.Trina prvotno napisa
Slažem se da šećer treba izbjegavati, ali jedna je forumašica vidjela da rižolino (za razliku od čokolina) nema šećera. :?LeaB prvotno napisa
A Davor piše da za djecu nisu cjelovite žitarice... :?S mlijekom radije radite kašice od žitarica koje su cjelovite...
OT, inače jako volim čitati Leine recepte, baš se vidi da uživa u kuhanju.![]()
No ja sam drugačije se navodi u knjizi JB Pejić, Za bebe i djecu i ne samo tamo), ima nekoliko dobrih razloga zašto su potrebne. A i inače mi to ima smisla jer su jer su bogatije vitaminima i cjelovite su, a treba ih je samo namakati da budu lakše probavljive.dutka_lutka prvotno napisa
I zdravije su od svih tih lina.
dutka_lutka prvotno napisa
![]()
![]()